Як заробити додаткові гроші

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем DUDUV, 4 лип 2011.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не вірте..

• Подобається Подобається x 1
  2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Кажете що брехня??Вот і мама мені каже,що безкоштовний сир лише в мишеловці..:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну наскільки я розумію ви даєте свої гроші комусь під управління, тобто до ризиків форексу ще додається ризик шахрайства...

• Подобається Подобається x 3
  4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну напевно..:dntknw:Але кого не спитаюсь то всі хто там є задоволені як слоники:mocking:Якесь вербування чи що??о_О

5. Ligeya

Ligeya миється в бані

а ще можна піти у депутати...туди, правда, і без грошей не беруть, але заробляють там, видно, гарно. ще звідтам ніхто не втік, усі тільки туди )

6. Sprught

Sprught миється в бані

Треби тiльки пару млн занести спочатку щоб тебе взяли :)

7. romanchuk

romanchuk New Member

sfdhshshxh

f D's Ghgh Ghgh hf

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

Влаштуватися на роботу і працювати,працювати, працювати

• Подобається Подобається x 2
  8. Cassio

Cassio Active Member

MMCIS уже давно стал СКАМом! Не вздумайте туда вкладываться. Если интересны интернет заработки, то почитайте и изучите форум MMGP

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

И так до конца жизни)

9. Cassio

Cassio Active Member

А так же, если кому нужна информационная помощь - пишите в ЛС. Принимаю к общению украинский, русский и английский язык!

10. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

І що заважає?

11. Saut

Saut Цинічна Бендера

Про нирки писали?

• Подобається Подобається x 2
  12. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

оо) То вже сильні крайнощі))

13. Saut

Saut Цинічна Бендера

Зате кількадесят штук баксів отримає. Якщо пощастить.

14. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Дякую, звісно, за таку потрібну пораду, але якось потреби здавати нирку немає)))
    Ой, прочитала отримаєте))

15. manur

manur Well-Known Member

Однак в процесі підготовки цього видання виникли певні проблеми організаційного плану - дід зараз у пошуках художника-оформителя. Ось для цього, власне, я й затіяв це оголошення.

Ситуація наступна - в колі дідового спілкування є чимало професійних художників, але це люди зайняті. Та і взагалі - зв'язуватися з богемою якто стрьомно. Пити з ними горілку - приємно і весело, але мати якісь ділові стосунки - Боже збав. Хоча нєкоторі з них вже пропонують дідові свої послуги по ілюструванню книги. Дід в тягосних раздуміях...

Але я хочу також дати шанс невідомим мені художникам. Можливо є талановитий молодий художник, який би хотів спробувати сили в художньому оформленні та ілюструванні книги, але не знає з чого почати - дідова Історія той шанс, який дасть можливість потренуватися на практиці.

http://repka.club/blogs/vsyake-razn...-oholoshennia-bazhano-prochytaty-khudozhnykam

16. sancey

sancey Member

Не бачу нічого спільного між цим форумом і заробітком. В інтернеті є заробіток, але він для майстрів - дизайн, програмування, вебмастерінг, блогерство і т.д, все інше - дурня для дурнів.

17. Saut

Saut Цинічна Бендера

• Смішно Смішно x 1
  18. Cassio

Cassio Active Member

Ой, прошу вас, вы хоть пролистали там хоть пару страниц? Вы там там что-то поняли? Если нет, то ваше сообщение относится только к вам! Там есть и то что вы написали, и то, что не написали. Вам просто вникнуть нужно! С таким отношением к этому...
    Еще, к вашему сведению, это самый большой форум по заработку в инете!

Останнє редагування: 17 січ 2015
  19. sancey

sancey Member

Да ну, searchengines.guru - куда больше, именно по зароботку, а не просто "яйцо почесать и о халяве помечтать" :)
    У нас просто разные понятия про "зароботок", вот и все.

20. Cassio

Cassio Active Member

Согласен! У каждого свое!
    Отдельное спс за форум! Зареган на десятке форумов, про этот не знал.

Останнє редагування: 19 січ 2015
а де твій аватар? :)