Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,на превеликий жаль я теж належу до того роду...хомо...:sorry:
    Ну...зовні є подібність...:dntknw:

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Коты пусть будут. У меня кошка.
    Я уху предпочитаю.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І всіх невиліковно хворих, калік, бомжів, лідей з IQ менше 20, з кольоровою шкірою і з відмінною від "банЄкової" мовою! :good:

4. Bast3t

Bast3t Well-Known Member

ну то распечатайте им этот документик, там про инвалидность ничего не сказано, зато правила содержания хорошо расписаны
    www8.city-adm.lviv.ua/inteam/uhvaly.nsf/(SearchForWeb)/97FD52ADD8E709B3C22573990050E3FF?OpenDocument

дома у знакомых :)))

5. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Червень
    16
    200913:35
    14 червня у Львові в подвір’ї будинку за адресою вул. Донецька, 9 собака бійцівської породи покусав 15-річного хлопчика Юрка, його бабцю, яка кинулася захищати онука, та сусіда, який намагався приборкати пса. У результаті всі троє постраджалих від нападу агресивної тварини опинилися на лікарняному ліжку. Про це сьогодні, 16 червня, ЗІКу повідомив дядько хлопчика та син 57-річної жінки Марко.
    Як розповів Марко, трагедія сталася приблизно о 21.30 год. у подвір’ї будинку, де, як зазвичай, бавилися діти від 5 до 15 років. Тоді несподівано з однієї з квартир вибіг бійцівський собака і накинувся на 15-ти річного Юрка. Покусав його в обличчя та дуже сильно в руки, якими хлопчик намагався захищатися. Дитина зараз перебуває у лікарні на вул. Пилипа Орлика. Також у лікарні перебуває бабця Юрка, яку пооперували, оскільки рани на нозі вище коліна були дуже глибокими. Дуже сильно, за словами Марка, покусав собака і сусіда, якому великими зусиллями вдалося вбити пса ножем, однак він після надання йому першої медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Далі на місце події викликали міліцію. Тоді господарі помешкання, у якому жив собака, стали стверджувати, що це не їх пес. Як виявилося, господарка собаки, від’їжджаючи до Греції, відала на догляд її цим людям. Однак, як зазначив Марко, досить швидко прибули найближчі родичі власниці (а саме син і невістка), які «швидко забрали собаку, не дочекавшись приїзду криміналістів».

Марко розповів, що відразу вночі написав заяву у Шевченківський райвідділ Львова, у якій наголосив, що експерти-криміналісти не оглянули собаку. Також вказав на потребу вжити заходів щодо затримання власників собаки. Однак, з його слів, досі жодної реакції з міліції він не дочекався.

Хлопець переконаний, що за те, що сталося, мають відповісти люди, у помешканні яких вже більше пів року (з грудня) жила агресивна тварина, і які не вжили належних заходів щодо її безпечного утримання.

Марко наголосив, що закон передбачає і кримінальну відповідальність від одного до трьох років. Також родина вимагатиме компенсації затрат на лікування та моральної шкоди, завданої передовсім 15-ти річному Юркові. Окрім того, Марко висловив побоювання, що львівська міліція може спустити справу «на гальма».

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это точно ... так оно и будет к сожалению

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мест и правда мало, но в чем проблема? намордник поводок и пожалуйста гуляйте где хотите

8. illia

illia Well-Known Member

всієї теми не читав, але висловлюсь... в мене в самого стаффрод... можу сказати одне: на 99% у всіх цих жахливих випадках вині господарі. факт.
    міф про собак-вбивць - це лише міф, а факт про господарів ідіотів - це факт.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Поводок, намордник...
    Іду зі своєю (н.вівчарка). Бабуля - "божий одуванчик" зі своїм ... ну таке волохате, мале і дзявківливе... Ото помальоване на фіолетове "чудо" летить до нас з несусвітним лементом. бабця - Кнопа, Кнопа... кнопа підлітає і "потрапляє" під ЛАПУ моєї Джозьки. Мдааа! Відділ кадрів про мене знає не все... :)))

10. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Закон г. Москвы от 21 ноября 2007 г. N 45“Кодекс города Москвы об административных правонарушениях”
    На самом-то деле закон есть (возможно, и на Украине тоже). И в 2007 году штраф подняли с 50р. до 1000р. Непонятно другое: почему милиция им не пользуется. Понятно, конечно, что эти "штрафы" будут выплачиваться "на месте", но тут как с ГАИ: даже не в том суть, куда идут штрафы, а в том, что в следующий раз трижды подумаешь, а стоит ли? Тут же не паханое поле - заходи во двор и "стриги" купюры. Так нет же, никто не чешется. Деньги не нужны? Или боятся народного гнева?:dntknw:

11. Полковник

Полковник миється в бані

Но ведь за распитие пива на лавочках во дворах уже стали весьма активно стрич.
    Может и до собачек доберуться.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Главное, что партком всё знал.

13. Натагідра

декілька запитань
    1. визавжди вигулюєте собаку в наморднику і на короткому повідку.
    2. Ви гуляєте з собакою до 8 ранку або після 21 і спускаєте собаку з повідка лише після 22 і лише у місцях де гарантовано немає інших людей.
    3. Ваша собака з розплідника, щеплена і стерелізована.
    4. ви живете не в багатоквартирному будинку
    5. Якщо ви жевете в багатоквартирногму будинку усі ваші сусіди дали письмовий дозвіл на утримання вашої собаки в будинку
    6. Ваша соака пройшла вишкіл і ви регулярну щороку проводите вишколи з обученими тренерами , які можуть засвідчити адекватність поведінки вашої собаки

До чого усі ці запитання , а до того що ми живемо у місті і якщо ви порушуєте хоч один з цих пунктів то ваша собака несе потенційну загрозу для моїх дітей

Якщо ви не читали весь форум два маленькі факти з мого життя
    1. один дуже гарний стаф кидався на моїх дітей (молодша хоча пройшло уже майже 6 років до сих пір панічно боїться собак)

2. другий дуже гарний стаф майже відірвав руку мому знаймому , хлопеці вижив лише тому що не відчував болі від шоку і зміг з величезною втратою крові доковиляти до дому де родичі викликали швидку.

3. один час мій чоловік итренував собак - його висновок - чистих поріжд бойцівських собак цу нас одиниці, лешта помісь які треба ліквідовувати бо рано чи пізно ця рушниця вистрілить . - верхні пункти то його умови співіснування з цими псами

П.С. - пуделі- зарази теж мають носити намордник бо в них дуже гострі зуби , моя нога це підтвердить

14. illia

illia Well-Known Member

скільки випадків нападів собак на людей і нападів людей на людей?
    ... хто небезпечніший, по-моєму, очевидно.
    собака - не робот. на неї впливає виховання, ставлення, оточення, любов/нелюбов і т.д.
    потенційно небезпечним може бути будь-шо... в цьому плані п"яний придурок за кермом в тисячу раз небезпечніший за собаку, бійцівської породи. імхо.

скажіть - чому, якщо одна людина завдасть шкоди іншій, ми не переводимо ВСІХ людей у категорію "ліквідувати"? тому що розуміємо, ми всі різні. чому ж так легко вішати "ярлики" в інших випадках?

15. dama66682

dama66682 Active Member

Не читаючи всього,може ця історія вже тут присутня.,але ладно:

У Києві собака загриз 8-річну дівчинку
    Та сама вівчарка вже вдруге напала на дитину
    04.06.2009 11:45

Трагедія трапилася позавчора, о 13.30, біля приватного будинку на Червонозоряному проспекті, 75 (Солом'янський район).

Озвіріла німецька вівчарка накинулася на 8-річну Дарину Лаврову і перегризла їй горло. Дівчинка померла на операційному столі лікарні "Охматдит". Господиня собаки від шоку потрапила в психіатричну лікарню.

Дарина і її однокласник Владик, син господині собаки, жили по сусідству. Дружили і часто разом грали у дворі.

"Дарина з сестричкою Настею пішла до Владика, - розповідає хресна мама дівчинки, Оксана Масленикова. - Хлопчик відкрив хвіртку, а сам повернувся в будинок за якоюсь грою. Собака вискочив і миттєво кинувся на дівчинку".

Сестра Дарини відразу ж побігла звати маму. "Ми п'ять разів викликали швидку, але вона приїхала тільки через 20 хвилин. Сказали, що була пробка, - згадує сусідка Лариса Каряка. - Тим часом ми самі на машині відвезли її в найближчу лікарню. А звідти дівчинку забрали в "Охматдит". Крові було дуже багато. Лікарі говорили, що пес перегриз аорту. Та і від обличчя практично нічого не залишилося. Мій чо
    # За фактом загибелі дівчинки, яку покусав собака, порушено кримінальну справу
    ловік як побачив, йому стало погано".

Родичі загиблої дівчинки говорять, що господиня собаки приїжджала в лікарню. Після цього ні її, ні чоловіка ніхто не бачив.

Собака-вбивця тепер сидить у вольєрі, його господарі не виходять на вулицю. За словами сусідів, пса треба було вже давно приспати, адже це був не перший напад на людину. Ця ж вівчарка рік тому напала на іншу дитину - Сашка Ігдала. Хлопчику наклали 45 швів, три тижні він провів у лікарні.

Сусіди вимагали у господарів собаки приспати його, але ті категорично відмовилися.

Згідно з процесуальним кодексом, правоохоронці вивчатимуть ситуацію протягом 10 діб, а потім будуть вирішувати, порушувати кримінальну справу чи ні.

Однак, якщо міліція не покарає винних, то сусіди обіцяють вчинити самосуд.

За словами начальника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, будь-який господар має право, щоб його пес бігав у дворі.

"Собаку ніхто не натравляв. Вона не бійцівської породи. Право будь-якого хазяїна, щоб вона бігала по дворі. Зараз проводиться збір інформації. З господаркою поговорити не вдалося. У неї такий шок, що довелося госпіталізувати до психлікарні на Фрунзе. А господаря пса не було в Києві, і зараз, до речі, теж немає", - сказав Поліщук.

Він відзначив, що оскільки собаку ніхто не натравляв, господарям світить або штраф, або 15 діб арешту.

Як відомо, до 1997 року в Київ не можна було ввозити 13 порід собак, яких вважають надто агресивними. Зокрема, американського піт-бультер'єра, грецьку вівчарку, гірську гончу, супердога.

Потім цю заборону скасували, але німецька вівчарка у цей список ніколи не входила.
    За цю історію шо скажете?шо най живе ця псина? А господарі ще мали приспати рік назад!!!:ireful1:Ви знаєте, мені собаки дуже подобаються,даже вони кращі від котів,но в такому випадку.......я не погоджуюся з такими людьми,що захищають кровожерців.І ніхто мені цю думку не змінить!!!!!

16. Натагідра

чесно кажучи коли стаф без намордника летів на моїх малесеньких дітей котрібавилися на дитячій площадці мені було абйдуже на статистику, бо це був саме той 1 випадок на 100 000 , і це були мої діти, і якби собака не лизнула а вкусила то самі розумієте що від дитини віком півтора року мало б що залишилось.

Я розумію що ви любите свого собаку, я теж дуже люблю тварин але до міри, життя дітей важливіше для мене ніж життя собак

Мають бути чіткі правила - як би вони працювали то дівчинка яка загинула нещодавно у києві зараз би бавилася зі своєю сестричкою

17. illia

illia Well-Known Member

так хто по Вашому винен? Собака чи господар?

18. illia

illia Well-Known Member

я Вас прекрасно розумію і повністю погоджуюсь. сам дуже часто буваю свідком ситуації, коли собака спущена, власник-фраєр йде з боку і йому все до лампочки. це ідіотизм.

19. dama66682

dama66682 Active Member

Звичайно господар!Ще змалечку треба виховувати правильно,не вдається-не берись за цю справу!

20. Натагідра

господар верещав з вікна, а собака на нього жодним чином не реагувала, собаці , повеезло що чоловіка не було поруч, бо просто порвав би (він може і головне знає як), а господару, що я була в шоці і потім не могла докладно сказати зя кого вікна кричали.
    Після кидка до моїх дітей собака погнала в пісочницю і стрибала до коляки з немовлям - це неадекват

Завжди винна людина , якщо тварина домашня- то тим що не виховала і не утримає належним чином, якщо вулична, то винен якйись чиновник-виконавець тим що не стерелізували собаку (дав можливість розмножуватися і безконтрольно спарюватися плодячи виродків в яких психіка хвора) і тим що не ізолювали на території де собака не несе загрози

а де твій аватар? :)