Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Киянин

Киянин Well-Known Member

Ок, якщо на мене напала собака, я можу її отруїти? Чи нападати на мене - це не жорстоко, а труїти - жорстоко?

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

жорстоко. От вбити в сутичці - в самий раз :)
    а труїти? отруту підло влити в вухо сплячому?
    Привид: - Не вiр, мiй сину, цьому п@#$асу. Цукерку ту тобi вiн в жопу...

• Подобається Подобається x 6
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

з особистого досвіду, краще під час так званого нападу мати напоготові газового балончика, у моєму випадку "Терен 4М", оборона лише тоді оборона коли здійснюється безпосередньо під час нападу, а коли після - це волюнтарізм... звичайно коли перший напад не призвів до травм ....
    мене дістали собаки, прикупів собі ровера, маю клопіт через велетенських дворняг, яким недовподоби мої колеса чи що, одній навіть стусанув по морді ногою, але вона ніяк не прореагувала, а я ледь не загрімів ....

• Подобається Подобається x 2
  4. кумця

кумця Member

я теж на ровері люблю їздити і проблема з собаками дуже знайома. я , як правило зупиняюсь і дивлюсь на реакцію пса. вони на щастя втрачають інтерес гавкнуть кілька раз і відходять. принаймні дотепер потраплялись тільки такі собаки.

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

я чоловік!!!...зупинятися через якусь шавку? (а ще я сором*язливий ))))) а якщо серьозно, хто зна цих собак, я зупинюся, а вона мене за ногу ... думаю ввести у розрахунок балончика (на ровері ще не застосовував), ще хтів з травматика по ним бахкати, але то вже занадто, та й ще патрон 4 гр. .... питання залишається відкритим ...

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А з рогатки дешевше:))

• Подобається Подобається x 4
  7. artobstrel

чудова Ви наша! а, перепрошую, кермо я чим буду тримати? (прохання буквально не відповіати :haha:

• Подобається Подобається x 3
  8. Натко, Колю, що там?.. о_О

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кумцю...
    А в нас гілочка є "Покажи своє личко..." ;)

10. D.M.

D.M. Well-Known Member

Кажуть, непоганий прийом під час бійки з собакою - дати їй ногою в нижню поверхню нижньої щелепи.

11. afterstep

з особистої практики - у верхню поверхню верхньої :)
    ==
    чутливим є "нюхало" - як не "заряди" - собаці по тому хижо.
    ==
    А от "рогатка" (при певній модифікації) - "рулить"

• Подобається Подобається x 3
  12. Киянин

Киянин Well-Known Member

І що терен дасть? Та нічого, бо:
    1) Не всі його мають, зокрема дитині ти його не даси
    2) Прочухається собака і знову за своє.

Шановний, а ви знаєте, що в собаки набагато краща реакція, ніж у людини? Крім того, досить важко дати собаці у нижню щелепу, якщо вона в цей час смакує вашу литку.

13. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

...політиків і лікарів. І тоді майбутнє дитини буде безхмарне. Бажано навчити дитину ходити на четвереньках і гавкати. В де-яких місцевостях-хрюкати...
    Маячня повна. При нападі бультер'єра не має значення чи боїться його трирічна дитина чи ні...

• Подобається Подобається x 6
  14. Mariya

Mariya Well-Known Member

О, знайшла цяцьку, невідомо, чи вона є в продажі. ультразвуковий відлякувач собак

Я боюсь бродячих собак і великих, яких без намордника і повідка вигулюють.

В мене був один кумедний випадок. Один цуцик вівчарки мене кусати пробував за ногу (це він так бавився). Попросила господарку відтягнути його від мене подалі, та не відреагувала. Тоді я попросила забрати пса к ... матері, бо копну його по носі сильно. Оказалось, жи я садистка, що песиків мучить. Я от собі подумала, а що з того цюця виросло?

Останнє редагування: 19 бер 2009
  15. afterstep

угу - зі старого анекдоту - пасажир в літаку жаліється сусіду, що страшно невезучий - півдороги вже ниє. Тут виходить стюардеса - і каже: мовляв, нічого страшного - але нам доведеться робити посадку на воду. Вода - тепла, рятувальники - не забаряться, вам всім зараз роздадуть плавжилети та свистки.
    - А свистки навіщо?
    - Ну, в цих водах бувають акули - а це ультразвукові свистки акул розганяти....
    А той "невдаха" - "ну от - зараз мені чи жилета не вистачить, чи свистка, чи акула глуха попадеться...."

16. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Прикольно бы было посмотреть.....

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. Не в нижню щелепу. Якщо собака встала на задні лапи, вдарити ногою в живіт собаки. На відміну людини "пресу" у собак немає.
    На "тупу" і лякану собаку добре діє ефект "піднятого каменя". Розумієте про що я.
    Але на агресивного пса, а тим більше на пса вивченого на захист або напад, всі ці поради - як мертвому припарки. Тоді одне - завмерти, притиснути руки до тулуба і чимдуж репетувати. Інстинкт хижака - доганяти здобич і хапати за найближчу частину тіла. І ні в якому разі не тікати.
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  18. Максим

Максим Well-Known Member

Є таке, застосовується також для запобігання небажаній поведінці в пса, наприклад, є такі пристрої з автоматичним реагуванням на гавкіт. Подивитися і купити можна тут.

АЛЕ! В кожного конкретного пса реакція на ультразвуковий подразник інша. Деякі пси просто не реагуватимуть, в інших це навпаки може викликати чи посилити агресію. Тому для захисту аж ніяк не рекомендую. Застосовувати подібний пристрій можна тільки на пса, реакція якого випробувана і Вам наперед відома.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

:))):))):)))

20. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

усы цы методи неприйнятьні для дитини. Моя дочка 11 років самостійно йде зі школи до дому і веде молодшу сестру 6 рокыв. І хоч іти усього 200 метрів але де гарантія що на тому шляху не буде пса і що дві дитини 6 і 11 років зроблять проти пса ????????

чекаю нормальних рекомендацій

копнути , газовий балончик, порвати собаку , втекти, не боятися , потруъти собак , не ходити по вулицы самим - не спрацює , хто може щось реально запропунувати в такому випадку

до речі з ультразвуковим пристроєм то теж може спрацювати по різному , колись за за проханням одного з форумлян розбиралась, з дворовими спрацює, а ось якщо схрестити скажімо пітбуля і вівчара то тут реакція непередбачувана , може навпаки кинутися

а де твій аватар? :)