ось і приклад, маючи знайомого лісника можно крокувати містом з сокирою у торбинці ..... ну за Вас то можно не перейматися, алеж у лісника серед знайомих можуть бути і меньш врівноважені особи, і теж с сокирами .....
пріколні причиндали, в разі нападу собаки-андроіда маєте змогу вікусити антену та відкрутити їй сенсори))))
Не те щоб спеціально "шукав жертву", просто мав надію, що мене "запам’ятають". В якомусь сенсі мої надії справдилися, після того на мене якщо гавкали то здалеку, хоча там постійно тусуються і собаки-гастролери з бозна-яких сміттєзвалищ. От таких якраз і треба остерігатися найбільше... Там завод + велика прилегла територія складів + їдальня заводу. Сторожі очевидно прикормили 2-3 песика щоб було веселіше і щоб територію сторожили, але ті песики множаться швидко + до них приходить багато "друзів і знайомих" і тусовки вони влаштовують великі. Одне діло — чотириногі друзі, а інша справа — незнайома обдерта собацюра з піною на зубах... тут вже правильно написав хтось, що хвора собака поводиться по-іншому, "ефект піднятого каменя" і різного роду мирні переговори має глибоко в дупі...
табличка на паркані: "Обережно, у дворі зла собака!" Дописано олівцем - "абсолютно беззуба" Олівцем - інший почерк - "зате засмоктує насмерть"
Криза... Того й гляди незабаром почнуть з’являтися теми типу "Які собаки смачніші, як ви готуєте?", "Що корисніше: собака чи кіт, смажити чи варити?", "Як полювати на диких собак облавою?", "Як виготовити капкан в домашніх умовах?", "Як полювати на собак і котів щоб не пошкодити шкурку?", "Скільки потрібно котів на шубу для стандартної жінки (40кг)?"...
Таким "защитникам животных" надо просто почаще представлять, как горло их ребёнку в песочнице рвёт обычная дворовая собака. Тогда бы и споров меньше было.