Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Як захиститись від собак?

Угу...
    І то серйозна біда...
    Віктор Точинов
    "Пасть"
    Вражає...

• Подобається Подобається x 1
  2. zirka

zirka Well-Known Member

Це відповідає Вашому підпису:

• Подобається Подобається x 2
  3. Varvar

Varvar Well-Known Member

Дійсно велике щастя ...
    Маю знайомого (йому зараз 25) дотепер заїкається ... теж через собаку, коли йому було 3 чи 4 роки ...

Вчора по телевізору бачив тільки анонс сюжету у новинах про те, що в якомусь місті хтось травить собак ... видно також через біду ...

• Подобається Подобається x 3
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дійсно підпис сподобався.... як відповідь на підпис

5. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Безпритульні собаки

Живу на Батальній(Дж. Вашингтона), це біля роддому. Хто був міг помітити - купа кіосків де тусуються різні собачки. в основному миролюбно дрихнуть цілими днями. Але зараз зявилося дві падлюки які вважають своїм обовязком охороняти територію, причому це зупинка маршрутки.
    Картина - йде малий, пів метра з капелюхом і ті дві падлюки на нього гавчать і чуть не кидаються, збоку йшов мужик з підбульом, так шо вони відволіклися і малий бистренько звідти чухнув.
    Особисто я хочу смерті цим двом тварям і кла.. чхав на їхні права. Якшо є якісь грінпісовці які готові скидатися їм на притулок, то впірьод

взагалі, є у Львові гицлі якісь?

6. Оля

Оля Старожилка форуму

В нас під будинком є площадка, то минулого року там цих собак десь быльше 20 було, аж страшно було там проходити. Вони так носились, що мою малу чуть з ніг не збивали! Мій муж дзвонив до якихось тіпа гицлів, я не пам'ятаю чи приїжджали вони чи нє, але десь ті собаки ділися. Потім він прийде, я спитаю куда він дзвонив.

7. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

одне стрьомно, падлюк тільки дві, а завалять, якшо шо, всіх

8. Оля

Оля Старожилка форуму

та може не завалять, а просто кудась вивезуть.....

9. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

будьмо реалістами, чебуреки треба з чогось робити

10. mxa

mxa Well-Known Member

Думаю краще їх отруїти. Якщо бігає 1 собака безпритульна, це так, дрібнички, одна зазвичай практично завжди добра. А от коли їх стадо, тоді вони одразу відчувають свою силу, і часто нею користаються. Якщо є малі діти, то взагалі капец. Така тварючка може на все життя спотворити життя дитині, та і взагалі дорослій людині. Якщо держава цим не опікується, значить тре брати все в свої руки. Пошукайте в інеті що пишуть про отруєння собак, кажуть є такі яди від яких вони просто засипють і не мучаться.

Я сам маю собаку вдома, і не є злим, але це занадто ризикованно дозволяти розгулювати зграї собак біля будинку.

11. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

на моїх дітей кидався стаф , одній було пів року іншій 5 , я була в двох метрах і нічого зробити просто невстигла, старша накрила собою молодшу стаф лизнув дитину в лице і побіг далі, а якби не лизнув.......

Ну і про вигул в наморднику то окрема пісня. той стаф який кинувся на моїх дітей як виявиволося був не бродячий.
    такий самій домашній пес на батальній мало не відрвав руку мому хорошому знайомому, повезло шо хлопець був міцний і просто дотерпів до приїзду швидкої...

я проти бродячих собак , категорично проти, а ще за стерилізацію домашніх і заборогу утримання собак бойцівських порід у місті взагалі .

• Подобається Подобається x 13
  12. Підтримую. Я взагалі не розумію, навіщо тримати в місті такі небезпечні породи, як бультер'єр чи ротвейлер.

• Подобається Подобається x 4
  13. Максим

Максим Well-Known Member

Небезпечні не породи, небезпечні їх господарі.

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

не завжди.Звичайно, коли собаку не виховують то одне.Але ж і про те, що у них на генетичному рівні не все добре теж багато говорять .

15. Максим

Максим Well-Known Member

Звичайно. Є породи, які, в силу їх особливостей, в місті просто нема як утримувати - кавказька вівчарка, наприклад. Деякі породи потребують строгого виховання і повного авторитету господаря. Якщо він не в стані цього забезпечити - біда. Але це, знов-таки, проблема господаря, який таку породу собі вибрав.

16. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

В мене був такий файненький песик породи мішаної (ротвейлер+боксер). То коли він виріс і став грубим величезним бичком, то в нього в мозгах шось стрельнуло, і одного прекрасного дня він на мене накинувся, досих пір маю шрам на згині лівої руки, слава Богу, шо на спині укуси розсосались,і їх не видно! Навіть страшно уявити, шо б зі мною було, якби мене не почули рідні...о_О
    З того часу боюся великих собак!.........

17. Alias

Господаря?А коли такий пес загризе чиюсь дитину , чи скалічить, чия то буде проблема?
    Тому й треба заборонити тримати собак бійцівських порід вдома.

• Подобається Подобається x 6
  18. Максим

Максим Well-Known Member

Тому я і кажу, що небезпечний в першу чергу не пес, а такий господар. Відповідальний господар не заводитиме пса, якого він не в стані мати під контролем.

А заборона бійцівських пород може, але не мусить дати результатів. Зрештою, згадувана мною кавказька вівчарка - не бійцівська порода. Як і згаданий Наткою метис ротвейлера-боксера.

19. Alias

Ні, якщо буде заборона на утримання таких собак, то хоч якась є гарантія того, що з "хворою головою" господар не заведе собі те страхіття

20. Максим

Максим Well-Known Member

А якщо заведе ротвейлера чи добермана? Зрештою, звичайна вівчарка теж може агресивною бути без належного виховання.

а де твій аватар? :)