Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Зачарована, 22 гру 2007.

1. yulichka

yulichka Active Member

Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Я особисто знаю такого...(друг мого чоловіка). Коли ми з чоловіком починали зустрічатись, він зі своєю дівчиною (тепер вже колишньою дівчиною) зустрічався вже 8 місяців. Через рік наших зустрічань ми одружились, а вони продовжували ще зустрічатись. По-перше, його зовсім не тягнуло створити сім'ю, по-друге, його поведінка була шокуючою для мене: коли ми четверо йшли по вулиці він поглядом пожерав інших дівчат, на моєму дні народженні, поки його дівчина розмовляла з кимось, він танцював в колі дівчат, притискаючись і мацаючи їх....
    Два роки тому вони розійшлись... Після неї він поміняв десяток дівчат, деякі з них були: познайомились - переспали. А одна попалась, яка не хотіла з ним спати, то він скоренько з нею розпрощався. Зараз в нього нова дівчина, молодша на 6 років. Чи на довго це, - поки вона на весілля не почне натякати і зрозуміє, що її використовували для плотських втіх. От тоді і її напевно кине, бо такий тип людей не готові до серйозних стосунків!! Це типовий кобель, а такі не міняються, в його очах все можна прочитати і зразу зрозуміти що і до чого.

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Здається Ви говорили саме про те, що секс -то головне.
    Можливо просто опечатка

3. bora

bora Well-Known Member

Та ну народ, кажіть, що головне. Най ся тішаться. Головне робіть по-своєму:)))

• Подобається Подобається x 3
  4. Єва

Єва Well-Known Member

Або нічого не кажіть... Життя само покаже, що головне, що важливе, а що несуттєве.

Шкода, що не всі відразу можуть прочитати. Тому і буває потім боляче...

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Можуть, можуть, але ж хочеться часто чомусь того, що вже інші попробували. А ще як переробити... Такий трофей!
    А видно такого зразу, там важко не розгледіти, хіба дуже вже себе дурити сильно.

6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

іноді стосунки затягують як наркотики, точніше людина як наркотик
    якщо відразу бачиш що людина не така як треба, краще ці стосунки припинити негайно
    бо чим далі, тим важче буде їх припинити
    і не варто, на мою думку старатися когось змінити і співати "я его слепила из того что было", бо як показує життя ліпи не ліпи, а потім виявиться "кака была, кака есть, какой и остался"

• Подобається Подобається x 10
  7. сеня

сеня New Member

:clapping: Проблема в тому що ти його любиш а він тебе ні. Ти бігаєш за ним а він втікає і хизується ти кинь його але так відверто при знайомих щоб йому не сподобалось і він відчув що не пуп землі!!! І взагалі коли хтось за тобою упадає ти не кидайся хоч і хочеш його а відшивай. Мужики не люблять жінок які за ними бігають і входять в азарт коли самі бігають за жінками!!

8. Linda

Linda Member

[QUOTE=Зачарована
    Я люблю хлопця,але він не привик любити одну дівчина, взагалі не знає, що таке "любов"(він завжди мав багато різних дівчат), як мені його відлучити від того його життя,як пояснити-що секс не головне???[/QUO

Коли хлопець закохується ПО-СПРАВЖНЬОМУ, то яким би він бабієм не був до того - він змінюється САМ (і змушувати його не треба-це приходить саме собою..)!!!!!!! І дівчині не потрібно "відлучувати" його,щось пояснювати...
    У вашому випадку.., можливо він просто ще достатньо не подорослішав, хочеться вірити, що це пройде і він відкриє очі ...і побачить ту єдину, яка буде коханою на все життя! Бажаю вам саме цього! Та й про себе не забувайте -треба, в першу чергу, поважати себе і тоді все буде `ок!

9. Liliyah Romanova

Ви справді так думаєте?
    Знала я одного бабія. Цікаво би було зустріти його зараз, коли він вже одружений і має дитину. Ще 5-6 років тому він був просто жахливим у ставленні до дівчат. Такий тип, як от на сусідній гілці пишуть, про "пікап". Мені чомусь завжди важко віриться в такі зміни. Хоча так, кохання міняє багатьох. Тільки кохання у своїх рожевих стадіях існує недовго. А що потім?

• Подобається Подобається x 5
  10. Linda

Linda Member

А потім.... повага до людини, що поруч з тобою! Звичайно, запальне кохання є лише у молодому віці, яке з часом згасає, але на його місці виникає любов і повага!
    А щодо бабіїв, (які можуть змінитися!), то один з них - мій майбутній чоловік!

• Подобається Подобається x 1
  11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А не страшно?

• Подобається Подобається x 2
  12. Liliyah Romanova

Якраз те саме хотіла спитати. :)

13. Linda

Linda Member

Зовсім не страшно,Зорянівонька! Він вже 3 роки кожного дня,кожної хвилини доказує мені своє кохання...любов і повагу!!! За цей час - 3 роки - ми жодного разу НЕ посварилися більше як на 5 хв....))) ( і то сваркою назвати не можна, швидше-маленькі непорозуміння). Напевно, мені пощастило з таким "бабієм"!! ))

Додано через 4 хвилини
    Можливо, я не вправі судити по своєму прикладу ,про всіх.....але хочеться вірити, що у авторки все буде добре!!!

Додано через 10 хвилин
    І ще хочеться додати, що я далеко не подарунок.....характер в мене жахливий!!!! :cowboy:

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Може ми по-різному розуміємо це поняття, або ваш наречений не бабій...

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

як передок ведучий то то ся не лічит

16. viltis

viltis Well-Known Member

Коли прочитала назву тему --то одразу виникла асоціація , що змінити = поміняти ...а поміняти, то знайти іншого.

Чесно, навіщо себе мучити, якщо ти не КОХАНА??? Якщо ти лише --секс -іграшка, чи навіть просто він не поділяє твої думки, мрії...

Я от колись мала такого. І ніби любив (так казав), і я ніби ..той-во ...любила. Але після року зустрічання почала просто задихатись .Туди не ходи, то не роби, твої друзі не такі і т.д.
    і я просто змінила .....себе:haha: Стала справжньою, поїхала на навчання за кордон, приїхала, повна планів, навіть не шукала нікого і нічого, а кохання мене знайшло ...і зараз я щаслива ....бо я КОХАНА І КОХАЮ.

П.С. Я тут вже докладніше писала про то всьо "типу" любовь-морковь.
    П,С,С, Колись людина, яку я дуже сильно поважала, сказав: коли лише тебе кохають якось легше звикається, ніж коли кохаєш лише ти

17. Linda

Linda Member

??????

18. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Ага, жінка, коли йде заміж думає, що її чоловік все ж зміниться;
    чоловік же, одружуючись, вважає, що його жінка не зміниться ніколи:)

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

Вишлю пляшку віскі(CHIVAS REGAL 12 YR OLD )хлопцеві який змінився-стаж зміненого 5 років 10 свідків

20. Linda

Linda Member

по собі судите?

а де твій аватар? :)