Відповідь: яке радіо слухаємо?.. Хіт-FM. Раніше - Радіо 5, але потім, коли звідти поперли нормальних ді-джеїв, покинув. Все через приймач КІРО, тому адресами підмогти не можу.
Відповідь: яке радіо слухаємо?.. Радіо Люкс - найчастіше, зранку, коли збираюсь на роботу, то слухаю львівські новини, погоду, різні забавки і анекдоти. А коли хочу слухати музику, то шукаю, де краща пісня або включаю CD-диск.
Відповідь: яке радіо слухаємо?.. я пам’ятаю багато чого і кого з хвилі..... наприклад, сашка ніколаєнка... а ще ві львові на початку 90-х було радіо "орбіта" з площі ринок.....
Відповідь: яке радіо слухаємо?.. Слухаю це радіо ще за часів Дзвінки Гуцул...радіо Люкс...вишневе радіо!!!
Відповідь: яке радіо слухаємо?.. Привіт шановному товариству! Я переважно Люкс та Радіоман в Інтернеті слухаю. Ну і Незалежність теж. А от Львівська Хвиля не транслює в Інтернет свій ефір! Може знаєте, де є їхній стрім? Дякую.
Відповідь: яке радіо слухаємо?.. який там стрім?... сидять старі пер*уни, які отримують свою зарплату, нащо щось міняти?... всіх (майже) нормальних і креативних давно звідти вигнали....
Відповідь: яке радіо слухаємо?.. Сумно! А я, по старій памняті, все хотів Децика і Шльому почути... Може то москалі винні?
Відповідь: яке радіо слухаємо?.. Я теж...Але тепер там майже нікого зі "старих" не залишилось, роз"їхались і розійшлись по світах))))Та мабудь і правильно зробили-людей треба цінувати...
Радіоман - то єдине, що можу слухати на наших теренах. Все інше (переважна більшість) для мене особисто - жах. Власники поляки... Може і так. Саме через те, що Радіоман дуже схоже на RMFFM, мені й подобається
А я радио редко слушаю. Раздражают эти бесконечные гоп-ца-ца, я тебя люблю... А у вас в городе есть такая проблема: едешь в маршрутке и слушаешь тюремные песни по радио шансон и шарманке? Так раздражает... неужели все водители зеки?!