Як захиститись від собак?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Romko, 1 жов 2007.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

До речі, бродячі собаки які живуть в місті по визначенню повинні бути добрими, бо інакше їм не вижити. Добра голодна і нещасна собачка викликає у людей співчуття і бажання погодувати. А зла собака викликає бажання вдарити, копнути чи чимось кинути в неї. Собаки про це добре знають (на рівні інстинктів чи може природнього відбору) і користуються :). А от коли приходить їм час паруватися, вони збираються в тусовки і багато кобелів бігає за одною сукою стадом. Тоді в них інстинкт розмноження переважає всі інші інстинкти. Вони можуть днями не їсти, а тільки домагатися зближення з "дамою", переслідувати її, очікувати біля під"їздів днями і ночами. І в таку пору собаки надзвичайно небезпечні. Кожен хоче показати перед дамою свою крутизну (в людей таке теж помічали :) ) і починає на всіх кидатися. Особливо якщо сука на когось гавкне - тоді вся стая кидається на жертву. Боюся, що в такому випадку балончик не допоможе.

• Подобається Подобається x 6
  2. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

у Житомирі проблему безпритульних собак вирішують так

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я згідний з Вами на 2000 відсотків. Але старшій моїй вже 11 років. На людській вік їй десь 70 років. Ви багато бачили бабусь, що бігають за собаками? :mocking: Був час і вона гуляла з повідком. А зараз ні. Ось сьогодні, наприклад, зранку йде дощ. Так вона вийшла на "пальчиках" до першого газону, пісьнула і бігом назад. Бо дощ. :blush:. А молодша під контролем.

• Подобається Подобається x 3
  4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ну тогда можно нанять телохранителей и ходить с эскортом :)
    Я уже упоминал петарды как вариант (хотя по времени применения он тоже не эффективен) в одной передаче рассказывали что они очень пугают собак, у них может даже случится разрыв сердца. И тогда если не хотите балончик, носите пистолет газовый заряженный попеременно холостыми и газовыми патронами или стартовый пистолет.

• Подобається Подобається x 1
  5. Vetta

Vetta Well-Known Member

от інтересно....ну я то візьму і балончик і пістолєт, і ше шо там нарадять....а як бути дитині?

• Подобається Подобається x 2
  6. андрей-25

Главное научить ребенка не бояться собак, чтоб у него не было панического страха или фобии. Это ему в будущем очень пригодится.
    Ну и лучше всего не отпускать маленьких детей самих в места потенциально опасные. Хотя где сейчас безопасно :)

7. Vetta

Vetta Well-Known Member

научить ребенка то....это....взять пистолет....купить скафандр и газовый балончик....быть умнее и обойти....подождать.....не бежать...не двигатся...не дышать....
    ......и просто ждать пока свое зверье наконец то догонит где-то отставший хазяин...
    ......и дай Бог чтоб пес еще его послушал....

ми так і робимо....вчимо, обходимо...бо хтось хоче насолоджуватись звірами...
    нічого...ми терплячі.

• Подобається Подобається x 9
  8. Веда

Веда Well-Known Member

Я розумію і вашу любов до собаки, яка з вам 11 років, і велику довіру до неї. Але велика собака і у старому віці - велика собака. І може злякати своїм виглядом.
    Zetta права. Але так, як вона описала проблему - не повинно бути.

• Подобається Подобається x 5
  9. terrible

terrible Well-Known Member

ну ось такий приклад... я в 11 класі. запізнишись на перший урок, пішов за школу, за сарайчик-там ми палили тихцем :mocking: поклав рюкзак, присів під стінкою, тільки запалив чую-щось шкребеться поряд... підіймаю очі-прямо переді мною здоровенний ротвейлер. я на нього дивлюсь, він на мене... так просиділи декілька секунд-мені здалось-вічність. потім пес понюхав повітря-вчувши тютюновий дим чхнув і побіг собі. я таки не маленький вже був, 11 клас...але хто зна чим би закічилась зустріч.
    отак і вчи дитину не боятись собак.

• Подобається Подобається x 6
  10. Vetta

Vetta Well-Known Member

нема чого сі шляти по сараям...
    прогульщик!!
    Отакі як ви і не дають гуляти ротвейлерам...ущемляєте його своїм димом ))

11. А я до сих пір пам'ятаю, як мене роки в 4 вкусила велика собака - ріцершнаусер. Навіть шрамик залишився на пальці. Пам'ятаю дуже добре її страшну пащу перед собою бррр!

12. андрей-25

Наверное все-таки ризеншнауцер :)
    За мной тоже лет в 10 гналась собака и ногу поцарапала зубами, подошел близко щенков посмотреть, тоже был в шоке первое время. Но меня все же с детства учили любить животных, сейчас какая бы агрессивная собака не была (конечно не бешеная) с ней легко могу найти "общий язык" и разойтись по хорошему :) Надо к ним по хорошему относится, а не паниковать, кричать и махать сумками, палками и т.п.

13. Вибачайте, назвами порід ніколи не цікавилася. :pardon:

14. андрей-25

Зато в рыбках разбираетесь :)

15. Ану повторюйте швидко Синодонтіс Еуптерус! :)))

16. андрей-25

Нее :) Я знаю только съедобные виды наших водоемов. Ну и еще ярких представителей Betta splendens :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Vetta

Vetta Well-Known Member

ооо, про собак і господарів вже обговорили....і плавно перейшли на рибалку ))
    Я людина проста...в Синодонтах ваших не розуміюсь...

18. :blush: :give_rose:

Для тих, хто в танку:
    http://mih.arbatzoo.ru/61.html

19. Киянин

Киянин Well-Known Member

Даю рецепт. Ідемо до аптеки, купуємо ІЗОНІАЗІД (бажано дозування 0.3). Купуємо сардельку. Сардельку наповнюємо розтертими пігулками з розрахунку 1 на 1кг маси собаки. Даємо собаці. Через 3 години вона труп.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Жорстоко.Ще й рецепти даєте.Так же ж і людину можна отруїти

а де твій аватар? :)