Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Лисеня

Лисеня Active Member

А може навпаки, може ми любимо більше себе, коли на 5-му поверсі заводимо довгоногог друга? Він же по своїй будові не може по сходах ходити...+ а як вони витримують умови консервних банок наших квартир в літній період...

2. illia

illia Well-Known Member

...а ми? :)

3. Лисеня

Лисеня Active Member

ну про нас це в іншій темі, я знову про те,що ми маємо відповідати за тих кого приручили. І тут я згідна з Степаничем, упсь

4. illia

illia Well-Known Member

"Як захиститись від людей?" :)

5. Лисеня

Лисеня Active Member

Актуальна до речі була б тема:haha:

6. Люди добрі, передивився що міг, очі вилазять… номер телефону до львівських гицлів тут не пробігав? дійсно маю з тими псами проблему :cry:
    мо де інде шукати тра? :scratch_one-s_head:

7. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

а чи э якысь рослини якы пси та коти не люблять????
    ну наприклад мужи не люблять - герань ???
    А коти ы пси - напевно э якаст така рослинка, яку можна висыяти скажымо навколо дитячоъ площадки чи на газоны перед будинком- ы бродячы коти ы пси будуть ту територыю обходити

8. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Мужи це мужики чи хто ? :)
    Чи це очєпятка і мухи малось на увазі

9. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мда, цікаво чи на цій гілці спілкуються власники собак, бо в мене склалось таке враження, що тут таких нема.
    Собака за межами своєї території ніколи не нападе ( це я не про бійцівських) - якщо на неї не нападати, не бити палкою чи ще якось погрожувати. І якщо господар вигулює свою собаку без намордника, то значить знає, що та нікого не вкусить.
    Я мала колись такий інцидент, коли баба в лісі злякалась мою собаку, яка була в наморднику. І що на таке можна сказати? Аргументом її викриків було те, що пес її подряпає, :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: при тому що той навіть не наближався.

• Подобається Подобається x 1
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж спочатку пр мужиків подумала :) А коли про герань прочитала, згадала, що мухи не люблять цю рослину

11. Stepan_Bandera

Цього незнає людина яка стоїть не ворушить а він її обнюхує.
    А якщо собака живе на подвірії і свобідно виходить собі на вулицю, вона і вулицю вважає свою територією.
    Треба таких собак відловити закрити в одну здорову клітку, не годувати їх день два і тоді впустити туди захисників тварин (особливо собак).
    Собака це тварина - і 100% передбачити її поведінку не може ніхто.
    А то навіть ранкову пробіжку по парку робити небезпечно стало бо купа людей собак вигулють, більшість без намордників. І здогадуйся як він відреагує на людину що біжить ... Те саме можна сказати про їзду на велосипеді.

12. Natalia

Natalia Well-Known Member

Про самовільне гуляння я не кажу. А от до людей, які бігають чи їдуть велосипедом собака, що гуляє щодня звикає і не звертає увагу.
    І ще є один факт: кусаються найчастіше маленькі собачки ( по параметрах), бо на їхнє виховання звертається не так багато уваги, як на великих.

13. Stepan_Bandera

Особисто бачив кілька випадків як немаленький сабака кидаєтся на чоловіка що пробіга в шортіках. Фіг його знає може собаки також мають якийсь колір який їх роздражає

14. …номер телефону до львівських гицлів тут не пробігав?
    …до львівських…
    …до гицлів…
    …не пробігав? …пробігав!?
    …шкода.

15. Annjutka

Annjutka New Member

У нас в районі зграя псів бігає. Діти гуляють...
    На днях знайшли в кущах собаку з цуценятами. Підгодовую, бо шкода її. А як їх усіх позбутися незнаю. Цуциків спробую пристроїти комусь. Труїти чи вбивати не дам. Стерилізувати - дуже круто. Ось вони й бігають та розмножуються...

16. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Нещодавно краєм ока передачу бачив, де показували, що в першу чергу не треба обертатися до собаки спиною і тікати. Треба обернутися до неї лицем і руками прикрити генніталії, і опустити підборіддя на груди, щоб за шию не вкусив. А якщо собаки в стрибку варто різко ухилитися. Але у всякому разі потрібно давати на розтерзання якусь найбільш прикриту частину тіла. Але якщо вже в собаки є серйозні наміри, то чув що треба просто одну руку, швидше ліву відвести в бік, коли собака вчеписться в обєкт що рухався, треба сильно вдарити його по переднісюю, або якимось предметом, або кулаком, щоб перебити його. Тоді це вже не собака. А ми всі знаємо, що переднісся не дуже важко перебити. Щоправда, це все теорія, а в житті буває всяке, людина від несподіванки може розгубитися і... або тікати, або просто стояти на місці як вкопана, або ж як у випадку Ромки, самому нагавкати на пса...

17. perlei

perlei Member

Я з дитинства боюсь собак, які зграями бігають по вулиці. Поблизу гуртожитка, де я зараз живу, бродить така зграя (приблизно 10 собак), люди їм їсти приносять, а вони час від часу нападають на дітей, та й на дорослих. Одного разу зранку проходила біля них, четверо побігли за мною, довелось 15 хв стояти і не рухатись поки не надійшов один мужчина. Та й мою подругу один з них в ногу вкусив... І ніхто з цими собаками нічого не робить...

а де твій аватар? :)