Відповідь: Як захиститись від собак? Касю, як часто собаку на вулиці годують, не дворняжку, а домашнього пса? І хто, на вашу думку, має бути відповідальним за те, що собака без намордника собі гуляє? Може, сама собака?
Відповідь: Як захиститись від собак? згідний ,вони не зраджують,чекають вас з роботи.дякують за їжу ,ластяться,коли у вас щось болить лежуть на хворому місці.
Відповідь: Як захиститись від собак? Все залежить від ситуаціїї та ступеня агресивності собаки. Не завжди рятає агресія проти нього. В такому випадку собака може сприйняти Вас за противника і вступити в схватку. Газовий балончик- реальний варіант, якщо не розгубитись і холоднокровно застосувати. Удар потребує тренувань. Газовий пістолет не завжди спрацювує. З практики знаю, найкращий вихід- руки по швах і ніяких рухів. Будь-який рух ногою чи рукою провокує собаку на напад. Якщо Ви зберігаєте спокій, в нього немає потреби на Вас нападати. Безпричинно може нападати тільки людина, в якої є на то свій мотив... .
Відповідь: Як захиститись від собак? Коли величезний собацюра з гарчанням біжить до дитини - це не причина? Я дуже шкодував,що не маю зброї.
Відповідь: Як захиститись від собак? Це правда трошки оффтоп, але мушу розказати. Я по Discovery каналу бачила програму про змiй. I там показувалю худесенького дядечка з Африки я якого напав величезний удав! Удав того дядечка пiдчекав у травi а потiм якось його захопив i почав душити, удав був ВЕЛИЧЕЗНИЙ. Значить той дядько казав що вже прощався iз життям бо не мiг розплутати удава з себе, аж тут йому прийшла на думку iдея кусати удава. Дядько, каже: "Я його вкусив за шию i почав дуже сильно тиснути щелепами, згодом хватка ослабла i удав його вiдпустив але я його душив поки вiн не здох" Отак дядько загриз удава. Потiм ще у нас показують багато програм про напад акул. Завжди є якийсь один хто лупив акулу по носi, чи штрикав в око i так вижив. Я розумiю що озвiрiвша собака може розшматувати за хвилини, але думаю що всеодно треба щось робити, чи копатись, чи кусатись, тiльки не втiкати, бо всеодно собака наздожене за секунду. Я собак дуже i дуже люблю i завжди їх мала, але якщо собака агресивна треба бути дуже обережно!!!
Відповідь: Як захиститись від собак? Собаки(десь читав)дуже відчувають чужий страх і відповідно себе ведуть. Але,цікаво знати,чи на усіх псів подіє те,що я зробив?
Відповідь: Як захиститись від собак? Ви праві 100 % . І навіть, якщо це не спрацювало б, все одно, то кращий варіант в даному випадку !:y: Додано через 8 хвилин Якщо така ситуація склалася по відношенню до будь-якого пса, я вважаю, що Ви отримали б перемогу. Ваш поріг збудження був би набагато вищим, ніж в пса, а тварини це відчувають набагато краще ніж люди. В одній з методик по самообороні, не пам"ятаю автора, в інтері є, це все описано.
Відповідь: Як захиститись від собак? Собаки дуже чутливі до емоцій.Мій товариш колись на моїх очах зайшов і вийшов у вольєр,де бігали величезні вовкодави.Жоден на нього не кинувся.Притому,що він,як і я були там вперше(гостювали в армійського товариша,єгеря).Це мене дуже вразило.
Відповідь: Як захиститись від собак? Але, що робити з псом, який кидається на дітей? Ось пан Д"арт образився на мене за трутку. Може він ще не має дітей і не розуміє на скільки ситуація безвихідна. Пес, який напав один раз, може напасти ще, чи ні? Коли я разом з дитиною прохожу біля підозрілого собацюри, мені здається, що я зараз посивію від страху. Я розумію, що нічим дитину захистити не зможу. Хіба, що сама кинуся псу в пащу.
Відповідь: Як захиститись від собак? Тут мова йде про одного собаку ,а в нас на левандівці ходять цілими зграями по 10-15 собак(дворняжки) і кидаються на людей аж страшно ходити
Відповідь: Як захиститись від собак? То дворняги,вони знають біду і мають стах.Найнебезпечніші - породисті.
Відповідь: Як захиститись від собак? Тема отримала продовження. Радше,все це триває постійно. Після останнього випадку з’явився постійний страх. Беру з собою сокиру.Маленьку,м’ясницьку. Але не впевнений,чи встигну витягнути в потрібний момент... А ліс для нас з малою - єдине місце,де ми можем гуляти. Може хтось чув поро ефективні засоби для боротьби з отими монстрами? Маю на увазі якраз породистих,великих псів. Бродячі - ті знають,що таке страх і для них достатньо палки.
Відповідь: Як захиститись від собак? В собак,незалежно від породи,є два вразливих місця - ніс та копчик.Якщо не розгубитися і траснути щосили по носі,то мало того,що псина відскочить від болю,сильним ударом можна вбити.Це відомий факт.З копчиком важче,тому що пси рухливі дуже.Але там також багато нервових закінчень і влучний удар змусить тварину відступити.Ця методика дієва навіть для бійцівських пород,в яких дууже високий больовий поріг.+1 за емоційний стан.Собаки відчувають настрої людини як екстасенсорики,тому варто тримати емоції у руках бодайщо.
Відповідь: Як захиститись від собак? Саме тому ви правильно робите,що носити з собою важкий предмет.Бо до беззахисних дітей скажені та дикі собаки,та й домашні,що без клямки,летять як навіжені.Мусите завжди бути напоготові!
Відповідь: Як захиститись від собак? В Ужгороді хтось взявся за це радикально... За 2 дня от рук неизвестных в Ужгороде погибло около сотни собак Я його розумію...
Відповідь: Як захиститись від собак? тут багато по цій темі, зокрема є рецепт отрути (шукати по слову ИЗОНИАЗИД) http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=18&t=32527&st=0&sk=t&sd=a&start=1100
Відповідь: Як захиститись від собак? Я була минулого літа в Ужгороді. Там дійсно ситуація з псами жахлива. Вони бігають зграями.величезні собацюри і гавкають на кого хочуть. При чому,коли та зграя когось обступає і починає,добре що тільки гавкати, то нікого з перехожих не обходить. Всі починають обходити - певно тішаться,що то не на них.