Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Хоч одна людина підмітила, що просто написала, що люблю. Я ж з ним не зустрічаюсь чи ше шось там просто хотілось почути ваші точки зору щодо даного питання.
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? А зачем его менять, если именно в такого Вы и влюбились? Ну подгоните его под стандарты - и сразу разлюбите. Человек сам меняется, когда влюблен.
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Це точно... Навіть якщо він і втихомириться на кілька років, то потім знову візьметься за старе. А тоді розходитися буде важче. Тому вирішіть - або терпіти і бути разом, або знайти нормального однолюба...
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Людину можна поміняти, тільки якщо вона сама того хоче. А в даному випадку, думаю, що хлопець не зміниться ні під яким впливом. Напевно, що є "бабії" і є "правильні хлопці" ( якщо так можна назвати). А якщо ось такий "бабій" і зміниться то це не надовго... з часов все рівно вилізе десь... може це спадковість якась передається як хвороба
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? цікава думка..... ще не зустрічав людей, які хочуть мінятися..... так "дещо" змінити у своєму житті, але мінятися самому -- ні...
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? насправді такі є якщо в них є до того стимул..хоча б та сама кохана людина.. я думаю що можна піти на зміни якщо це дуже важливо для половинки..
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Так дівчина сама ж і дала відповідь у своєму запитанні. Хлопця таки тре МІНЯТИ ( на іншого) , а не ЗМІНЮВАТИ ( на краще). Як змінити- наити іншого.
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Людина змінюється. Тільки тоді коли доля її так кидане, що людина довго відходить і сама замислюється над своїми пріоритетами. Як правило, допомагає втрата чого, чого ти не цінував. А оскільки цьому хлопцю зараз так добре, то не слід вірити в те, що від вашої великої любові він зміниться. Навпаки сприйматиме вас як і усіх інших жінок. І взагалі таких чоловіків треба провчати. Хай дівчата зберуться докупи і влаштують йому веселий новий рік :babruysk:
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? може тому, що любов зла? тому і хочеться поміняти? хотіти змінити чиєсь ставлення до себе, то мабуть нормальне бажання, але навіть не варто пробувати це робити, на мою думку Додано через 11 хвилин я тільки третій раз знімаю карму, тому поясню чому сильні почуття дуже тяжко перебороти в собі і коли дійсно без тями любиш, то про свою гордість дбаєш менше всього то звичайно раз плюнути з мудрим виглядом сказати, що просто нема самоповаги абощо, бо тільки той хто ніколи справді сильних почуттів не мав, може сказати: "я кину відразу, як тільки щось буде не так" легко кидають те, що не дуже то і цінять
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Згідна з тим, що сказали вище: змінюється той, хто сам цього хоче і хто сам до цього прийшов. А хтось може лише посприяти,щ оби ця людина це зрозуміла. Але то не так легко. Такі випадки, напевно, поодинокі. А взагалі-то, якщо ви полюбили людину, то прийміть її якою вона є. А якщо це вам не подобається, то, можливо, це зовсім не любов. По-моєму, хотіти, щоби хтось був таким як Я цього хочу, егоїстично. Можливо, якщо він зустріне ту свою "одну-єдину", то може сам змінитись. А може і не змінитись. Адже, життя -"штука" непередбачувана. Якщо вам "перчику" не хватає, то можна спробувати :cowboy: Але краще зробити як кажуть вище: дати копняка і забути. Бо тільки гірше буде.
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? на жаль з вами не погоджусь..сам був у схожій в ситуації...можна через себе переступити..і стати собі на горло і та людина не взнає. і буде думати так як ви що якщо мене так легко кинули значить і не любили...друга річ що себе все рівно не зможеш обманути і сам ти будеш розуміти що все не так...можна кинути і втопитись в своїх же почуттях але принаймні цю слабкість не побачить та людина... але це можна зробити..не всі можуть..але то вже інша річ... ситуація коли чоловік б"є дружину, але вона врешті збирається і йде від нього...хочете сказати що вона під силою ударів перестала його кохати:? - ні.. все таки ні. так що я притримаюсь своєї думки якщо твій партнер тебе не поважає то ти повинен себе поважати.. з другої сторони: якщо ви себе не поважаєте чого повинен поважати вас хлопець:? до людини яка не має свого почуття гордості і самоповаги поваги від інших н може бути..людина повинна знати своє місце..і свою ціну.. імхо
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Якщо любов одностороння. Зазвичай. Тоді стимул буде. А якщо тебе таким і люблять, то який сенс мінятися? У таких випадках мінятися треба не дружині, вона ж іде з метою самозахисту. Питання, чи може змінитися такий чоловік, якщо дійсно любить, але не вміє свої слабкі сторони перемогти?
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Просто перед тим як з ним зустірачитись, я хотіла почути деякі відгуки, я їх отримала. А знаєте, ви написали чисту правду.
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? А чи варто? Змінювати? Захоче - під впливом почуття сам зміниться. Не захоче - не перевиховаєте ніколи...Треба або любити людину беззастережно, або відпускати її...Любов "з умовою" - це вже схоже на бартер якийсь...
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? мова йде про те що не зважаючи на кохання людина може переступити через себе...
Відповідь: Як змінити хлопця?Чи це можливо? Сподіватись і будувати плани на щасливе майбутнє з бабієм ризиковано, він може залишитись таким і надалі. Справжнє кохання може змінити його, а може і ні. Хоча ще залежить, чи він просто фліртує з багатьма дівчатами, чи таки зустрічається то з одною, то з другою із "серйозними" стосунками. Легко радити: "Він тебе не вартий". А якщо любиш, як Зачарована - важко такому дослухатись. Хоча порада і розумна. Якщо ви сильно любите його, думаю варто попробувати зблизитись. А може при ближчому знайомстві він у ваших очах спуститься з п'ядесталу, спадуть рожеві окуляри і вам не буде його треба взагалі! Але треба бути готовим, що, можливо, доведеться постраждати...