Ну наскільки я розумію ви даєте свої гроші комусь під управління, тобто до ризиків форексу ще додається ризик шахрайства...
а ще можна піти у депутати...туди, правда, і без грошей не беруть, але заробляють там, видно, гарно. ще звідтам ніхто не втік, усі тільки туди )
sfdhshshxh f D's Ghgh Ghgh hf ---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- Влаштуватися на роботу і працювати,працювати, працювати
MMCIS уже давно стал СКАМом! Не вздумайте туда вкладываться. Если интересны интернет заработки, то почитайте и изучите форум MMGP ---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ---------- И так до конца жизни)
А так же, если кому нужна информационная помощь - пишите в ЛС. Принимаю к общению украинский, русский и английский язык!
Дякую, звісно, за таку потрібну пораду, але якось потреби здавати нирку немає))) Ой, прочитала отримаєте))
Однак в процесі підготовки цього видання виникли певні проблеми організаційного плану - дід зараз у пошуках художника-оформителя. Ось для цього, власне, я й затіяв це оголошення. Ситуація наступна - в колі дідового спілкування є чимало професійних художників, але це люди зайняті. Та і взагалі - зв'язуватися з богемою якто стрьомно. Пити з ними горілку - приємно і весело, але мати якісь ділові стосунки - Боже збав. Хоча нєкоторі з них вже пропонують дідові свої послуги по ілюструванню книги. Дід в тягосних раздуміях... Але я хочу також дати шанс невідомим мені художникам. Можливо є талановитий молодий художник, який би хотів спробувати сили в художньому оформленні та ілюструванні книги, але не знає з чого почати - дідова Історія той шанс, який дасть можливість потренуватися на практиці. http://repka.club/blogs/vsyake-razn...-oholoshennia-bazhano-prochytaty-khudozhnykam
Не бачу нічого спільного між цим форумом і заробітком. В інтернеті є заробіток, але він для майстрів - дизайн, програмування, вебмастерінг, блогерство і т.д, все інше - дурня для дурнів.
Ой, прошу вас, вы хоть пролистали там хоть пару страниц? Вы там там что-то поняли? Если нет, то ваше сообщение относится только к вам! Там есть и то что вы написали, и то, что не написали. Вам просто вникнуть нужно! С таким отношением к этому... Еще, к вашему сведению, это самый большой форум по заработку в инете!
Да ну, searchengines.guru - куда больше, именно по зароботку, а не просто "яйцо почесать и о халяве помечтать" У нас просто разные понятия про "зароботок", вот и все.