Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Adriana

Adriana Well-Known Member

Відповідь: Як захиститись від собак?

а якщо страху не можливо приховати. що тоді робити?
    я боюся собак настільки, що коли я бачу бродяжного собаку, то я, мабуть, кілограм скидаю.
    я не за те щоб труїти, але щоб усипити (щоб вони не відчували болю)

• Подобається Подобається x 3
  2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Костюм - это просто для примера, контраста. Если подключить воображение, то всё нормально получается :)
    Насчёт радиуса - он нужен. Ближний бой предполагает соблюдение дистанции, ради собственной безопасности. Даже пистолет Макарова 9 мм - оружие ближнего боя (максимально эффективен до 50 м). А если бой уж совсем ближний - то велосипедная цепь удобнейшим образом обматывается вокруг кулака и получается отличный кастет. Если цепь обмотать вокруг шеи противника - лучше удавки не придумать. Попробуйте это проделать с топором ;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

...ага:D:D:D "І побачив Він, що то добре!...":D:D:D

• Подобається Подобається x 1
  4. zirka

zirka Well-Known Member

Ну, погано собі це уявляю в застосуванні щодо пса. Але сперечатися не буду, можливо Вам видніше

5. Капітан

Мені не видніше, я не гицель. І за своє життя ще не вбив жодної чотириногої тварини :)

• Подобається Подобається x 5
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а яка різниця в статті кримінального кодексу?...
    між сокирою та велосипедним ланцюгом?...

7. zirka

zirka Well-Known Member

Про "вбив" тут ніхто і не говорить.

• Подобається Подобається x 1
  8. Капітан

І те і те може бути згодом визнано як холодна зброя, у разі застосування цих предметів до хомо сапіенс.
    А так по суті - ланцюг набагато менше займає місця і менше привертає уваги, в т.ч. ментів. Але то є моє МХО :)

Додано через 40 секунд
    Ну і слава Богу :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

"Сказка ложь,да в ней намек..."
    Вже кажуть...

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ще одне питання: якщо у мене "гади" металевими пластинами підбиті і я таким "гадом" когось стукну?...

11. Romko

Якщо встигнеш...

12. Капітан

...то йому буде дуже боляче :) З точки зору закону, відповідальність у вигляді позбавлення/обмеження волі може наступати, якщо "гадом" зламати якусь кістку іншому гаду, тобто нанести йому як мінімум тілесні ушкодження середньої важкості.
    Перелом кістки носа не рахується і вважається легким тілесним ушкодженням, так що лупи по носі :)

• Подобається Подобається x 7
  13. Romko

Псові буде боляче...

14. zirka

zirka Well-Known Member

Та тут вже давно не про псів, а про самозахист в цілому

15. Romko

Від фуліганів захиститися легше...
    Хіба що,як вони будуть з псами...
    А то вже питання інше...

16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я теж знаю, що саме так треба робити. Але все ж таки... Якщо страх візьме гору і все, що потрібно зробити в таких випадках, просто вилетить з голови?
    Мене собака вкусила перший раз, коли я мала 4 роки. Я ж тоді не знала, що не можна гладити собаку в той час, коли вона їсть! От і отримала укушену рану великого пальця правої кисті. Через кілька днів виявилося, що то собака просто гуляла сама по собі по всіх дворах, в той час як господарі були невідомо де. Ми зайшли в той двір (це на сусідній вулиці), моя мама знайшла господарів і поскаржилася. Дочка господарів сказала: он больше не будет, я теперь его воспитываю. А я дякую Богу, що пес учепився мені в руку, а не в лице. Собак я боялася, як вогню, до 10-річного віку.
    Гірша історія трапилася з моєю дитиною. Ніколи не забуду свій день народження у 2006 році і весь період весна-літо-2006. Отже, в той день виходимо ми з малою спокійно з під"їзду на вулицю, і тут до нас підбігає вівчарка, скаче, гарчить, мордою сується до дитини, брикає по вулиці, як кобила, ні повідка на ній, ні намордника. А ззаду повільно дефілює власниця, їй усе до лампочки. Через деякий час моя Янька, яка вже в 1 рік і 3 місяці знала 30 слів і говорила чудово на свої 2 роки, почала заїкатися. Мабуть, за все своє життя не пролила я стільки сліз, не винервувалася і не зіслала Господу Богу і Миколаю Чарнецькому стільки молитов, як за весну і літо 2006 року. Хвала Всевишньому і таблеткам ноофен, Янька вилікувалася від заїкання за 5 місяців. Але дотепер, коли при мені хтось згадує число 2006, мене починає тіпати. Тепер у наших сусідів, яким, певно, нудно на пенсії, з"явилися дві собаки. Одна ще нічого, а інша, люди добрі, це жах! Це маленька вівчарка, кажуть, що далі вже не виросте. Господар її раніше випускав, то та тварюка летить по сходах надвір, гонить по дворі, як скажена, і так гавкає, аж закладає вуха усім в радіусі 30 метрів, а він іде помаленьку на відстані 10 метрів, як франт. Та собацюра може прискочити до людини і гавкає на неї, гавкає, аж перетинки ледве не полопають. Всі сусіди жаліються, сваряться, а власниця каже: ну що я зроблю, та собака перелякана змалку. То що, потрібно чекати, поки вона ще когось перелякає? Коли у під"їзд заходимо, я малу буквально грудьми закриваю, ану ж вискочить несподівано скаженисько? Так що справді проблематично з тими собаками, і не стільки з собаками, як з їхніми безвідповідальними господарями.

• Подобається Подобається x 6
  17. Romko

Псів усипити.А господарів...
    О-о-о...
    І чому відмінили палю?

18. mavka

mavka Well-Known Member

й зі мною щось таке приблизно відбувається - в дитинстві був випадок.

тому приємно бачити, як американці дотримуються місцевих правил:
    часто на прогулянці відступають зі своїм псом вбік пропускаючи, або й переходять на другу сторону вулиці, особливо коли назустріч йдуть діти. ще вони вкопують по периметру ділянки "невидиму загородь" і псові чіпляють нашийник з сигналом - не перескочить лінію, бо при наближенні б"є струмом.

колись на Сихові в нашому під"їзді був придурок, що випускав свого пітбуля самого на прохід... вбила б - бачила, як той звір роздер мале собачатко, що вибігло з господарем-школярем на ранкову прогулянку.

19. zirka

zirka Well-Known Member

Проти самих псів нічого не маю, я люблю тварин. І собаки ні в чому не винні. Велика проблема в господарях, які не вміють (швидше за все не хочуть) виховувати тварину і дбати про неї. Особливо це стосується новомодних бійцівських собак, яких заводять для понтів, а що з ними робити і як правильно поводитися навіть не уявляють. І це біда суспільства, так саме як і явище безпритульних собак.

20. volk

volk Well-Known Member

А Ви спробуйте знайти власника з великою вівчаркою (з іншого району) і попросіть його "випадково", тримаючи на поводку, натравити пса на цю господиню, натравити так, щоб аж, перепрошую, обісцялася. А потім вибачитися, дєскать, ви самі її розлютили, - запах там не той, чи настрій....

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)