Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Зачарована, 22 гру 2007.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Як би ти не хотіла його змінити, нічого не вийде. І...судячи з усього він не кохає тебе, це факт. Вибач, розумію, що неприємно, але правда. Бо якби любив, то таких питань в тебе не виникало й близько:no:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ая, ая...

• Подобається Подобається x 1
  3. FaLL

FaLL New Member

Взагалі людина рідко міняється під чужим тиском, як і мініяється в більшості випадків в гіршу сторону. Всі міняються під впливом навколишнього середовища, як то говориться - адаптація. Такщо коли ви міняєте свого когханого чи кохану в ту сторону яку вам подобається, в сторону свого уявного ідеалу з часом втрачається те за що ви (її) (його) покохали. Скажу по собі, я блондін ))) з голубими очима - голобі очі - бл*дські очі - в певеній мірі це правда, хоч я і кохаю одну людину хоч і були сварки були розлуки - але кохаю тільки її, але я люблю спілкуватися з дівчатами мені з ними цікаво, мені з ними весело - ядині стосунки які між моїми друзями дівчатами були, є і будуть - це друзі. З одної точки зору я бабнік з іншої сторони я людина для якої легче поговорити з дівчиною і послухати її.

Якщо він захоче зміниться, незахоче ні. А можливо в нього тільки образ Донжуана і все а насправді він просто самотній,хто його знає))

А тепер не в образу Бабніків створюють саміж дівчата, якби дівчата цього нехтіли бабніків би небуло.

4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Зачарована, а якi пiдстави ви маєте на його змiну? Вiн вам не чоловiк, не хлопець, вiн є просто "об'єкт вашого кохання". Якi пiдстави є у нього мiнятися для вас? Нiяких! Вiн ще не "ваш" а ви вже хочете його мiняти.
    Може якби вiн вас любив бо ви зустрiчаєтесь може вiн би i був вiрний вам, бо кохав би саме вас. А так... яка вигода йому мiнятись на даному етапi? Переспектива?
    Не чекайте що вiн змiниться, або приймайте людину такою як вона є, або йдiть геть. У решти випадках зiпсуєте собi нерви i кавалок життя, поки до вас не дiйде що все було даремно.

• Подобається Подобається x 6
  5. Weezy

Weezy New Member

Будь-яку людину можна змінити, якщо вона сама цього захоче. Але в плані любові - тут міняй не міняй, всерівно буде так як має бути.

П.с - Сорі за меланхолічний настрій.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Формулювання неправильне.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

берете його і кидаєте, а натомість берете іншого. От і змінили....

• Подобається Подобається x 7
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А як підняти не годен? Можна так лишити, нє? ;)

• Подобається Подобається x 4
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

то няй лежит...

• Подобається Подобається x 5
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Допис від Зачарована Переглянути допис
    Я люблю хлопця,але він не привик любити одну дівчина, взагалі не знає, що таке "любов"(він завжди мав багато різних дівчат), як мені його відлучити від того його життя,як пояснити-що секс не головне???

Відлучити? Ви смієтесь? Неможливо змінити людині характер, а до того ж якщо вона того сама не хоче.На деякий час він може змінитися, але тільки на деякий.Потім все стане як було.Так що не витрачайте на того хлопця час, знайдіть собі такого, який би вас кохав і не скакав у "гречку"

• Подобається Подобається x 3
  11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я думаю так: якщо кохаєш, то усвідомлюєш, що в людини є недоліки нарівні із перевагами. змінити людину може тільки Бог.
    якщо сприймаєш людину цілком, розуміючи, що, можливо, ніколи вона не зміниться, і тебе це влаштовує - то значить людину кохаєш. а коханням не варто розкидатися. навіщо тоді розходитися? міняти і т.д.
    я-от взагалі знаю осіб, для яких це наче своєрідним спортом стало. міняти. оце вже просто гидко. відразно. такі люди виправдовуються тим, що здобувають досвід. але насправді іноді можна від багатьох побачень отримати багато розчарувань. бо то є правда:"у великому знанні велика печаль. і хто примножує пізнання, примножує печаль".
    і невже людина, яка підпускає до себе багатьох, не відчуває себе масовим продуктом, товаром на конвеєрі, від якого кожному кортить відірвати шаточок? отак, мабуть, і падає самооцінка...

тому якщо у вас, Зачарована, із самого початку такі кардинальні розбіжності в поглядах, то краще одразу розстатися.
    всі ми тут хороші лікарі, поки не опиняємось в подібній ситуації.
    але себе треба цінувати(любити).

• Подобається Подобається x 10
  12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

100%

13. Perekotupole

Perekotupole Active Member

хлопця змінити неможливо, але можливо змінити хлопця:)

• Подобається Подобається x 8
  14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я взагалі з самого початку теми слово "змінити" зрозуміла як "замінити", бо не уявляю як можна когось змінити. Якщо людина є сильною особистісттю, то це нереально. Тільки зіпсуються відносини. А якщо підкаблучник тоді звичайно можна, але чи то комусь потрібно? Ми з чоловіком обидвою є сильними особистостями і просто миримося з недоліками один одного, це значить, як на мене, що ми підходимо один одному.

• Подобається Подобається x 8
  15. Єва

Єва Well-Known Member

Ну, я б не сказала, що секс - не головне. Він доповнює такі почуття між чоловіком і жінкою, як кохання, взаємоповага, спільні інтереси, роблячи при цьому стосунки повноцінними. Мова йде про справжні дорослі стосунки, які мають майбутнє (сімя, діти).
    В твому випадку, Зачарована, йдеться про романтичне перше кохання чи то закоханість з твого боку. Це прекрасне почуття змушує частіше битись серце, мріяти...
    Можливо, твій хлопець вже пережив такий "платонічний" етап в своєму житті, але ще не готовий до серйозних стосунків і невідомо коли буде готовий.
    Тому ти сама повуинна вирішити - бути з ним чи забути про нього. Думаю, твій вибір буде правильним :)

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну я б так не говорила категорично.Секс може бути доповненням але не може бути головним .Якщо дівчина хлопцю потрібна , у нього до неї справжні почуття , він не може без неї жити , то секс не стане на передньому плані.бо на першому місці повинна стояти людина!

• Подобається Подобається x 2
  17. Войцек

Войцек Well-Known Member

Ніц не зробиш, бігти тре подалі й забути назавжди, інакше тіко життя себе з'іпсуєте.

18. Єва

Єва Well-Known Member

Здається, ми говоримо про одне і те ж. Я і сказала, що секс - це доповнення :) І не сказала, що він на першому місці.
    В стосунках між двома закоханими людьми є певні етапи: від гулянь за ручки по парку і платонічних мрій до створення сімї і виховання дітей і т.д.
    "Якщо дівчина хлопцю потрібна , у нього до неї справжні почуття", він не подивиться в сторону іншої дівчини, він буде прагнути зміцнити стосунки з коханою. І, рано чи пізно, крім наївної романтики, зявиться інтимне життя, бо так продумано самою природою. І в даному випадку секс не потрібно сприймати як щось принизливе для дівчини. Він, в поєднанні з ніжними почуттями, ще більше зближує двох, по вуха закоханий людей.

19. bora

bora Well-Known Member

А Зачарованої з грудня минулого року тут не було)))

Я не розумію для чого міняти предмет обожнювання)) Насправді - це просто. Чесно вважаю, що "терпение и труд" як казали за совєтів. Так і є. Просто часові рамки можуть розтягнутись)) Але питання - для чого?? Він же не буде тоді тим, хто тааак сподобався. Щоб викинути?.. А мусимо відповідати потім за тих кого приручили. Змінювати когось - страшна відповідальність. Поім закохаєшся в іншого - а тут бац, змінена людина не бачить як зможе без тебе жити. )) Це те, що я бачила серед підлітків.
    До речі є люди яких так просто не зміниш..хіба за допомоги психолога. Є клінічні випадки..але ми не про них.

20. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Знаєте мені здається що є такий вік в якому "модно" бути бабніками, дивлюся на друзів своєї сестри(16р.) то вони змінюють дівчат так як змінюють наша погода, цим собі добавляють бали в очах оточуюючих. А як багато колишніх бабніків, Дон Жуанів, Казанов, сьогодні віддані чоловіки і батьки. Просто колись приходить і до них ЛЮБОВ, яка їх і змінює, тому якщо він дивиться на вас як на мясо, то ви того не зміните. Почекайте хай собі погуляє, а ви собі за той час підшукайте шось надійніше.

а де твій аватар? :)