Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Киянин

Киянин Well-Known Member

Alias, а чому ти вважаєш, що труїти собак не можна? Ми ж пацюків труємо. Деякі собаки, які заважають нам, не кращі від них.

• Подобається Подобається x 1
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Це не захист від собак, а отруєння собаки. Ще й з кількагодинними муками. З такими рецептами недалеко і до того, щоб хтось це на людині спробував.

3. Киянин

Киянин Well-Known Member

Щоб отруїти людину треба їй дати слонячу дозу цих ліків, і то не факт, що вона отруїться. Бо це ліки від туберкульозу. Просто для собак вони - смерть.

4. Максим

Максим Well-Known Member

100%
    Я це саме писав, а побачив Ваш допис, вже як свій додав.

5. Киянин

Киянин Well-Known Member

Шановний, а ви не бачили, як собаки гадять на дитячих майданчиках? А діти потім хворіють на глисти? Або як зграя женеться за ровером і його власник робить щеплення від сказу? Будемо надалі їх захищати? Людина - це мисливець. Вона вбиває тих, хто заважає їй. Так було і 1000 років тому і так буде завжди. Просто про це мали подумати мерія міста. а в нас вона цим не займається, тому вирішуємо проблеми самі.

6. Максим

Максим Well-Known Member

Ви на собі випробували? :ireful1:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тому що труїти собак не гуманно.Ще й потім будуть всі дивитися як в муках гине тварина, на очах у дітей.Вам подобається таке видовище?А от пацюків і мишей зовсім не шкода, та й паразити вони, переносчики різних інфекційних захворювань.З ними треба боротись всіма методами.

8. Киянин

Киянин Well-Known Member

Я читав інструкцію. Ці таблетки дають малим дітям, якщо в них пагана реакція на щеплення манту.

9. Alias

Гадять не тільки собаки , а й люди..наркомани кидають шприці, п"янички справляють малу нужду...їх теж всіх вбивати?
    Проблема є, і нікуди вона не дінеться поки не почнуть відловлювати і стерилізувати таких тварин, щоб вони не розмножувались .

• Подобається Подобається x 6
  10. Киянин

Киянин Well-Known Member

А гуманно лікувати дитя від глистів? А собаки, до речі, переносять сказ та купу інших інфекцій. До того ж пацюки не кусають людей. Стосовно загибелі у муках - нажаль, просто пристрелити в нас не можливо, тому отруїти - це єдиний вихід.

11. Alias

А звідки знаєте, що на собак вони діють смертельно? Випробували?

12. Alias

Глистів можна занести і з немитими фруктами, та через брудні руки:)

• Подобається Подобається x 2
  13. Киянин

Киянин Well-Known Member

Спочатку відправлю вас у гугл

Особисто я випробував. Працює.

14. Киянин

Киянин Well-Known Member

Alias, а ти зрадієш, коли твоє дитя буде замість того, щоб гратися у піску міситиме собаче лайно?

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Цікава дискусія, а чим принципово пси відрізняються від пацюків ? Ну крім того, що пацюки конають в підвалах і їх ніхто не бачить?
    Не те щоб я схвалювала отруєння, але коли пес нападає на людей, або ще гірше дитину покалічить, це гуманно буде?

• Подобається Подобається x 2
  16. Киянин

Киянин Well-Known Member

наркоманів і ханиг треба штрафами бити, а от собак не можна. стосовно стерелізації - я на 100% згоден. Але:
    1) як я вже писав, мерія на це не витрачає грошей
    2) поки собака помре своєю смертю, вона ще багатьох може покусати.

17. Максим

Максим Well-Known Member

Мені от тому і не сподобалася вся ця затія Киянина. Захист від собак - це не отруювання "безпечними дитячими таблеточками", навіть якщо комусь вдалося їх інструкцію до кінця прочитати.

Але наведені "рецепти захисту" хтось успішно може спробувати застосувати проти пияків, які гадять на майданчиках, чи циганів, а потім - ще хтось заважатиме жити, наприклад, шумітиме на вулиці, так?

18. Киянин

Киянин Well-Known Member

шановний Максим, ви можете знижувати мені карму за кожен допис :) Але від того собаки не почнуть менше гадити і кусати :) Проблему треба вирішувати ДІЛОМ, а не СЛОВОМ. Усі байки про стерелізацію - це лише гарні казочки з майбутнього. А нам жити треба ЗАРАЗ.

19. Максим

Максим Well-Known Member

А якщо хтось прочитає дописи про те, як з допомогою таблеточок можна ефективно і безпечно усунути когось, хто заваджає жити, а жити йому заваджаєте саме ви? ;)

Проблема бездомних собак - це наслідок поведінки тих, які ставляться безвідповідально як до тварин, так і до інших людей. Навіть якщо б зараз винищили всіх бездомних тварин, через пару років ситуація була б така сама знову. Цей бездомний пес чи кіт до міста не з лісу прийшов, хтось його утримував, а потім вирішив, що він принципово від пацюка не відрізняється, от і викинув на вулицю.

Не кажучи вже про псів, які мають господаря, але той не стежить, щоб пес не становив небезпеки для інших. Ну вб'єте того пса, і що? Той господар купить собі нового.

• Подобається Подобається x 3
  20. Киянин

Киянин Well-Known Member

Максим, ви теми не уникайте. Тут начебто обговорюються собаки, а не люди. А якщо комусь я заважаю жити, то на це є кримінальний кодекс.

а де твій аватар? :)