якби була можливість щось змінити, то що і коли?..

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 23 лис 2008.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

жаль, що за цей допис можна поставити лише один плюсик... дуже влучний і мудрий...

• Подобається Подобається x 1
  2. illia

illia Well-Known Member

я б теж поміняв все. який сенс проживати все те саме ще раз?
    згадав фільм - "день бабака"... уявив себе на місці Мюррея... стало смішно )

3. Полковник

Полковник миється в бані

А "Зеркало для героя" не смотрели?
    Жаль.
    Тоже прикольный фильм по затронутой теме.

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я б не міняла нічого...і хоча мені зараз не дуже легко, всеодно б не міняла....так як я живу-так значить і мало і має бути...Моє життя кольорове, то не страшно що в сірих тонах...покищо...але тішуся що не в чорних....як було до недавна....

• Подобається Подобається x 8
  5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Будь-які події в житті щось дають людині: досвід, відповідні висновки. Відповідно, і мене життя вчить - набираюсь досвіду і роблю якісь висновки що ж то робити далі. :)
    Думала раніше, що ні за чим не жалкую. Аж ні. Таки один свій вчинок 8-річної давності я б повернула і зробила по-іншому. Жаль, що тоді послухалась одну людину і нікуди не пішла, коли в той час інша людина мене просила бути поруч.

6. Mykola F

Mykola F New Member

а я хотів поміняти той час коли одружився в 20 років.

7. night

night Well-Known Member

Хотіла б щоб років 10 тому я мала розум як сьогодні.Тоді б не зробила помилки яка кардинально змінила моє життя.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

хм...зводиться далі до одного

9. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Щоб передбачити що і як буде відбуватись, не обовязково це планувати наперед.
    Бог може передбачити вибір людини, але не навязуватиме їй свого.

• Подобається Подобається x 3
  10. Romko

Умгу...:sad:
    Позавчора я знав,що йду на роботу...бо спланував...
    А вчора...сталася єдна штука...тільки почало відновлюватись...
    Та й сидю...
    Чоловік мисли,а Бог кресли,нє?:nea:

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Що б я змінила? Дуже багато чого. Якщо не все.
    Ромку, а як Ви зараз почуваєтеся?

• Подобається Подобається x 2
  12. Peri

Peri Well-Known Member

змінити минуле важкувато...
    от краще б в сьогоденні так жити щоб за якийсь час не захотілося його міняти

• Подобається Подобається x 5
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну то мягко сказано, як на мене....

14. Romko

І майбутнє змінити неможливо...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да... якщо ще врахувати, що змінити можна те, що вже було, а те, що буде неможливо змінити, бо ше нічого не було - нема ше шо міняти.:haha:

• Подобається Подобається x 4
  16. Romko

Во-во...;)

• Подобається Подобається x 2
  17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

ото Ви закрутили...:crazy: про те минуле-майбутнє :)
    пи.си. йду си вареники зі сметаною зім :pardon: а то востигнут і всьо, буде вже минуле, прийдеться знов гріти (але то вже ближче до теми "Кухня для хлопів" :) )

• Подобається Подобається x 4
  18. Iriska

Iriska Well-Known Member

З однієї сторони багато... з іншої - нічого... Адже кожна зміна, тягне за собою наступну... і так далі... Відповідно, помінявши щось років з 9 тому... змінюються всі 9 і те що зараз, а зараз в мене все прекрасно... Варто було таки все це пережити, отримати певний досвід і навчитись робити висновки і не помилятись двічі на одному і тому самому фрагменті...
    З однієї сторони, хотіла б ніколи не зустрічати колишнього... але ж тоді б не було малого... і я могла б ніколи не зустрітись з сонцем... Ні... нічого не хотілось би міняти. Все було, є і буде саме так, як має бути... питання тільки в сприйнятті і мудрості рішень і вибору, а також подальше відношення до власних помилок.

• Подобається Подобається x 6
  19. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Не міняла б нічого.... Хоча ще пів року назад - поміняла б усе, але натомість залишилася б з нічим: без свого улюбленого синочка, своєї сім'ї, чоловіка, без хорошого життєвого досвіду, хоч таким важким він мені дався. Все в житті склалося саме так, як б мало бути, все про, що я мріяла - я зараз отримала, нежаліючи нізачим. Дякую Богу за те, що дав мені мудрість пережити ті випробування, які мені були дані, і за той скарб, який Він мені подарував.

20. Romko

Золоті слова,Зорянко... Лиш Бог знає,для чого нам всі випробування... Навіть я,незважаючи ні на що...маю надію,що все ще зміниться...таки маю...хоч ілюзорну...але лиш нею ще живу... А міняти...нічого ми не в стані змінити....

а де твій аватар? :)