тарифи кинь в приват.. ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ---------- як би то їх кинути на бабло..
можна вдома попрацювати, може статті якісь пописати... копірайтинг зараз дуже гарно працює але ж тут бажано мати філологічну освіти чи принаймі вміння писати без помилок
Я думаю для такої роботи таких даних за мало, треба ще мати аналітичний склад розуму, та багато знань в тій галузі про яку можна писати!
Як заробити гроші Як як, на роботу піти, розмістити резюме на сайті пошуку роботи, наприклад http://rabotaplus.ua/ і робота сама тебе знайде))))
Якщо дехто не в курсі, що то таке, - то є станок для зшивання паперів. Або, по іншому, для архівування. В багатьох організаціях потрібно періодично архівувати документи. За одну папку ціна може доходити до 50грн., а то й більше (це, якщо потрібно ще й нумерувати аркуші, обклеювати тканиною торці, тощо....) Зручність роботи полягає в тому, що працюєте тоді, коли вам зручно. Можна й вечорами, можна й у вихідні. Тут все просто - чим швидше виконаєте роботу - тим швидше отримаєте розрахунок. За 2-3 тижні запросто можна заробити 4-5 тисяч грн. Якщо когось зацікавило, можу в ПП надати додаткову інфу.
Всім доброго дня. Підкажіть мені, що робити і де шукати гроші... Справа в тому, що 24 серпня 2013 року мене збила машина, та скотина втік з містя, ні одного свідка, розслідування прокуратури військової і МВС не дали ніяких результатів, пролежавши з 22.30 до ранку без свідомості пішки дойшов до дому 1,5 км. Були переломи ноги правої, праві ребра поломані, рвані рані голови та 5 відкритих переломів руки правої... Зараз основна проблема залишилась у руці... Після аварії я не відчував і не рухав правою рукою приблизно до квітня 2014... Пройшов на руку дуже велику кількісь операцій пішов на поправку, звичайно грошей пішло багато. Працював тоді і зараз працюю у військовій частині, командир залишив мене на службі, щоб я не опинився без нічого зовсім... В лютому 2014 прийшлось взяти кредит в дельта банку і до вересня нормально сплачував, але у жовтні через ускладнення в руці пропустив планову оплату, томущо гроші дуже потрібні на операцію... Зараз мені дзвонить банк і каже що договір розірвано і змушує оплатити всю сюму кредиту і 3 грудня буде розпочате судове засідання. А зараз лежу після операції в госпіталі... Підкажіть що робити... ---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- Всім доброго дня. Підкажіть мені, що робити і де шукати гроші... Справа в тому, що 24 серпня 2013 року мене збила машина, та скотина втік з містя, ні одного свідка, розслідування прокуратури військової і МВС не дали ніяких результатів, пролежавши з 22.30 до ранку без свідомості пішки дойшов до дому 1,5 км. Були переломи ноги правої, праві ребра поломані, рвані рані голови та 5 відкритих переломів руки правої... Зараз основна проблема залишилась у руці... Після аварії я не відчував і не рухав правою рукою приблизно до квітня 2014... Пройшов на руку дуже велику кількісь операцій пішов на поправку, звичайно грошей пішло багато. Працював тоді і зараз працюю у військовій частині, командир залишив мене на службі, щоб я не опинився без нічого зовсім... В лютому 2014 прийшлось взяти кредит в дельта банку і до вересня нормально сплачував, але у жовтні через ускладнення в руці пропустив планову оплату, томущо гроші дуже потрібні на операцію... Зараз мені дзвонить банк і каже що договір розірвано і змушує оплатити всю сюму кредиту і 3 грудня буде розпочате судове засідання. А зараз лежу після операції в госпіталі... Підкажіть що робити... І де взяти гроші....
Ну не кажіть...Роботу знаходить,той хто її шукаєА сидіти дома просто розмістивши резюме на різних пошукових сайтах результату не буде.Переконалася на собі,хоча розмістила резюме щось на 4 таких сайтах.І поки сама не подзвонила до роботодавця,то так би і сиділа дома в очікуванні дива
Я маю пасивний дохід з страховок, раніше вивчив основи, розповів друзям і.т.д. тепер в середньому маю 1000 грн. в місяць тільки за те що направляю в офіс в страхову, головне працювати з нормальною страховою щоб потім соромно не було перед знайомими.... Починав з цього сайта http://strahovka.lviv.ua/spivpratsya/strahovim-agentam/ Хто має хороші знайомства з автовласниками може непогано заробити...
Напишу про два надежных способа! Напишу про два надежных способа! ----------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Самым популярным способом заработка в интернете является заработок с помощью проекта WMmail (подробнее здесь http://xsffera.ru/wmmail/), здесь не нужно вкладывать деньги, проект без вложений и риска, выплаты провдяться на платежную систему Webmoney, действует партнерская программа! На проекте реально зарабатывать 100$ в месяц, тратя 2-3 часа в день, такую сумму основном все зарабатывают, но и есть пользователи которые зарабатывают до 400$! Это зависит от времени работы! ----------------------------------------------------------------------------------------------- 2. Вторым очень актуальным способом заработка, является заработок на инвестиционном проекте Ферма соседи (подробнее здесь http://xsffera.ru/fermasosedi/) это проект замаскированный под онлайн игру! Здесь можно выйти на любые доходы, но это уже будет зависеть от суммы которую вы вложете, проект работает с российской валютой рубли! Я на ферме зарабатываю примерно три месяца, и в течение игры вложил 3500 руб, за это время у меня в обороте уже 6000 руб! Деньги я без проблем могу вывести, или могу продолжать развиваться, увеличивать свои доходы и получать цистий прибыль! Так я и делаю продолжаю развиваться! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Эти способы заработка подходят всем желающим! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Мои контактные данные: Вконтакте https://vk.com/andriyvp Skype (только чат) andriy.vashchyshyn4
Ну якщо така справа то і я додам пару слів про заробіток в інтернеті . На даний момент зі всіх варіантів інтернет заробітку, що я перепробував, є сайт Cointellect.com. Просто скачавши в них програму і запустивши її на комп"ютері можна мати до 1.5Є в день. Але це за умови, що у Вас є хороша відеокарта. Якщо відеокарта слабенька/інтегрована то буде суттєво меньше. Зароблені гроші вивести можна на PayPal (мінімум для виведення 50Є) або через криптовалюту DOGE (без обмежень). Можна ще там купувати контракти і отримувати дохід з них. Але це більше заробіток для тих, хто має безкоштовну електрику або в кого комп постійно працює.
Можно заработать играя в Batal Вы хотите поиграть в классическую онлайн стратегию? Она не требует установки и достаточно просто ввести свой логин и пароль. Реальная карта мира 17-19 века, порядка 90 юнитов, 20 зданий и больше 30 исследований. Лотерея, Чат, форум, общение обеспечено. Основной жанр игры — морская стратегия. Хотя и сухопутным крысам можно повоевать на материке! Игрок начинает свой путь с развития региона, в котором оказался после регистрации, знакомится с соседями по региону, правительством страны и начинает продвигаться по выбранной ним стратегии. На первом этапе игры игроку необходимо решать классические задачи развития своей империи - отстраивать территорию, развивать науки, строить и реинкарнировать армию/флот, заниматься разведкой и грабежом соседей. Подлинный размах игра приобретает на этапе, когда доступны для использования все разнообразие тактических военных приемов. Уникальный геймплей, полная свобода действий игрока, а также расширенная дипломатия, где в качестве оппонента выступает не компьютерный противник, а множество реальных людей – это одно из важных возможностей, которые может предоставить проект . Экономические манипуляции, ведение боевых действий – все это доставит множество удовольствия любителям стратегий. Из особенностей игры стоит отменить неплохой мобильный интерфейс, который разработчик постоянно улучшают. В эту игру можно играть на парах с мобильно или на работе с планшета. Игра имеет логическое завершение — после игрового круга подводятся итоги и определяется лучшая страна, игроки которой получают вознаграждения и попадают на доску почета проекта. Особенности игры: Выборы президента каждого 1го числа месяца; 15 стран, 535 регионов и островов; возможность захвата территорий вражеской страны; мобильная версия игры, чат и форум интегрированные в игру; 80 уникальных наземных и морских юнитов, 30 исследований, 20 зданий; совместная атака и защита; рынок с возможностью продажи любого вида товара; заработок валюты в игре; экспедиции, кровавые войны, политика; реалистичная карта мира 18го века; логическое завершения игрового цикла; возможность игры через любое мобильное устройство. лотерея Присоединяйтесь к нам: общение, интерес, забавные конкурсы, обновления игры — гарантированы. Мир БАТАЛ: http://batal.su
А хто пробував на Forex ММСіS заробляти??Чи дійсно там можна нічого не роблячи покласти певну суму грошей і кожного місяця отримувати проценти?Просто цікаво чи дійсно хтось знає?(бо чула багато відгуків і не знаю чи вірити чи ні)