яке бойове мистецтво є найліпшим?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем duncan, 1 вер 2010.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

бокс і є найкращим видом єдиноборств :)

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

3. andy

andy Member

Кожне бойове мистецтво має свої плюси і мінуси. Вибір залежить від того, яку функцію воно для вас мало би виконувати.

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я думаю кикбоксинг, а еще лучше спринт

• Подобається Подобається x 1
  5. Saszko

Saszko Well-Known Member

В последнее время в интернете появилось много видео уроков на тему "как ударнику вести себя в бою с борцом".
    На следующем видео предлагается эксклюзивный урок на тему "какие приемы применять борцу в противостоянии с ударником".
    http://www.youtube.com/watch?v=aba3knRUVHc

6. BastardO

BastardO Well-Known Member

Імхо,бокс - просто і ефективно.Муай-тай теж сила,однак там забагато непотрібних елементів.Найефективніше в муай-таї - лікті і ловкік ( голеню по стегнам).
    А кікбокс - куча непотрібних вертушок.Головне - ефективність,а не ефектність.

7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Жодне!
    Ібо при кваліфікації - це вагомий аргумент для реального строку! :)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

краще - думати головою, ніж махати руками.

9. bostvl

bostvl Well-Known Member

Невірна відповідь :)
    Є ще айкідо. При відповідній кваліфікації дозволяє нейтралізувати противника нічого йому не зламавши і жодного разу не вдаривши.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

11. NOcomments

NOcomments Member

Однозначно бокс.... але тайский)

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Краще мати біля себе 20 або 50 гривень спокійно віддати, мовляв, що більше не маєте і попросити, щоб вас не чіпали. Навіщо калічити людей і створювати собі проблеми.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пусти свиню під стіл,лізе на стіл.
    Даш 20 гривень - побачать,що боїшся - вилізуть на голову.

14. консультант

Пустити сльозу і пообіцяти, що зараз принесу ще, а що я зроблю, якщо не маю більше при собі. Якщо є бажання, то для надійності можна й помочитись. Штани висохнуть, а життя буде врятовано. Думаю, що в них не буде причини далі тримати, якщо людина перейшла на сльози та ще й помочилась.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікавий спосіб самооборони......Але як людині жити потім з тим що вона зі страху всцялася?

І ще одне до теми "розплакатись", десь читав статтю, том психолог розказував про психологію гопників і про те чому вони тим займаються. Так от, гроші це тільки бонус, основне познущатися, подомінувати....
    Порада в нього проста, якщо неможна втікти, бити першому і не сумніватись, бо бійка може продовжуватись максимум 1-2 хв. і закінчується або втечею когось з конфліктуючих, або "братанням", а побиття може тривати кілька годин, і привести до дуже неприємних наслідків для жертви...

• Подобається Подобається x 3
  16. консультант

Краще всцятись і залишитись живим ніж загострити конфлікт і лежати в землі.
    Першому вдарити, значить стати затійником драки. Згідно теперішньо законодавства, якщо людина просто погрожувала зброєю, але фактично її не використала, кримінальної відповідальності за це не несе. А тут взагалі немає причин когось в чомусь звинувачувати. Ну пристали хлопці, а може вони вирішили пожартувати, а Ви зразу в писок.:mocking:

Останнє редагування: 20 бер 2013
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я думаю що в питанні самооборони треба чинити так як і в спілкуванні з даїшниками...Треба стати незручною жертвою, звичайно на кожного сильного знайдеться сильніший, або група сильніших :mocking: Але якщо не входиться в принцип, а в гопника просто стоїть питання заробити грошей, або повипендрюватись, то він скоріше всього домахається до п'яного і переляканого, чим до тверезого і впевненого в собі...Ну а щоб впевненості було більше можна носити в кишені якісь предмети які не являються холодною зброєю по закону, але при нагоді легко можуть стати предметами самооборони...

Наприклад газовий шланг :mocking:

Або гайку зашити в кашкЄта :)))

• Подобається Подобається x 2
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

З власного досвіду.:якщо я бачив перед собою сцикуна,котрой витрусив кишені,виникало бажання поставити на щотчик.
    І бажання втілювалось.
    Часто.
    А,якщо кидався до бійки...троха ся цофало взад.
    Здоровля дорожче,розумієш...

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от шо я казав 2 хв.

Увага. Хлопчики спілкуються великим і могутнім російським матом..

http://youtu.be/YDsmUVFBk44

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Коли бачиш, що сутички не минути, втекти неможливо, то треба починати першим. І бити потрібно без жалю, нещадно, на ураження, не думаючи про можливі юридичні наслідки.
    Краще нехай тебе судять дванадцять (присяжних), ніж несуть четверо (С).
    Бій повинен тривати 13 секунд: 2 секунди на зближення, 1 секунда на удар, 10 секунд на відлік рефері.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)