А може навпаки, може ми любимо більше себе, коли на 5-му поверсі заводимо довгоногог друга? Він же по своїй будові не може по сходах ходити...+ а як вони витримують умови консервних банок наших квартир в літній період...
ну про нас це в іншій темі, я знову про те,що ми маємо відповідати за тих кого приручили. І тут я згідна з Степаничем, упсь
Люди добрі, передивився що міг, очі вилазять… номер телефону до львівських гицлів тут не пробігав? дійсно маю з тими псами проблему мо де інде шукати тра?
а чи э якысь рослини якы пси та коти не люблять???? ну наприклад мужи не люблять - герань ??? А коти ы пси - напевно э якаст така рослинка, яку можна висыяти скажымо навколо дитячоъ площадки чи на газоны перед будинком- ы бродячы коти ы пси будуть ту територыю обходити
Мда, цікаво чи на цій гілці спілкуються власники собак, бо в мене склалось таке враження, що тут таких нема. Собака за межами своєї території ніколи не нападе ( це я не про бійцівських) - якщо на неї не нападати, не бити палкою чи ще якось погрожувати. І якщо господар вигулює свою собаку без намордника, то значить знає, що та нікого не вкусить. Я мала колись такий інцидент, коли баба в лісі злякалась мою собаку, яка була в наморднику. І що на таке можна сказати? Аргументом її викриків було те, що пес її подряпає, :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: при тому що той навіть не наближався.
Я теж спочатку пр мужиків подумала А коли про герань прочитала, згадала, що мухи не люблять цю рослину
Цього незнає людина яка стоїть не ворушить а він її обнюхує. А якщо собака живе на подвірії і свобідно виходить собі на вулицю, вона і вулицю вважає свою територією. Треба таких собак відловити закрити в одну здорову клітку, не годувати їх день два і тоді впустити туди захисників тварин (особливо собак). Собака це тварина - і 100% передбачити її поведінку не може ніхто. А то навіть ранкову пробіжку по парку робити небезпечно стало бо купа людей собак вигулють, більшість без намордників. І здогадуйся як він відреагує на людину що біжить ... Те саме можна сказати про їзду на велосипеді.
Про самовільне гуляння я не кажу. А от до людей, які бігають чи їдуть велосипедом собака, що гуляє щодня звикає і не звертає увагу. І ще є один факт: кусаються найчастіше маленькі собачки ( по параметрах), бо на їхнє виховання звертається не так багато уваги, як на великих.
Особисто бачив кілька випадків як немаленький сабака кидаєтся на чоловіка що пробіга в шортіках. Фіг його знає може собаки також мають якийсь колір який їх роздражає
…номер телефону до львівських гицлів тут не пробігав? …до львівських… …до гицлів… …не пробігав? …пробігав!? …шкода.
У нас в районі зграя псів бігає. Діти гуляють... На днях знайшли в кущах собаку з цуценятами. Підгодовую, бо шкода її. А як їх усіх позбутися незнаю. Цуциків спробую пристроїти комусь. Труїти чи вбивати не дам. Стерилізувати - дуже круто. Ось вони й бігають та розмножуються...
Нещодавно краєм ока передачу бачив, де показували, що в першу чергу не треба обертатися до собаки спиною і тікати. Треба обернутися до неї лицем і руками прикрити генніталії, і опустити підборіддя на груди, щоб за шию не вкусив. А якщо собаки в стрибку варто різко ухилитися. Але у всякому разі потрібно давати на розтерзання якусь найбільш прикриту частину тіла. Але якщо вже в собаки є серйозні наміри, то чув що треба просто одну руку, швидше ліву відвести в бік, коли собака вчеписться в обєкт що рухався, треба сильно вдарити його по переднісюю, або якимось предметом, або кулаком, щоб перебити його. Тоді це вже не собака. А ми всі знаємо, що переднісся не дуже важко перебити. Щоправда, це все теорія, а в житті буває всяке, людина від несподіванки може розгубитися і... або тікати, або просто стояти на місці як вкопана, або ж як у випадку Ромки, самому нагавкати на пса...
Я з дитинства боюсь собак, які зграями бігають по вулиці. Поблизу гуртожитка, де я зараз живу, бродить така зграя (приблизно 10 собак), люди їм їсти приносять, а вони час від часу нападають на дітей, та й на дорослих. Одного разу зранку проходила біля них, четверо побігли за мною, довелось 15 хв стояти і не рухатись поки не надійшов один мужчина. Та й мою подругу один з них в ногу вкусив... І ніхто з цими собаками нічого не робить...