Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Зачарована, 22 гру 2007.

1. vanilia

vanilia Well-Known Member

Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

:ninja: :ninja: А про мене мова йшла???:agree:
    Як я можу бути впевнена в таких особистостях???? Я ж не психолог! Я висловила свою думку.
    А кажучи "Вони, звичайно, можуть коли-небудь закохатися. Але коли і в кого..." я хотіла сказати, що не факт, що цей хлопець у вас закохається, попри всі ваші старання.
    А до чого тут те, що я слабка? :padonak: :haha:))) І який я шлях вибираю ви аж ніяк не знаєте.
    Я вже одружена. І від бабіїв завжди тримаюся чим дальше. І зовсім не тому, що шукаю легших шляхів. Мене ніколи не приваблювали чоловіки, які упадають за всіми спідницями. По-моєму, ви щось наплутали ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Cьогодні рівно рік як мене випустили з пологового! Загалом мені сподобалося, я ще раз точно туди прийду, якщо не два :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Текіла

Текіла Member

ніфіга собі....дефект.
    народ, всі хто курять виявляється дефективні))))))))))))

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Тема звучить "Як змінити хлопця?Чи це можливо?", чому не звучить "Як змінити хлопця?Чи це потрібно?" або "Як змінити хлопця?Кому це потрібно?". По-моєму то взагалі дурного (вибачте) робота, нащо ускладнювати собі життя? Воно таке коротке і по-моєму витрачати його на такі дурниці просто тупо. Краще насолоджуватися життям, а ще краще з людиною, яку ви не хочете міняти, яка вам подобається такою яка вона є , це ж КАЙФ!!!!

• Подобається Подобається x 5
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не я сказав,але вже п"ять років як кинув курити.Курив по 2 з половиною пачки в день.І не шкодую. Жінка каже що так краще,і нема противного запаху тютюну.Так що подумайте добре це чи ні.

6. irka-shkirka

irka-shkirka Member

Ви знаєте, мій Андрій в школі був одним з найбільших хуліганів. І курив, і випити любив, і за дівчатами бігав. Коли почав до мене залицятися - то було 5 років тому, я чуть не зомліла і чути про нього не хотіла. Та він наполегливо чекав, і не просто чекав. Зараз він не курить, практично не п'є (на дні народження рюмочку - це максимум). Створив свою справу... Зараз я не уявляю свого життя без нього. Я б ніколи не повірила, що людина здатна так змінитися, але це факт. Про це ж говорить і його мама і сестра. Звісно, він і досі має певні недоліки, як і я. Я не пробую його змінити. Думаю, що коли людина кохає, має, в першу чергу, сама змінюватись, щоб спільне життя було гармонійним. І пристосовуватись до партнера.
    А щодо того чи міняти хлопця чи не міняти, як міняти... Якщо стоїть питання, чи міняти, значить це вже не кохання. Якщо інша людина не хоче змінити в собі те, що справді перешкоджає їхньому життю, то знову таки - це не кохання. А те що задивляється на дівчат - для мене несерйозно. Полюбуватись іншими не гріх. А от пофантазувати, чи піти "на ліво" - від цього мабуть ніхто не застрахується і не передбачить, що буде за 10 років. Тут важливо, щоб обоє цінували шлюб і розуміли всю важливість і вагу тої обіцянки що дамо у шлюбі. Мабуть тільки це зможе вберегти від спокус, якщо такі виникнуть в майбутньому. Якщо б я не побачила в свому хлопцеві саме такого відношення до шлюбу - що це справді раз на ціле життя, то не знаю чи зважилась би вийти за нього, не дивлячись на те, як сильно я його зараз кохаю.

• Подобається Подобається x 7
  7. vanilia

vanilia Well-Known Member

Цілком згідна!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

можливо, але при умові, якщо ви міняєте його імя, прізвище, і все-все...

9. Текіла

Текіла Member

)))) а мені чого про це думати? я не курю)))
    мені просто формулювання сподобалось))

Додано через 2 хвилини
    Людині можна допомогти змінитися, але за умови, що вона сама того хоче, і їй потрібен прост опоштовх.
    А навіщо міняти людину, якщо їй цн не потрібно? Виходить ви змінюєте її для себе, підлаштовуєте під себе. То це не любов, а егоїзм. Ми або сприймаємо коханих нами людей такими якими вони є, миримось з їхніми вадами та дефектами)))), і допомагаємо їм зрозуміти в чому можуть бути їх помилки та виправити їх.
    Або тоді такі стосунки приречені.

• Подобається Подобається x 5
  10. easymark

easymark Member

Не згодна з тим, що людина не може змінитися. може, але тільки якщо він сам захоче

11. stefka

stefka Well-Known Member

Хлопця змінити можна... на іншого ;)

• Подобається Подобається x 11
  12. comanche

comanche знайшовся

Безглуздо боротись із спокусами, вони все одно завжди будуть у вашому житті.
    "Ми не можемо заборонити птахами літати у нас над головою, але ми можемо заборонити їм звити у нас на голові гніздо" (с)
    Хлопця/дівчину дуже легко змінити :) взагалі керувати емоціями насправді легко. І не треба мені тут про любов/кохання/почуття :) все керується, зі всім можна змиритись, прийняти, зрозуміти.
    Просто іноді люди не наважуються на такий крок, мотивуючись це прислівям "краще горобець в руках ..." і зазвичай втрачають Журавля.... тому що є рівні достатку 30 60 і 100 крат (достаток не плутати з збагаченням, а то часто люди думають що достаток це гори бабла, дівулі, вілла і тд. Достаток - це якщо я маю на хліб...) Теж і з людьми, не факт, що кожен зустрічний хлопець/дівчина принц і треба з ним прожити життя... НЕ ПЛУТАТИ З ЕМОЦІЯМИ (ой я так сильно його/її люблю, ой сюсі-пусі...) люди вам потім все життя жити.... думайте головою :)
    Во.... щось я цего... переохолодився під кондиціонером...

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:good:
    то як в тій рекламі : думай головою, що буде над головою :)))

14. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

тут згадували про бабіїв. а я ще не люблю таких-собі "хлопців-страждальців"..я не знаю, як коротко охарактеризувати їх, але до таких постійно відчуваєш щось на кшталт материнського інстинкту: хочеться пожаліти, допомогти, заспокоїти.. я не маю на увазі плаксунів, ні, це нормальні чоловіки, але які дуже преживають свої невдалі стосунки..мучилась з таким більше року, а він мріяв про свою дівчину, що йому зрадила..жах..ВСІ дівчата з його оточення їздили до нього з різних міст. одна навіть з Росії, всі повертались від нього закоханими, всі писали смс, дзвонили, билися за нього, а він мрійливо переживав біль зради і мучив інших дівчат..

треба мати самоповагу, щоб відмовитись від такого "милого" і порвати усі зв"язки з ним

15. Кажуть: жінка виходить заміж з сподіванням, що чоловік зміниться, - але він не міняється. Чоловік одружується з сподіванням, що жінка не зміниться, - але вона міняється :)

моя особиста думка: коли любиш, то любиш цілком - з гарними сторонами і недоліками. якщо ж вам треба примусити його перестати думати про іншу, то єдиний варіант - зацікавити його собою так, щоб затьмарити ту, іншу. :)

а ось такий вірш до теми про міняння

Нора Яровская

Ворониха учила сына:
    “как жениться, бери ворону,
    Мол, вороны-то – домовиты…”
    Ворониху сын не послушал,
    Мол, вороны – они растяпы.
    Присмотрел себе соколиху.
    У неё - соколиные очи,
    У неё - соколиное сердце,
    У неё – соколиные крылья!
    Голова у ворона – кругом,
    Позабыл, что у соколихи
    Соколиные и повадки.
    Соколиха стала женою:
    Как стемнеет – в гнездо садится,
    Рассвет – улетает к солнцу.
    День живут – соколиха в небе,
    Два живут – соколиха в небе,
    Три живут – соколиха в небе…
    Осмотрелся в обиде ворон:
    У соседей в жёнах - вороны,
    А вороны-то домовиты!
    Начал ворон тогда ворону
    Из своей соколихи делать,
    Чтобы сиднем сидела дома.
    Соколиные выел очи,
    Соколиное выел сердце,
    Соколиные вырвал крылья.
    Нацепил ей вороньи перья,
    Поглядел на неё и …бросил.
    Улетел искать соколиху.

• Подобається Подобається x 3
  16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Людина може змінитися, а бабій - ніколи! :)

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Хичкок нервово курить. :)))

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Ніколи!? Одне вдале падіння на раму велосипеда - і він шовковий. :haha:

18. layer9

layer9 Well-Known Member

неправда можу спорити на 200%

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Знаете що я Вам на повному серйозі пораджу? Чекайте, старайтесь, кажіть що любите, ну словом робіть все якщо тільки ДІЙСНО вважаете це за потрібне.
    І для переконання наведу Вам приклад... Колись, точніше півтора року тому в мене таке було, поїхав я у відрядження в Чернівці, зустрів дівчину, нелюбив, а просто займався сексом з нею. Вона терпіла, любила, не спорю може в неї захоплення було, але слухайте далі. Я думав лише про секс. А потім поїхав і почуття в мене таке було наче залишив свое рідне щось. За цей час я не уявляв навіть у фантазіях когось іншого, не те щоб там на ліво. Зустрічались, не раз, класно було..
    Потім приїхав з пропозиціею вийти заміж.
    Вона сказала, що такий ... їй не потрібен. Прийшлось залишити кольцо і кохану і повернутись знову в Львів. Зараз не можу без неї, стараюсь стриматись щоб не подзвонити їй, бо нервую розмовами про те що неможу так, але не виходить... Про секс взагалі мовчу. Немае ні бажання в подальшому з кимось займатись сексом, ні починати нових стосунків, словом я свідомо відмовився від всього, і мені плювати що про мене подумають чи напишуть, тому задумайтесь перш ніж щось робити. Рішення завжди за Вами.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хичкок нервово курить. (c)

20. sebastian

sebastian Member

- якшо він холєрик, то його то знудить. Холєрика тре бити арматурою, як ото мене. ну а якшо без жартів - то то все є дуже і дуже індивідуально. є ті кого не можна (важко) змінити, є ті, хто не вміє міняти), є такі кого краще не міняти, є таке, що краще не міняти. Одне поміняєте - інше вилізе... нашо вам то тре (як у програмістів)? Або як ото вірш, ніби файний, і ритм і розмір, і всьо чудово - тілько от одне слово не пасує. Заміните його на якесь файніше - і розмір поплив, і ритм, і вже інші рядки треба правити.

безнаказанно навіть аватар поміняти не можна)

а де твій аватар? :)