Щоб не було нервових перевантажень потрібно, щоб стресовий фактор не діяв 24 години на добу, хоча б періодами. Змиритися із постійним стресом у думках то можна, але організм буде реагувати на несприятливу ситуацію і тут нічого не вдієш. Це можна ототожнити із фізичним болем - коли комусь в ногу влізає шмат скла - коли він нацю ногу не ступає, біль меншає, коли ступає - більшає, змінвши своє ставлення до цього ми не зменшимо болі, а біль психічний, стрес, ще гірший, ніж фізичний, бо страждають всі системи організму.
Кава не дає енергію а примушує організм активніше викор ресурси, тобто кавою фактично Ви визнажуєте нервову систему
Я колись писав, де перебуває наша думка там перебуває наша "ци"-енергія. Не Тобі мені розказувати, що енергії найбільше в Бога. Чим більше ми думаємо про Нього, тим більше її ми отримуємо. Чим більше ми думаємо про мирське /смертне/, тим більше ми її втрачаємо...
Та розумію... ти переконаний,що Бог тільки в церкві і на сторінках різних видань СП...і на творіннях різних художників... Але.коли я в лісі...безсило дивлячись на...малу..я знаю..що Він мене чує...і лише в Його силах щось змінити... Він всюди... І мене вже не переконаєш...в протилежному...
Вірно, тільки призивати його можна не лише в церкві, але і в дорозі, і в лісі, і вдома, і на роботі. Головне вірити в те, що він відгукнеться... От, в Києві УПЦ МП хоче вирубати єдиний в районі в парк, де матері з дітьми гулять і поставити камінного колоса, який буде стояти вічно напівпорожнім, бо церков і так купа вже є, щоб тільки ходити кому було. Вони думають, що Бог у купах каміння, чи у високих дзвіницях, чи в патріарших палатах. Отаке має потати на місці парку, з готелем, рестораном і паркінгом.