Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Liona

Liona кавоманка зі стажем

ні, не слабо. І держава бореться з цим, як може, в силу своїх фінансових можливостей. Ви тільки не забувайте, що "двортер"єри" не беруться із Ніаткуда, їх хтось викинув з теплої домівки, тож первинна відповідальність все одно на людиниі...

2. Liona

Ні, це ви не зрозуміли )) Щоб заявляти щось з впевненістю, треба спочатку самому щось зробити. Ви - не зробили, тож.....

3. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Так, між іншим, штраф ми платили, бо наша (стара 12 річна) собака була без намордника. Цілком з вами згідна, що ми порушили і були неправі. ще й якийсь ніби моральний збиток заплатили. а от за те що маленька собачка була без намордника і повідка господині ніц не сказали, хоч ця малеча до всіх з гавкотом чіпляється... ну то таке, я зараз це уточнила, щоб ви мене згадували незлим тихим словом.
    щодло майданчиків для вигулу, власник собаки платить щорічні внески, от за ці внески і мали б бути майданчики... але в нас он соц.допомогу на дітей за законом 'не вибити', а тут якісь ділянки для собак..

• Подобається Подобається x 1
  4. Bast3t

Bast3t Well-Known Member

знаете как борется? силу своїх фінансових можливостей
    я не буду сейчас проходить курс кинологии "откуда взялась собака", но это не только выкинутые собаки из дома (большинство собак на улице без породы)

5. Bast3t

Bast3t Well-Known Member

я уже сделал то что хотя бы плачу за собаку всё и как надо...
    и государству плевать на животных, впрочем как и на людей :bad:

приезжайте во Львов, я вас отвезу в государственный питомник и покажу как там государство заботиться о животных "в силу своих возможностей", пытаясь у людей забрать даже тот кусок земли, где государство "заботится", а вы про площадочку в районе... эх...

6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Колись давно, років певно з 7 тому щось пробували. Ділянки знайшлись, але так далеко, що вибачте, але ніхто туди не поїхав би... Але ж чого ви всі від нас хочете - ми виділили гарний пустир,гуляйте. Про це ще здається в експресі писали (невпевнена в якій саме газеті) Ось і виходить що певно тре або з маніфестами йти під міськраду, або самому купувати ділянку і загороджувати для собак. Нажаль.

7. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Вы мне скажите, разве эта площадка предназначена для выгула? Она детская, остальное - головная боль собаководов. Да и страшно сидеть с ребёнком во дворе, когда хозяева "занимаются" во дворе со своими собаками. И я не видел, чтобы собаки "бегали" за мячиком в наморднике.
    Я не говорил, что в Москве нет такой проблемы. Всё точно так же.
    Не знаю, за что вы платите. Посмотрите в ДЭЗе документы, на что собираются эти средства и требуйте именно этого. Только такая плата не должна равняться платежу за радиоточку. Сколько платите, столько и получаете.
    Штука в том, что хозяин двортерьеров - муниципальная власть, состоящая, в том числе и из вот таких вот собаководов. Дисциплинировать надо, в первую очередь, их.

8. Liona

справа в тому, що мілким породам собак дозволено вигулюватися без намордника, але за умови, що господарь тримає її на повідку.

А щодо майданчиків... Дівчата, ну це ж У ВАШИХ інтересах! Саме ви несете відповідальність за пса! Тож будьте ласкаві влагодити це питання. Або обивайте пороги, або вивозьте собак в ліс, на галявину, подальше від скупчень людей. В мене і в самої є псяка, мілкий песик, підібрала на вулиці пезпородного. Але мені і в голову не прийде вигулювати його без повідка. Намордника не вдягаю, бо таких маленькихї навіть не роблять. Гавкати він дуже любить, запросто може налякати якусь маленьку дитину, тож вигулюю завжди в сквері, де діти не гуляють, а тільки собак вигулюють.

9. Karbofoss

А Вы прибираете за своей маленькой собачкой маленькие какашечки в сквере?:)

10. Liona

не поверите - убираю ))) Потому как собак немало выгуливается, если не убирать, то через день дерьмо на каждом шагу будет.

• Подобається Подобається x 2
  11. Karbofoss

Вот за это отдельное Вам СПАСИБО!

12. Ясь

Ясь Well-Known Member

Сьогодні прочитав- жах:
    "У Києві німецька вівчарка загризла 8-річну дівчинку.
    Трагедія сталася позавчора, о 13.30, біля приватного будинку на Червонозоряному проспекті, 75 (Солом’янський район). Озвіріла німецька вівчарка накинулася на 8-річну Дарію Лаврову і перегризла їй горло. Дівчинка померла на операційному столі лікарні «Охматдит». Господиня собаки від шоку потрапила до психіатричної лікарні."
    Посилання - http://mycityua.com/articles/city/2009/06/04/084339.html
    http://www.4post.com.ua/criminal/134759.html

13. Киянин

Киянин Well-Known Member

Я вже рекомендував ІЗОНІАЗІД. Купи, нагодуй, забудь.

14. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

"А эта странная фраза: собака друг человека" (с) :)))
    "Странная если не сказать больше" (с) :)))

15. Liona

16. Bast3t

Bast3t Well-Known Member

травление собак ни к чему хорошему не приведёт, на месте бездомной собаки может оказаться ваша...

согласна за повышение штрафов, но опять же, кто будет это контролировать? куда пойдут эти деньги? (предложила бы использовать их на создание тех же площадок для выгула собак)

17. Полковник

Полковник миється в бані

Лично ВЫ собачница или кошатница?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

нє...собаки ні в чому не винні...
    Найкращий спосіб захистити себе і сімю від агресивних псів,то подзвонити до знайомого офіцера ОМОНу,СБУ,міліції,і тепе...поставити йому файний могорич і попросити,щоб поговорили з власниками оцих агресивних собацюр...
    Та й всьо...:dntknw:

19. Bast3t

Bast3t Well-Known Member

и то, и другое, а с какой целью интересуетесь? [​IMG]

вот здесь я с вами полностью согласна, ну не виновата собацюра, что хозяева у неё - безответственные люди [​IMG]

20. Полковник

Полковник миється в бані

Чисто прогматично.
    И то и друге быть не может по понятиям.

а де твій аватар? :)