Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Зачарована, 22 гру 2007.

1. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Це не мої слова, це загальновідомий вислів....

2. coolzak

coolzak Well-Known Member

мені не 20 вже давно і бачив різне але такого чуда ще не зустрічав .дуже хотів би познайомитись і зробити знимку на память і бажано автограф

3. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

????????????????????

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

це було до Лінди про хлопців які змінились

5. Linda

Linda Member

Може хоч інколи користуйтесь розділовими знаками...,а то не зрозуміло,чи ви МЕНІ стверджуєте щось, чи питаєте в когось...
    Тим більше я на форумі лише кілька днів і ще не дуже орієнтуюсь...((

6. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Чоловік жениться на Берті лише тому, що думає про Грете й ніяк не може опанувати Мартою .....:)

• Подобається Подобається x 1
  7. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Знаєш, я була зустріла хлопця - майже ідеал. Єдине, що мене зсмучувало, то це, що він деколи курив, ну як мені на зло! Ми були друзями.. Коли подруга дізналася про його дефект, то відразу заявила:" Фу... Всі вони такі- курять, п"ють ! Їх не переробити! " Проте я була незгідна.. і зробила все для того, щоб він переборов свою шкідливу звичку.
    Якщо ти любиш його, то любиш по справжньому. Ти будеш робити все можливе для того, щоб і він закохався по справжньому. Щоб він справді відчув смак любові і зміг відрізнити її від підліткового "кохання" чи пристрасті. Під впливом, ТВОЇМ хорошим впливом він зміниться - ти навіть не помітиш! Часто людей потрібно просто підштовхнути до правдивого.
    Деколи нам у цілому світі залишається тільки один скарб - ЛЮБОВ!

8. yulichka

yulichka Active Member

Дуже хотілося б вірити в таке оптимістичне зауваження, це було б чудово, якби люди так легко мінялись.
    Але: "скільки вовка не годуй - всеодно в ліс дивиться!" :) :) :)
    Нікого не хочу образити, це моя особиста думка....

• Подобається Подобається x 3
  9. vanilia

vanilia Well-Known Member

Нажаль, те, що хлопець упадає за всіма спідницями, важко назвати звичкою. І якщо в вашому випадку, ваш хлопець (чоловік?) вас любить, то в випадку "бабіїв" любові нема. Вони, звичайно, можуть коли-небудь закохатися. Але коли і в кого...:cowboy: :cowboy:

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Повірте він не вовк,а вовченятко.Багато хлопців з такого починали,він ще в пошуках,і нікого серйозно не любить.Те що Ви його кохаєте ще не значить,що він має покохати Вас(можливо боляче чути,але це може бути правда).Я знаю,бо цей егоїзм є і в нас мужчин.Якщо я люблю дівчину,або жінку мені і в голову не приходить,що вона може любити когось другого,або не любити мене.А коли я взнаю такий розклад то мене бере зло,як так?Я до неї з усією душею,а вона?
    Так от до цього треба бути готовою.А для хлопця потрібні дві умови,щоб він змінився.Це по-перше щоб він сам дозрів до серйозних відношень,а по друге щоб він сам по-вуха закохався,та ще й в дівчину,яка б його трохи помучила.Як не дивно а це дуже діє.Зазвичай хлопці закохуються в тих хто вперше їм відкаже.А дівчат легкодоступних(навіть якщо це робиться з великих почуттів з її сторони)хлопці легко забувають.
    А тепер про мужчин(чи то пак вовків).Дивиться,ви праві.Але те чи піде далі,залежить від стосунків в сім"ї,від його поваги до дружини і від їхніх стосунків.Ми всі мужчини,по своїй природі такі,що як бачимо гарну жінку,голова сама повертається(це навіть при умові,що ми кохаємо і поважаємо своїх дружин)Це вже автоматично помимо нашої волі.І навіть можна припустити якісь сексуальні фантазії.
    Але потім наступає бар"єр,який не так просто переступити.Якщо чоловік любить і поважає свою дружину,він ніколи не переступить цю межу.І не для жінки,а для себе.Бо в першу чергу подумає про те як йому з цим жити,як боляче може бути дорогій тобі людині,якщо правда випливе,та й чи варте це все тому,що може бути після всього(я маю на увазі крах того всього морального капіталу,який ти набув за період спільного проживання)

11. yulichka

yulichka Active Member

Знаєте, це вже нагадує якийсь "собачий інстинкт" :) (тільки не ображайтеся....).
    Коли я бачу на вулиці симпатичного хлопця, я зверну на нього увагу глянувши, але не оглядаюсь за ним, не зупиняюсь оцінити і не фантазую про нього!!!
    Ви завжди говорите, що то природа чоловіків така....., бо чоловіки такі.....
    А в мене зразу картина асоціюється: біжить собачка (вона) по вулиці, а тут кобельок навпроти біжить, а потім повертається за нею, щоб під хвостиком понюхати...
    П.С. Не маю ніяких намірів нікого особисто образити!!!! :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Юлю, це типові стереотипи. І багато чоловіків так робить не тому, що дійсно природа така, а тому що в голові так закладено і стадний інстинкт спрацьовує. Природньо воно так і є, як ви пишете.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Молодці,друг друга підтримали,чисто жіноча солідарність,чого вам її не хватає коли говорите про успішних жінок.Дивувався і дуже коли при жінках говориш схвально про Ю.В.Тимошенко всіх аж перекошує від злості-тут солідарності мало.

14. Liliyah Romanova

Мене не перекошує.
    А вас від стереотипів, що у вас в голові сидять не перекошує?
    Вибачте, що так прямо, але не люблю, коли всіх під один аршин міряють. :ireful1:
    І ще питання: а від русизмів теж не перекошує?

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Лілія вибачайте я не Вас мав на увазі.А на рахунок русизмів-я вчився на Східній Україні,то мене так зашугали,разом з органами,що я мало не сперся в Сибіру.Один раз 6 годин тримали на допиті.Бо випадково сказав що між бендерівцями були хороші люди,котрі боролись за волю,це при двох хлопцях студентах.Заклали.Коли мою львівську мову почув викладач марксизму-він скривився і сказав:"Я вас от этого идиотского языка отучу,бендеровец проклятый."Мався я потому.А взагалі мені приємно з Вами спілкуватися,так що не сердьтеся.А стереотипи-в кого їх нема.Я радий що молодше покоління позбувається їх.І в моїх дітей їх уже немає.

16. Liliyah Romanova

Шкода, що відівчив... :sad:

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не зовсім.Але наслідки є.Ми трошки в різних середовищах виростали,так що наслідки видно.Але я ставлю собі в заслугу те,що перший в районі переводив діловодство з російської на українську і завдяки старанням ми досить скоро перейшли.Це ще було згідно того закону останньої Верховної Ради УРСР.
    А Ви все-таки на мене сердитися-чому?

18. vanilia

vanilia Well-Known Member

+1000
    Цілком згідна!

19. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Якщо ви говорите, що вони можуть коли-небуть закохатися, значить ви не впевнені в таких особистостях. А якщо кажете" але коли в кого.." , значить ви слабка людина, якій тяжко боротися. І ви обираєте легший шлях - завжди і майже у всьому.

20. Doc.

Doc. Well-Known Member

В американській англійській є вислів: "лакі дог", що означає щасливчик, але коли він вживається по відношенню до одруженого чоловіка, чи того що збирається одружитися має підтекст... коментарі зайві? Так, бонсай це твір мистетства, але під іншим кутом тільки маленьке дерево яке скрутили на свій лад, обрізали коріння, дерево- ріст якого постійно пригнічують...

а де твій аватар? :)