Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звичайно, що ні:)Але труїти собак через незадовільну роботу наших відповідних служб не стану.А Ви бачили як господарі відпускають своїх собак і ті біжать на дитячий майданчик щоб там нагадити? так хто в тому винуватий?
    Ви пропонуєте купити 10 кг сардельок і отих таблеток і ходити по місту пригощати всіх бездомних собак?
    Я зовсім не ЗА безпритульних тварин , я за те, щоб це була ціла програма на державному рівні як побороти це зло.До того ж не тільки безпритульні бувають небезпечними , а й домашні.

• Подобається Подобається x 2
  2. Киянин

Киянин Well-Known Member

Винен власник. Але отруїти власника я не можу, бо на це є кримінальний кодекс :)
    Стосовно не стану - це тому що прецендента ще не було :)
    Я за те, щоб знищити хоча б агресивних собак. Бо від них потім будуть лише проблеми.

• Подобається Подобається x 1
  3. Alias

Бо він сардельки не їсть:))...дешеві

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Де я це пропоную ? :)
    мене цікавить конкретно ця фраза
    Чому труїти пацюків можна, і навіть треба, а псів ні , в чому між ними принципова різниця, і що є основним критерієм для такого розподілу - кого можна труїти, а кого ні, на вашу думку.
    А що, домашнього пса отрута не бере ? А на державу розраховувати наївно. Мою коліжанку два пси півроку тому покусали. Скільки їй то нервів пішло, і яка в неї була реакція на щеплення, я вже якось в іншій гілці писала. А пси досі бігають, хоча вона і СЕС повідомила, і в міськраду дзвонила. Спасєніє утопающіх....

5. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Проблема не в господарі. Проблема у тварині.
    Чомусь не дозволено утримувати в квартирі рись, вовка, пуму, гієну - цікаво чому, а тому що в силу свої фізіологічних чкостей ці тварини потенційно небезпечні для людини.

Питбуль з його щелепами, стаф, кавказець , московька сторожева- це потенційно небезпечні для людини тварину в міру своїх фізіологічних параметрів , сили стиску щелеп, величини сили поштовху і інших особливостей.

крім того більшість сучасних небезпечних порід біла виведена схрещуванням в умовах квартири немає можливості проводити схрещування без можливості імбрідінгу.
    тому розмноження таких порід має бути виключним правом спеціальних розплідників які ведуть вибраковку психічно нестійких особин і так само не дають змішуватися породам (пітбуль + стаф це стовідсотково собака яка рано чи пізно зірветься.)

П.С. мій чоловік якийсь час занімався тренуванням псів і його позиція взвгалі - тварин продавати через розплідники і зобовязувати власників на проходження тренуванні псів і щорічних оглядах ветеринарів, усі незареєстровані собаки - ліквілація (укол )

Наша любов до собак закінчилася в той момент коли одна з них мало не вбила наших дітей і хоча мені шкода тварин але у випадку міста це єдиний шлях.

• Подобається Подобається x 5
  6. Киянин

Киянин Well-Known Member

поки що не всі це усвідомили.

7. Alias

Я не сказала, що то Ви пропонуєте, то Киянин таким чином пропонував знищувати безпритульних тварин:)

8. Натагідра

дай боже цим людям ніколи не пережити те що прежила тоді я. дійти до дому і тоді сама не змогла.

один із методів боротьби це реєстрация собак які проживають у будинках і стерилізація дворових + як не шкода але фізичне знищення бродячих собак бойцівських порід і однозначне знищення помісей з бойцівськими (давно є уколи я кі для собаки безболісні , хто усипляв хворих домашніх улюбленців той в курсі, любий ветлікар то може зробити).
    Реєстрація в першу чергу це засіб зобовязати власників вигулювати собак у намордниках (болонок, пуделів і такс теж, у них гострі зуби )

9. Alias

Правильно.А я б ще й власників таких собак тестувала б на адекватність і психічний стан.
    Якщо не помиляюсь , у нас на мілких собак не чіпляють намордники , а тільки на тих , які важать за 70 кг?
    Хоча ото дрібнота така противна!Я їх більше за великих боюсь

10. Киянин

Киянин Well-Known Member

о_О Тобто якщо в Києві збільшиться кількість пацюків (а собаки їх не дуже ловлять, їм простіше на смітниках харчуватися), то треба завезти пару десятків собак і викинути їх на вулиці?

11. Alias

Так то ж не я сказала:) То так в газеті написано.

12. Максим

Максим Well-Known Member

Не ломіться у відчинені двері :)

Якщо хтось тримає вдома небезпечну (чи потенційно небезпечну) тварину, то хто винен, ця тварина, чи той, хто її тримає вдома?

Чи може власнику цієї небезпечної тварини її впихнули в руки насильно?

Чи всі породи псів однаково небезпечні? Наприклад, наскільки небезпечна чівава або карликова такса? ;)

То хто винен і в кому проблема? :)

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:crazy::)))А собаки не стали проблемою багатьох міст? не розмножуються, не риються по смітниках, не розносять заразу і не за***ють місто, ще й до того нападають на людей.
    Це серйозно о_О, а ще яку користь вони приносять, може давайте їх розводити, а те що з**ть все навколо, екосистемма міста якось переживе, ну і покусані і покалічені теж якось перетерплять ради такого блага.

14. Alias

У нас вже модно і крокодилів з кобрами в квартирах тримати...І хто винуватий?

15. Натагідра

цілком згідна. Собака це зброя, на зброю потрібні довідки.
    Хочеш вівчарку - давай довідку від психіатру, згоду сусудів , справку про несудимість.

до речі у пуделів дуже гострі зуби, мені один аткий кундель спец черевики погриз, прийшлось натовські бутси викинути бо усі були вмілких дирках :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Максим

Максим Well-Known Member

А їх, de facto, і розводять, про всяк випадок перепитаю - ці бездомні собаки до вас з лісу прийшли?

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:))) Я їх не підгодовую, якщо ви це маєте на увазі.

18. Alias

То все "бабушки":)

19. Fon

Fon whom how

в мене сусід свого часу полюбляв бігати зранку, біля шостої години по мазепи (спорт). і одного разу на нього накинулась ціла стая безпритульних собак. ледве втік. повернувся додому за зброєю. потім приїхав на авто із братом і вчинив таке собі родео. застрілив 5 собак, 2-х важко поранив, потім добив палкою. трупи вивіз в ліс, облив бензином і підпалив.
    його звісно вичислила міліція і мав трохи проблем із цим.. але буквально через місяць в сусідньому дворі безпритульна собака мало не відкусила руку малій дівчинці. мама дівчинки забила палкою пса до смерті..
    моя думка така - оскільки у держави немає коштів на стереалізацію, вилов і спецустанов для безпритульних тварин, потрібно їх винищувати самим..
    бо оті телячі ніжності - воно таке файне і беззахисне - закінчуються після першого ж нападу..
    до речі в районі стрийського автовокзалу ще давніше спостерігав картину як посеред білого дня свора диких псів накинулась на приблудлого пса (видно прибитись хотів). цікаво було спостерігати як посеред зупинки півдюжини злих вовкодавів всього в декількох кроках від людей рвуть таку ж собаку.. і всім було начхати. точніше страшно, а тому і начхати..

20. Sax

Sax Active Member

Тут держава нідочого , цим потрібна займатися місцева влада.
    Наскільки мені відомо ( чув ) що в Одесі для безпретульних собак створили таку спецустанову .

Але якщо у місцевій влади руки "недоходять" до цього або вона вважає це не потрібним , то я повністю згоден з автором попереднього дописа , бо сам бігаю і іноді трапляються такі випадки з собаками , тому думаю бігати вже зі зброєю :)

а де твій аватар? :)