якби я був при владі...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 2 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: якби я був при владі...

ню-ню
    живуть по-своєму, а роблять ті ж помилки :)
    якщо дивитися поверхнево - так все виглядає по іншому
    подивитися глибше - таке саме
    дивіться глибше, а не на поверхню

ага. зараз
    ви певно чогось не розумієте
    приклад - не відстоюють свої права і багато кого-чого бояться, особливо чиновників і своє начальство, бояться втратити роботу і т.д.

питання про свободу
    ви не боїтеся втратити роботу? які в вас стосунки з шефом якщо він є?
    давайте подивимося ближче чого варта ваша свобода :)

як ви це визначили?
    а ви в які тоді?

• Подобається Подобається x 1
  2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

ОК, роботу -- але ж не життя за "лицепреступление". Та й не усі не відстоюють.

Це було б вельми небажано, але то не є кінцем життя.

Тьфу^3, дякувати Богу, дуже добрі :)

Та дивіться, якщо Ваша ласка :)

І я в ті ж самі. Але з цього приводу не кваплюся лаяти радянські часи (це повертаючись до початку нашої бесіди ;) )

3. Гелена

є один-єдиний важливий критерій чого би то не було - ефективність
    іншими словами - результат
    а яка ефективність тієї свободи про яку ви кажете?
    що вона нам дає? ми постійно наступаємо на одні і ті ж граблі, якщо говорити в цілому про все життя і про владу зокрема

нема сенсу лаяти якісь часи, бо всі часи приблизно однакові
    і люди однакові. ті які при владі і ті які поза нею

на жаль, нема ні часу, ні сенсу сперечатися з цього приводу :)

4. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Я не розумію в данному контексті оце абстрактне "ми". Або давайте казати про когось окремо (Вас, мене, ще когось), або поринемо у суту схоластику. Мені особисто ця свобода мислення і самовираження таки дає певний зиск.

О, ну я рад, що Ви погодилися з недоречністю шпиняти радянськи часи тільки за те, що вони були :) Тож консенсус :)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Можна тільки пошкодувати...Що вони взагалі були...

• Подобається Подобається x 2
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну, представим, что их не было бы. Кем вы себя видите ? Богатым, здоровым и счастливым миллионером, разъезжающим по Бродвею на собственном лимузине ?

Или бы так бы и мыкались как сейчас ? Хотя что-то мне подсказывает, что, наверное бы менталитет бы возобладал. Ну вот тот самый, особый. Все равно бы чего нибудь не нравилось. Включая спражнюю Россию.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Прям классика советского анека... :)
    Два кума на грузинском кладбище...
    -Вано Гогоберидзе - родился в 1920 - умер в1980 жил 5 лет...
    -куме, а як це - 60 рокiв життя - а жив тiльки 5????
    - да так - ЖИВ! Великий дiм, жiнки, машини... Жив!
    - куме, як вмру - напиши - народився мертвий....
    :D

• Подобається Подобається x 5
  8. volk

volk Well-Known Member

Чого ж по Бродвею? По проспекту Шевченка! :radist:
    Але... менталітет є менталітет...
    З другої сторони, - якщо за 16 років у Львові вже практично живеш "між лексусами", то за 75 років.......
    Мєнталітєт с консєнсусом нє совмещаются, однако.

9. Дальневосточник

Совершенно тоже самое - в Луганске. Мой хороший знакомый перебрался в Харьков. Говорит - а в харькове лексусов не так заметно. Знаете, почему? Город больше, а число областных чиновников - что в Харькове, что в Луганске, что во Львове - одинаково...Я по роду своей работы общаюсь с несколькими очень богатыми луганчанами - тут и крупные компьютерные фирмы, и владельцы больших сетей супермаркетов...Так вот - ни у кого нет лексуса...Машины очень хорошие - но не роскошные, т.е. вполне выдержано соотношение успех\цена... А вот на Лексусах рассекают в осоновном наши с вами слуги...

• Подобається Подобається x 3
  10. volk

volk Well-Known Member

Швидше навіть, не слуги, а їх родня. З рештою згоден, хоча Львів зараз теж ДУЖЕ розрісся.

Між іншим, вітаю з кругленькою кармою! Можете задати питання адиіністрації, де її мож "обналічіть"!
    Як то говориться, заработанноє - на бочку!

11. Дальневосточник

Да, действительно... :)
    Обналичить - да вот как приеду в гости во Львов - обналичим... :)
    Я с удовольствием выпиваю бутылочку пива Львовской пивоварни - очень неплохое.А как известно - бутылочное всегда уступает кеговому... Пропустить келих-другий...Познакомиться... :)

12. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ви не переживайте, я знаю що робити - ви тільки робіть!
    оце недавно почув від пана Стретовича, що країні потрібне оновлення еліти - абсолютно правильна думка! Тільки не треба думати, що еліта сама буде оновлюватися, її треба оновлювати, фізично. Тобто кожен хто може найняти кіллера повинен його найняти, вибрати собі представника "еліти", який йому до вподоби і виконати свій громадянський обовязок з оновлення еліти! О!
    А ви кажете,"я не знаю що робити, я не знаю що робити"- та не треба знати, треба робити!
    Нічого давати не треба! Справжнє мистецтво полягає в тому щоб відсікти все зайве.

13. volk

volk Well-Known Member

И эта правильна, таварищи! А что скажет таварищ Жюкав?

Все-таки спочатку треба знати, бо можна наробити знову якогось розвинутого соціалізму.
    А хто буде оплачувати Вашу революцію ? Робін Гуд? Чи знову світовий сіонізм?
    І де стільки кілерів взяти? Хоча... Можна ж "народні курси" організувати, типу "ворошиловського стрєлка". Типу, "курси англійської, німецької, французської, албанської, сербської, мадьярської мов, в"язання, вишивання, крою та шиття, масажу, а також кілерської справи з одночасним врученням водійських прав (в курс входить навчання стрибкам з парашутом)":) :cowboy:
    Одним словом, всі на вибори...

14. KabMiner

Ні в якоиму разі не можна робити революцій - Революція не творить еліти, вона лише ставить революціонерів на місце еліти. Проте, ці революціонери не є елітою, бо елітарність виховується з часом, а революція - процес моментного, вибухового і руйнівного характеру.Еліта може бути сформована лише еволюційним шляхом, тобто шляхом індивідуального відсіювання, вибраковування найбільш шкідливих для народу представників еіти.
    Багато грошей не треба. Ставимо завдання щороку оновлювати 10% еліти, це десь 50 чоловік. Більш-менш кваліфіковний кіллер зробить цю роботу за 10000-20000 долл. таким чином на рік потрібна сума 0,5-1 млн. долл. Немало, але якщо розкинути цю сумму на массу малих і середніх підприємців, то це копійки.
    Для виконня роботи потрібно 5-10 кіллерів. Більше не потрібно. Массовість в цій справі не потрібна. Потрібна цілеспрямована і кваліфікована робота.

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

+1 за перший абзац.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

+1 за два останні абзаци.

17. Гелена

абсолютно згідна
    корисною є тільки еволюція, а не революція
    революції ні політичні, ні культурні, ні сексуальні до добра ніколи не приводять :)

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Це правильно. Але - стосується і вибіркового вбивства кілерами (дивиться, щоб потому не питати: а мене за що?)

Ні, історія вчить, що переможна революція готується довго і за велики гроші. Вибухові революції тільки що були руйнівними з неодмінною поразкою (Паризька комуна, 1905 рік)

19. KabMiner

Не переживайте: вбиті цього питання задавати не будуть :)
    Ну, що вам сказати? - Не можу погодитися. Не пригадую в історії революцій, які щось зробили краще ніж еволюції. Ну візьміть октябрь 1917 року. Скільки загинуло людей, а потім Хрущов питав "Почему в Швеции социализм, а у нас нет?"

20. volk

volk Well-Known Member

Ну, тоді прошо мова! Тоді терпіть... еволюцію.

Додано через 1 хвилину
    А, до речі, хороше питання. Навіть сьогодні.

Додано через 8 хвилин
    Кхе-кхе!
    Ахтунг! Помєдлєннєє, я записую!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)