Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олю,в тебе пече...В господаря пса пече..а 100 кілограмова торпеда з мязів і костей мала той газ в....е-е-е...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  2. ...в очах, нє? :haha:

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

в озадді...о...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

На глаза действуют все перцовые балончики, а терен-4м еще и дыханию мешает :) Правда продают его не всем :) Но девушке должны продать, моя сестра спросила продавца какой лучше, он посоветовал что этот, но только работникам милиции сказал не показывать, а то заберут :)

• Подобається Подобається x 1
  5. А що, носити ці балончики незаконно?

6. Summer

Summer Well-Known Member

бачила передачу по експлоуер, так на жінку напала собака бійцівської породи, сильно покусала,пошматувала лице.... так власницю того звіра посадили за грати на 5 років ... і собаку приспали, але то в штатах, а в нас законів таких не має....
    Дійсно, біля мене школа, там гуляють по алеї постійно власники з собаками, досить великими і без намордників.... буває йдеш , а на тебе біжить таке телятко, висолопить язика, очі ого о_О і без намордника..... страшно в таких випадках стає.... :cry:

• Подобається Подобається x 6
  7. Тварина, а тим більше хижак, завжди залишається твариною, як би її не дресирували.

8. terrible

terrible Well-Known Member

он в нас в будинку мешкає жіночка одна... з собачкою...завжди тягае ту дворнягу на повідку. так і господарка...ммм... трішки не сповна розуму, а песик її взагалі пришелепкуватий. рветься з поводка, гавкає на всіх... і хвостом крутить-мовляв, я ж не зі зла! а хто тебе знає, зі зла чи ні??? добре, що хоч сам не бігає, а тільки на повідку.
    ось тільки що палив на балконі-проходили мимо. пес видно стрибає на жіночку, граеться, а та-"ось порвеш куртку-підеш на базар нову купувати!!!" :mocking:
    песик не винний, я вважаю. а господарка. втім, а якщо він колись зірветься з поводка? в нас садочок дитячий зовсім поряд, за парканом... якщо на Маруську нападе-а вони чомусь "люблять" один одного:sad: - чесне слово, своїми руками голову відкручу-псу, а потім може і хазяйці:ireful1:

9. asiana

asiana Well-Known Member

... В більшості випадків пес, що гавкає ,не вкусить, (воно, до речі і людей стосується:) ) На повідку - розумно, але не гарантія... Дитина може просто перелякатися.

Питання риторичне. Запустіть сюди власників собак - вони напишуть море заперечень... Безконтроль - то є найгірше. Безалаберність, дурнувата безтурботність і глупство... До пса, що навалив купцю на площі Ринок (то був мій пес) негайно кидається муніціпал....До бійцівського пса, що летит без повідка і "написника" навряд чи хто кинеться...

Для постраждалих - розповідаю втіху. Мій племінник "лічно" покусав бультер"єра. Коли йому було півтора року (племінникові ).Бультер"єр утік. Племінник живий і здоровий по нині.:)

• Подобається Подобається x 7
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

Напевно власників таких собак теж потрібно "приспати", бо більша частина вини не дурної собаки, а дурного власника.

• Подобається Подобається x 4
  11. Summer

Summer Well-Known Member

і ще б законодавство змінити, бо по вулиці йдеш і не знаєш кинеться той пес на тебе з радості побавитись чи з іншої причини..... а власники, коли їм зробиш зауваження просто огризаються ...:sad:

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В мене дві собаки. Мешкаю на другому поверсі. Перше дивлюсь в вікно чи немає дітей. Страшно, бо старшу випускаю без поводка і намордника, довіряю їй бо знаю. Але остерігаюсь. Дитина може просто злякатись. Молодшу тільки на повідку. Бо хоч майже рік собаці, але я їй ще не довіряю. Але у всіх собак, що в мене були, я в першу чергу подавляв агресію у любому її прояві.

13. Summer

Summer Well-Known Member

от якби всі були такими відповідальними власниками як ви :hi:

• Подобається Подобається x 4
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Буває не впильнуєш, а зза кута кобєта з кишеньковим песиком. А так як воно з долоню, то за старою народною мудрістю зразу починає дзявчати. А моїй молодшій ще погратись кортить. А ту дрібноту вона лапою накрити може. Ото іноді крику буває... :mocking:

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви, Summer, ТАК підколюєте?

16. Vetta

Vetta Well-Known Member

не розумію для чого в маленьких квартирах тримати собак...запах від них...але то самі нюхають-їх справа.
    Та коли виходять гуляти з тими коровами і не дають собі з ними ради ....то геть не піддається логіці...
    Як то напрягає коли бігаєш в парку...то замість того щоб нормально крос пробігти мусиш зупинятись кожні 20 метрів ....бо пси зразу на то реагують...
    Часом за адекватність людей годі говорити...а тут беруть собак...

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідальність - це дуже добре,але ніе може бути й мову про 100 %довіру до собаки.Хто знає , як вона може відреагувати на ту чи іншу ситуацію, яка може трапитисььЗробить людина різкий рух, а вона то розцінить по-своєму.
    Нехай мені хоч 1000 аргументів приведуть власники собак, що їхній пес самий добрий і безпечний - не повірю.То він ДЛЯ НИХ такий, а для мене -звір.І великі собаки повинні бути в наморднику.Без намордника нехай пес гіляє у вольєрі . а не серед людей.

18. Веда

Веда Well-Known Member

Ви своїй собаці довіряєте, та все одно не маєте права (навідь закон тикий є)випускати її без повідка і намордника. Є дуже багато дорослих людей, які бояться собак з різних причин. А що про дітей казати? Не раз була свідком, як великий собака підходив до дитини. Дитина налякано завмирала, а хозяїн песика :"Вона не кусається..."
    Я великих собак люблю (овчарок), але ніколи не тримала, бо жила завжди у багатоповерхівках. І вважаю, що у таких умовах утримувати великих тварин не можна. У нас завжди були киці, яких ми привчали бути "тихими", бо сусіди є... Остання, Лапуся. жила з нами 15 років, на вулицю не виходила, не хотіла...
    Я проти вбивства тварин. Думаю, треба шукати інший вихід.

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж проти вбивства але і проти великої кількості притулків.

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

собака дасть час витягнути балончик? зачекає?
    а якщо "собача женячка" - то слід за собою на возику балонище возити?

а де твій аватар? :)