Відповідь: Як захиститись від собак? Часом я шкодую,що не служу в спецпідрозділі Мій товариш("Грифон") у подібному випадку просто такого пса пристрелив.Звичайно,шкода тварину,але такі пси - теж зброя.
Відповідь: Як захиститись від собак? Балончик "Терен-4М" "М" означає "Міліцейський". У Києві продаються в багатьох магазинах (Зброя, мисливство), але за посвідченням співробітника міліції. Колись мені виносили з заводу (браковане денце балону). Довелося випробувати на кавказькій вівчарці. Школа, не випробував на її господарі. Він "выводы из содеянного сделал, на путь исправления встал (С)". І пса став вигулювати за 500м від маршрута моїх ранкових пробіжок (а також із розносом у часі).
Відповідь: Як захиститись від собак? Декілька років назад, може хтось пам"ятає, в "Високому замку" була стаття, як в сквері біля св.Юра дог напав та сильно травмував дитину. Ні догові, ні господарю за це нічого не було. Всі осудили міську владу, закони і.... все. Які таблички? Які зауваження? Трутка і тільки трутка.
Відповідь: Як захиститись від собак? к бісу високий замок. Таких випадків було вже багато - майже щороку когось з дітей сильно травмує собака. Господар псиська - зазвичай худоба безвідповідальна, а собаку - усипляють.... -- Колись по молодості, як батярувалося - то таких "крокодилів" (тоді рпавда найстрашнішими крокодилами були німецькі вівчарки) - били, не дивлячись чи скалічиш. А господаря - якщо пискував - теж - за винятком, якщо той добре бігав. -- По законодавству - най мене юристи поправлять - якщо я скалічу чийогось песика - то буду відповідати. Причому можливі не тільки штрафи. Якщо ж песик бойової породи (для прикладу - свинорилі бультер'єри) погризе чужого песика, або дитину, що дражнилася та хрюкала - то господар "богу душу винен" - "так ся стало".... -- Пора би вже то скотство міняти... Я вже не кажу про купи лайна на хідниках....
Відповідь: Як захиститись від собак? Я впевнена майже на 100 %, що за моє життя ситуація не зміниться. Сумно, люди, любіть тварин.
Відповідь: Як захиститись від собак? Я хоч була власник великого пса i завжди ставилась поблажливо до таких як i я, мала теж неприємний випадок. Як я з братом були меншi, може менi було 14-15 а йому 8-9 то на нас нiсся нападати величезний кавказець що зiрвався з цепури - ЖАХ. Я малого до себе прижала i в мене була сумка в руцi я руку випрямила з тою сумкою наперiд нас i закричала ФУ ФУ ФУ. На той час пiдбiгла господарка i з 1000 iзвiнєнiямi забрала собаку. Але як ви, Ромко, сказали не знати як на довго пес був би ошарашений криком, оговтався б за яких 30 секунд i напав. Я свому псовi почала одягати намордник пiсля неприємних випадкiв з iншими собаками. Отак. Додано через 56 секунд От про пiдбирання гiмна - я за!!! Менi аж стидно за себе що я колись за своїм не прибирала, хоч ми здебiльшого гуляли на Кайзiку у хащах.
Відповідь: Як захиститись від собак? Що цікаво, коли в наших газетах пише про чергову жертву собаки, то вкінці дають слово кінологу, який завжди говорить одне і теж, мов пес не міг першим кинутися, мов пес правий і т.д.
Відповідь: Як захиститись від собак? запросто...псові можуть заклемити в голові клемки від чого завгодно...особливо кавказьким вівчаркам...все життя возилася з тими собацюрами..якщо собака хоч раз вкусила господаря,все..пес пропав.
Відповідь: Як захиститись від собак? пес - це зброя без запобіжника. Багаторазового використання. Якщо "заклинить" шавці (кімнатній породі) - то одне. Якщо заклинить якійсь з популярних зара в "народі" породі - ротвейлер (не любить алкоголь), московська сторожова (не любить дітей та старих), бультер'єр (скаженіє від хрюкання), німецька вівчарка (завжди охороняє господаря, наближення до господаря розцінює як агресію), алабай (не любить нікого, і навіть не гарчить для попередження; гавкати "чиста порода" просто не вміє) - так от, якщо такому крокодилу, що в середньому важить більше за людину, "клямка впаде" - що тоді?
Відповідь: Як захиститись від собак? Запобіжником може стати намордник. Великих псів потрібно вигулювати в громадських місцях тільки у намордниках.
Відповідь: Як захиститись від собак? Якщо ліс приміський і в ньому прогулюються люди - то власник пса повинен його пильнувати, тримати в полі зору. Але це питання не так правової відповідальності, як елементарної свідомості. А поки що навіть по самому місту розгулюють бультер"єри без намордників.
Відповідь: Як захиститись від собак? великий пес малу дитину (до 10 років) і в наморднику подужає без проблем.
Відповідь: Як захиститись від собак? Такий пес повинен бути на повідку в господаря. І в наморднику. Тоді нікого він не подужає.
Відповідь: Як захиститись від собак? Завжди винуватий господар. І я не вірю, що пес не може вкусити.... сьогодні людина людину може вбити, як можна давати гарантії і відповідати за собаку(як це роблять кінологи)?
Відповідь: Як захиститись від собак? ее...то Ви про те,що собаці заклемлює то винен господар? чи то я зле зрозуміла?
Відповідь: Як захиститись від собак? Винен однозначно господар, господар і ще раз господар. "Ми відповідаємо за тих, кого приручили". Антуан де Сент-Екзюпері
Відповідь: Як захиститись від собак? до речі це як сказати...психіку собаки може порушити навіть таке,що хтось недалеко був поруч,коли їй давали їсти..