Як заробляють на Форекс.Forex Private.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Bogdan35, 3 тра 2007.

1. Rodionochka

Rodionochka Member

)))))))))))))))) Ну, так-так, вона НІКОЛИ не стане банкрутом. Вірте в це, і швиденько купуйте їхні акції))))

2. antoniog

antoniog New Member

Отзыв FXprivate (ониже Forex private, Forexprivate) – мошенники.

Форекс приват не выплачивает прибыль.

В апреле 2015 г. открыл счет в Форекс приват. Счет 421474 инвестпароль fiycd0wG3t Пополнил на минимальную сумму 100$. Воспользовался их акцией 100% на депозит. Т.е. на счет начислили еще 100$ бонусов. Итого баланс 200$.

24.04.15 открыл сделку по eurusd 0.3 лота, сделка была закрыта 27.04.15 по takeprofitс прибылью 189$. Баланс с учетом бонусов стал 389$ (100$ депозит, 189$ прибыль и 100$ бонусы). Запросил вывод прибыли 189$ и депозит 100$, всего 289$. Никаких ограничений на вывод прибыли и депозита заявлено не было.

После чего началось откровенное мошенничество со стороны Форекс приват – задним числом изменили результат закрытой сделки и списали по ней прибыль 189$.

Ответ FXprivate: Согласно условиям бонусной акции «Компания оставляет за собой право пересмотреть торговый результат на бонусном торговом счете, в случае выявления любых схем мошенничества с бонусными средствами. Открытие одной позиции большим объемом или же одновременное массовое открытие мелких позиций и в последствии отсутствие торговой активности на счете, является признаком охоты за бонусами, т.е. мошенничеством, что искажает смысл бонусной акции (увеличение торговых возможностей трейдера)».

Интересно получается: «бонус предоставляется для увеличения торговых возможностей трейдера». Но торговля «большим» лотом – это мошенничество. Получается, что пользование бонусом – это мошенничество.

Максимальное заявленное кредитное плечо для счета 1:500. Курс на момент открытия позиции 1.0828. Т.е. на собственные средства 100$ я мог открыть максимальную позицию 0.46 лота, а с использованием бонусных средств 0.92 лота. Позиция же была всего 0.3 лота и бонусные средства в ней вообще не участвовали. При этом Forexprivate назвал позицию «большой» и счел это аргументом для списания прибыли со счета.

Никаких ограничений на максимальный объём позиций ни в Общем Соглашении ни в условиях акции не было. На обращения с просьбой объяснить откуда эти ограничения взялись и какой критерий отнесения позиции к «большой» или «не большой» - ответа нет. На все конкретные вопросы один ответ - компания оставляет за собой право пересмотреть торговый результат без объяснения причин.

3. Olix

Olix New Member

Якщо чесно, то спочатку я також думав, що форекс то розвод лохів. Але потім був в мене такий час в житті, коли треба було обирати пасивний дохід. Грошей було небагато, проте я вирішив спробувати, тим паче, що в мене знайомий займався цим давно і дуже не погано мав на цьому. Я обрав єдиного порядного брокера, як на мій погляд, котрий дозволяє швидко виводити гроші, при цьому, через українські банки + сама схема праці досить прозора. То ж я рекомендую спробувати тим, хто думає інашке, може і у вас вийде ;)

4. skole

skole Well-Known Member

Рекомендую Трейдглобал. Дають реальні бонуси за успішну торгівлю. Ось результати тестування:
    Traderglobal | Український фондовий ринок. Українська біржа та інвестиції в цінні папери

5. Olix

Olix New Member

Непогано, але все ж таки краще займатися більш дохідною справою, наприклад, торгувати металами.

6. papays

papays Member

Далеко не кожен спроможний заробляти на фінанчових ринках і Форекс не виняток, ящо потрібна халява, вам в МММ і т.д., але заробити можливо і заробити багато, от тільки пахати треба як кінь і психологічно надаватися до цього спіцефічного виду діяльності.
    Тому застерегаю як від тих, що верещать Форекс - кідалово, так і від тих, що обіцяють золоті гори всім бажаючим, якби заробляти на Форекс міг кожен його-б не існувало, але якби заробити було не можливо, результат був-би аналогічний.

7. Forpost

Forpost Стоїк

Оть сука. ., двацять років пройшло ,як мене хтіли розвести і далі ловлять...

Tapatalk

8. Bukowina

Bukowina New Member

в мене одного враження, що кожен позитивний відгук про форекс в цій темі - реклама?)

9. papays

papays Member

Реклами звичайно дуже багато, бо воно-ж бізнес. Але люди які рахують Форекс лохотроном м`яко кажучі не обізнані. Лохотрон, це коли вам розповідають, що кожен бажаючий пройшовши безкоштовне 1-2 тижні навчання і вклавши 1000 баксів через рік стане міліонером.
    Форекс потребує навиків, реакції, психологічної стійкості, все це приходить з досвідом, а до декого й не приходить.
    Щоправда як і з кожного правила з цього бувають винятки - таланти, яки можуть зразу успішно торгувати.

10. papays

papays Member

Я посилання на до слова правила не привязував :)

11. Starkastar

Starkastar New Member

Просто так нічого здобути не можливо. Спочатку слід навчитися робити, а потім можливо отримати результат. Це стосується до всіх сфер.
    Просто сісти і зіграти не вийде. Спочатку слід довго практикуватися, а для цього уже є безліч сайтів. Оберіть для себе правильну стратегію і лише потім уже можна чогось очікувати.
    Чекати манни небесної можна лише просто купивши лотерейний квиток, але це ж яку карму потрібно мати, щоб виграти))

12. Dominion OD

Dominion OD New Member

Чув, що в Україні, торги forex від загально-рекламованих компаній відбуваються не в реальному ринку, а в так званому "басейні", або "пісочниці". Тобто існує ймовірність чистого лохотрону :) Так кажуть.
    P.S. перший пост на Львівському форумі :)

а де твій аватар? :)