якби я був при владі...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 2 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: якби я був при владі...

І не задіяні у лобіюванні місцевих шкурних питань? ;)
    В тому і біда, що ми не завжди боронимо своє право на некуящого водія в маршрутці, і на нормального чиновника. Рівно...
    Мені видається, що МИ, українці в масі, відвикли від людського виконання своїх обов'язків, дотримання правил, і самі ж на це скаржимося...
    Супер! Я це люблю :)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

податки -- взагалі чудова річ....
    є така байка про катерину другу.....
    був якийсь депресивний район і вона доручила потьомкіну виправити ситуацію...
    за деякий час вона поїхала і подивилася на цей район -- а він весь розквітнув....
    відповідь потьомкіна на поставлене питання була проста: відмінив податки!

щодо податків:
    -- терміново зменшити (робити доплату) за україномовні якісні книги, фільми, музику.....
    в росії є ціла програма по сприянню для російськомовної продукції, тому тут так багато лайна (перепрошую: російських низької якості фільмів та книжок)....

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

ТАК не купуйте! І дітей своїх навчіть, з друзями поділіться оцінкою. А програми і в нас написані, купа!

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ще й як задіяні!

Думаю, не ТІЛЬКИ українці. На всіх теренах СНГ така ж фігня. Десятиліттями відучували.

А хто і по яким критеріям буде визначати якісне/неякісне?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щоб сьогодні пропхатися до влади,обов'язково потрібно продати душу дияволові...
    Чому у нас така безтолкова влада? Невже у нашій державі немає мудрих людей? Є у нас розумні люди, але одні не бажають політичної кар'єри, інші не мають грошей на власну рекламу. Іншими словами: хто має гроші, той має владу.

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Однозначно Пупер!!!А кто же еще?:shutup:
    А по большому счету..я даже не знаю...что было бы "если бы директором был я" (с).:ninja:
    Как говорил один мой знакомый .."хозяйство вести,не мудями трясти!!" А уж тем более Державой управлять!
    Ну вот..есть щас у меня с компаньеном дело,уже 14 лет ..работаем,сегодня выходной ,а мы на работе!И по фиг нам ,кто Президент,кто Премьер!
    Главное ,что бы те "грабительские налоги" были стабильными!
    И что бы было где и как заработать!А уж как укрыться от налогов,я еще и сам ,кой-кого научу!:shutup:
    П.С.Вот жду не дождусь..когда Левандивка уйдет с форума ДН свой отмечать :):):):)

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

Нідаждьотєсь. Я не відзначаю, а теж працюю:

• Подобається Подобається x 4
  8. duncan

у всіх країнах лають владу....

"каждий народ імєєт ту власть, которая потом етот народ імєєт"....

для левандівки:
    форум читає багато людей, може хтось зробе висновки...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

От простий приклад.
    Ідете в ЖЕК, вам тре довідку про склад сім"ї і то коштує гроші. Запитання, нашо ми платимо податки? Чому тоді звіт підприємця для держави ніц не коштує?

10. duncan

як на мене, жек -- архаїзм.....
    так само, як і "теплоцентралі".....
    гріємо асфальт, дороги та небо.....

11. Romko

Колись я спитався в знайомих австралійців,хто мер Мельборну(вони з Мельборну).
    Довго думали...
    Хто прем’єр-міністр Австралії?
    Думали трохи менше

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а знаєте чому так? Тому, що австралійці керуються законом, а не чиновниками. У нас проблеми від чиновників... ну як їх не знати?:cowboy:

13. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

це просто цитата з мого улюбленого твору. показує певні аспекти влади. як то мовиться: power corrupts and the absolute power corrupts absolutely (влада псує, абсолютна влада псує абсолютно).
    отже цитата:

...Упродовж довгих літ я розмірковувала, що би я зробила, якби Великий Перстень опинився у мене в руках, і ось! — його принесли до мене. Давним-давно скоєне зло діє різними способами, і байдуже, чи вистоїть сам Саурон, чи впаде. Чи не було би шляхетним вчинком, який віддавав би належне його Персню, якби я силою чи погрозами відібрала його в мого гостя?
    Й ось нарешті Перстень приходить. Ти вільно віддаєш його мені! Замість Темного Володаря ти поставиш Королеву. І я не буду темна, а буду прекрасна та страхітлива, немов Ранок і Ніч! Гарна, як Море, і Сонце, і Сніг на Горах! І жахлива, як Буря та Блискавка. Міцніша за підвалини землі. Усі любитимуть мене і боятимуться!
    Вона піднесла руку, і перстень на її руці випромінив яскраве світло, що осяяло тільки її обличчя в пітьмі. Тепер вона стояла перед Фродо незмірно висока та нестерпно прекрасна, жахлива й гідна поклоніння. Потім вона опустила руку, світло згасло, вона раптом знову засміялася, й — о диво! — вона зменшилася: струнка ельфиня, у простому білому вбранні, чий голос був ніжний і сумний.
    — Я пройшла випробування, — мовила вона. — Я ослабну й ві¬дійду на Захід, і залишуся Ґаладріель.

я не хочу бути при владі. я би хотів займатися своєю сімєю.

14. Romko

А Степанич доказує,що їх нема..
    Він чиновник,йому краще знати,існує він,чи нє...

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Коли це я таке доказував?:eek:
    Уже нє.:radist:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чиновник сам себе ніґди не виде?

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

:ninja: Доречі є ще прокуратура і суди ...
    Впринципі ..... та навіть на ділі ... воно діє .... правда мороки таки є .... і час з рік тре буде ...

Короче ... а хто узагалі готовий відстоювати свої права , і ділитися своїм досвідом з іншими ?

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я вислав би за Полярне коло усіх митників, податковиків та паркувальників. Точніше, евакуаторників.
    І подивився би - хтось захоче піти на ці посади ?

Само собою, ввів би систему обов"язкового контролю серед держчиновників усіх рангів (силами незалежної, матеріально зацікавленої організації) і теж подивився би - хтось захоче туди ?

19. Romko

Якщо Ви вже не чиновник,то це не означає,що їх вже нема.
    У Львові,паралельно вулиці Коновальця йде вулиця Гіпсова.Які там особняки...
    А,хто там живе,не знаєте?

20. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

І не лише зменшення податків, а повну державну підтримку, виділяти гроші з бюджету на розвиток національної культури.
    Якщо скажімо література або музика не дивлячись ні на які несприятливі умови всеж бурхливо розвиваєтся , то кіно без державного фінансування просто не можливе.
    А також змінити тактику українізації Сходу. Так як це робится зараз викликає лише зворотню реакцію. Слід робити якомога більше матеріалів (передач, книг, газет, журналів) українського патріотичного спрямування, але при цьому російськомовних. Скажімо харківська газета "Пятница" та радіо "Новая Волна", не дивлячись на свою російськомовність зробили для української справи дуже багато, і ці методи треба використовувати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)