Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Зачарована, 22 гру 2007.

1. Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Хоч одна людина підмітила, що просто написала, що люблю. Я ж з ним не зустрічаюсь чи ше шось там просто хотілось почути ваші точки зору щодо даного питання.

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

А зачем его менять, если именно в такого Вы и влюбились? Ну подгоните его под стандарты - и сразу разлюбите. Человек сам меняется, когда влюблен.

• Подобається Подобається x 11
  3. Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Справді гарно написано і хочеться вірити:)

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Та горбатого могила не вирівняє!

• Подобається Подобається x 7
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Це точно... Навіть якщо він і втихомириться на кілька років, то потім знову візьметься за старе. А тоді розходитися буде важче.
    Тому вирішіть - або терпіти і бути разом, або знайти нормального однолюба...

6. egoistka

egoistka Well-Known Member

Людину можна поміняти, тільки якщо вона сама того хоче. А в даному випадку, думаю, що хлопець не зміниться ні під яким впливом. Напевно, що є "бабії" і є "правильні хлопці" ( якщо так можна назвати). А якщо ось такий "бабій" і зміниться то це не надовго... з часов все рівно вилізе десь... може це спадковість якась:) передається як хвороба

• Подобається Подобається x 3
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

цікава думка.....
    ще не зустрічав людей, які хочуть мінятися.....
    так "дещо" змінити у своєму житті, але мінятися самому -- ні...

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

то я.:shy:

• Подобається Подобається x 4
  9. Альона

Альона Well-Known Member

Молодець !

• Подобається Подобається x 2
  10. malyatko

malyatko Well-Known Member

насправді такі є якщо в них є до того стимул..хоча б та сама кохана людина..
    я думаю що можна піти на зміни якщо це дуже важливо для половинки..

11. joke

joke Well-Known Member

Так дівчина сама ж і дала відповідь у своєму запитанні. Хлопця таки тре МІНЯТИ ( на іншого) , а не ЗМІНЮВАТИ ( на краще). Як змінити- наити іншого.

12. lanka

lanka Well-Known Member

Людина змінюється. Тільки тоді коли доля її так кидане, що людина довго відходить і сама замислюється над своїми пріоритетами. Як правило, допомагає втрата чого, чого ти не цінував.
    А оскільки цьому хлопцю зараз так добре, то не слід вірити в те, що від вашої великої любові він зміниться. Навпаки сприйматиме вас як і усіх інших жінок.
    І взагалі таких чоловіків треба провчати. Хай дівчата зберуться докупи і влаштують йому веселий новий рік :babruysk:

13. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

може тому, що любов зла? тому і хочеться поміняти? ;)

хотіти змінити чиєсь ставлення до себе, то мабуть нормальне бажання, але навіть не варто пробувати це робити, на мою думку

Додано через 11 хвилин
    я тільки третій раз знімаю карму, тому поясню чому

сильні почуття дуже тяжко перебороти в собі і коли дійсно без тями любиш, то про свою гордість дбаєш менше всього
    то звичайно раз плюнути з мудрим виглядом сказати, що просто нема самоповаги абощо, бо тільки той хто ніколи справді сильних почуттів не мав, може сказати: "я кину відразу, як тільки щось буде не так"
    легко кидають те, що не дуже то і цінять

14. vanilia

vanilia Well-Known Member

Згідна з тим, що сказали вище: змінюється той, хто сам цього хоче і хто сам до цього прийшов. А хтось може лише посприяти,щ оби ця людина це зрозуміла. Але то не так легко. Такі випадки, напевно, поодинокі.
    А взагалі-то, якщо ви полюбили людину, то прийміть її якою вона є. А якщо це вам не подобається, то, можливо, це зовсім не любов. По-моєму, хотіти, щоби хтось був таким як Я цього хочу, егоїстично.
    Можливо, якщо він зустріне ту свою "одну-єдину", то може сам змінитись. А може і не змінитись. Адже, життя -"штука" непередбачувана.
    Якщо вам "перчику" не хватає, то можна спробувати :))) :cowboy: Але краще зробити як кажуть вище: дати копняка і забути. Бо тільки гірше буде.

15. malyatko

на жаль з вами не погоджусь..сам був у схожій в ситуації...можна через себе переступити..і стати собі на горло і та людина не взнає. і буде думати так як ви що якщо мене так легко кинули значить і не любили...друга річ що себе все рівно не зможеш обманути і сам ти будеш розуміти що все не так...можна кинути і втопитись в своїх же почуттях але принаймні цю слабкість не побачить та людина...

але це можна зробити..не всі можуть..але то вже інша річ...
    ситуація
    коли чоловік б"є дружину, але вона врешті збирається і йде від нього...хочете сказати що вона під силою ударів перестала його кохати:? - ні.. все таки ні.
    так що я притримаюсь своєї думки якщо твій партнер тебе не поважає то ти повинен себе поважати..
    з другої сторони: якщо ви себе не поважаєте чого повинен поважати вас хлопець:? до людини яка не має свого почуття гордості і самоповаги поваги від інших н може бути..людина повинна знати своє місце..і свою ціну..

імхо :)

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Якщо любов одностороння. Зазвичай. Тоді стимул буде. А якщо тебе таким і люблять, то який сенс мінятися?
    У таких випадках мінятися треба не дружині, вона ж іде з метою самозахисту. Питання, чи може змінитися такий чоловік, якщо дійсно любить, але не вміє свої слабкі сторони перемогти?

17. Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо?

Просто перед тим як з ним зустірачитись, я хотіла почути деякі відгуки, я їх отримала. А знаєте, ви написали чисту правду.

• Подобається Подобається x 1
  18. natty

natty Well-Known Member

А чи варто? Змінювати?
    Захоче - під впливом почуття сам зміниться. Не захоче - не перевиховаєте ніколи...Треба або любити людину беззастережно, або відпускати її...Любов "з умовою" - це вже схоже на бартер якийсь...

19. malyatko

мова йде про те що не зважаючи на кохання людина може переступити через себе...

20. галичанка

галичанка New Member

Сподіватись і будувати плани на щасливе майбутнє з бабієм ризиковано, він може залишитись таким і надалі. Справжнє кохання може змінити його, а може і ні. Хоча ще залежить, чи він просто фліртує з багатьма дівчатами, чи таки зустрічається то з одною, то з другою із "серйозними" стосунками.

Легко радити: "Він тебе не вартий". А якщо любиш, як Зачарована - важко такому дослухатись. Хоча порада і розумна.
    Якщо ви сильно любите його, думаю варто попробувати зблизитись. А може при ближчому знайомстві він у ваших очах спуститься з п'ядесталу, спадуть рожеві окуляри і вам не буде його треба взагалі!
    Але треба бути готовим, що, можливо, доведеться постраждати...

а де твій аватар? :)