Як заробити додаткові гроші

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем DUDUV, 4 лип 2011.

1. я пошуку роботи в інтернеті знайшов один інтересний сайт і за пaру днів заробив 40 доларів ***************

2. svetikFM

svetikFM New Member

Пропоную співпрацю в світовій компанії FM Group по продажу косметики (парфюмерія-аналоги брендів, европейської якості, декоративна косметика, товари для дому). Основний офіс та склад в Львові. Реєстрація безкоштовна, офіційний сайт ЦЕНЗУРА. Телефонуйте ЦЕНЗУРА відповім на всі питання

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тобто підробками
    та на вас тре до суду подавати за торгівлю фуфлом:diablo:

4. marianaa

marianaa Member

Я заробляю додаткові гроші в інтернеті. Обробляю фоткі для фотографа. Платить не багато але як для додаткового заробітку - вистачає.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ми щоночі викидаєм сотню (-і) пляшок. Приїздіть, поможу завантажити....

6. marianaa

marianaa Member

До чого це?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну а тема як називається? Отож... Канапка, псевдо людини, що збирає пляшки, за раз винести всі не може. От і кажу, допоможу...

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А мне кажется, что надо включить голову и, у кого есть, руки. И будут вам гроши. И не надо интернет-обчудилова.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

Человек, который название родного города написать не может, явно озолотить соплеменников сумеет.

9. ltr

ltr New Member

Я перші свої серйозні гроші заробив як не дивно завдяки інтернету

10. BastardO

BastardO Well-Known Member

Де можна заробити за тиждень 600-700 грн роздачою флаєрів і т.п. ?...

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У нас форум или Сорочинская ярмарка?

12. Як варіант відкласти певну суму і спробувати відкрити власну справу.
    Проте в нашій країні це доволі ризиковано. Хоча без ризику заробити 50у.о. важко буде))
    2 ltr:
    Як саме?(якщо не секрет)

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ню ню..... :)))

14. 2 KARABIN:
    Думаєш нереально?

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

при середній зарплаті взагалі нереально
    почнем з приміщення чи вже достатньо?

• Подобається Подобається x 1
  16. Починати думаю слід з ідеї.
    Наприклад:
    В мене знайомі працювали в банку(Надра) і були вкрай незадоволені становищем. Оскільки молоді(хлопець і дівчина до 25 років) то вирішили щось пробувати.
    Зараз печуть торти у себе на квартирі. Обоє звільнилися. Заробляють більше чим на роботі було. З кожним місяцем кількість постійних клієнтів росте...
    2 KARABIN:
    Як такий варіант?

• Подобається Подобається x 1
  17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нічо, як варіант....

18. santaclaus

santaclaus миється в бані

УВАГА Я НЕ ПРОПОНУЮ РОБОТУ ПО ОБРОБЦІ ЕЛ. ПОШТА АБО РЕДАГУВАННІ ТЕКСТУ ПРОСТО ПРОЧИТАЙТЕ ДО КІНЦЯ. ДОБРИЙ ДЕНЬ! Відразу, все це не видаляйте - насправді класна річ, почитайте - зараз або на дозвіллі, переспіть з новими думками на цей рахунок і там як знаєте. Якщо у Вас є бажання заробити, не вкладаючи багато грошей (наприклад, інші Інтернет-проекти вимагають вкладень до 900 $) і працюючи всього по кілька годин на день, то ця інформація для Вас. Але для цього потрібно добре попрацювати близько тижня по кілька годин на день. Ви можете заробляти в залежності від ваших зусиль. Я не пропоную Вам роботу "складача тексту" (із серії "вишліть нам 50 грн на гаманець, а ми вам надішлемо відскановані тексти") і не пропоную вкладати гроші в сумнівні підприємства - ось це справжній обман! Люди хочуть працювати в затишній обстановці будинку - ось чому вони відгукуються на подібні оголошення. ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ: НЕ існує справжніх вакансій "складача тексту" та "співробітників по обробці електронної пошти". Не будьте ошуканими! У цьому випадку Ви не будете жертвою недобросовісних "роботодавців", так як ця робота зовсім не міфічна, а заробіток залежить тільки від Ваших зусиль. Це - дійсно РЕАЛЬНИЙ заробіток в Інтернеті. Дочитайте до кінця цю статтю, приділіть всього кілька хвилин, ви нічого не втратите, читання ще нікому не зашкодило! Я Вас запевняю, ваше матеріальне становище різко покращиться, ЯКЩО ТІЛЬКИ ВИ цього захочете! Я пропоную Вам тему заробітку, до якої й сам ставився спочатку скептично. Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - ЦЕ ДІЙСНО ПРАЦЮЄ. Розумію, з якою недовірою Ви це читаєте - але продовжуйте, прошу, дочитайте статтю до кінця. Натрапив я на це, абсолютно випадково, коли шукав роботу для додаткового заробітку, знайшовши статтю, в якій говорилося, що МОЖНА ЗРОБИТИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 18 грн. Я подумав, що це чергова фішка для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця і дізнатися, що за «лохотрон» там пропонують. Протягом 2-х днів я зареєструвався на більш ніж на 100 бізнес-форумах і безкоштовних дошках оголошень. Минув тиждень, заглядаю в свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО!! Надходжень ніяких немає, взагалі! А інші учасники пишуть, що за тиждень заробили хто по 80 грн, хто по 40 грн. Пиши-пропало, подумав я, потрапив у черговий лохотрон, бажаючи заробити за пару тижнів тисячі гривень. Ну я кинув це заняття, так і не дославши своє оголошення до 200 форумів. Ще через тиждень (заради цікавості) заглянув у свій Інтернет гаманець. Дивлюся, усього одне надходження - 3 грн. Та, думаю, справа не варта уваги, випадково найшовся такий же наївний, як і я. Ще через два тижні я все-таки знову відкрив свій Інтернет гаманець, а в ньому вже близько 104 грн. Звідки? Незрозуміла картина, але однаково за 1 місяць 100 грн. Це дуже мало, як пишуть попередні учасники - вони за 1 місяць заробили 2500 грн. І раптом після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець стали приходити гроші КОЖЕН ДЕНЬ, ще через 2 тижні на моєму рахунку вже було більше 3000 грн. Після цього я відправив свої оголошення ще більш ніж на 150 форумів. Результат був приголомшливий. На кінець 2 місяця, я одержав 8673 грн. І гроші йдуть щодня. Кожні 10 хвилин на мій рахунок надходить від 3-6 грн. І це все тільки за ціну в 18 грн! Я був у дуже поганому економічному становищі і довго не міг знайти собі нормальну роботу до того, як натрапив на цю статтю. Я не повірив, що це працює, поки не почав одержувати перекази з усього світу. Я придбав усе, що мені треба. І це дуже до речі, погодьтеся!? Моя робота тепер - це щодня по 2-3 години в Інтернеті і ВСЕ!! А заробіток такий, що ніяким начальникам та керівникам навіть і не снився! Тепер, я розповім Вам, як це працює, і найголовніше ЧОМУ! Я Вам обіцяю, що якщо ви будете У ТОЧНОСТІ дотримуватися нижче перераховані інструкції, то ви почнете одержувати НАБАГАТО БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ, ніж Ви думали, не докладаючи до цього особливих зусиль. Погодьтеся, це просто! І ЦЕ АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛЬНО. І ВАШ ВНЕСОК СКЛАДАЄ ВСЬОГО 18 грн. ВАЖЛИВО ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ, АЛЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ! УВАГА! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ КІЛЬКА РАЗІВ! Додержуйтеся інструкцій у ТОЧНОСТІ і 5000 грн. І БІЛЬШЕ будуть Вашими протягом двох місяців! ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ: 1. Зареєструйтеся у системі webmoney. Гарненько ознайомтеся з даною системою, як вона працює. Далі необхідно покласти на свій рахунок 18 грн. (Трохи більше, тому що при проведенні переказу система знімає 0.5% переказаної суми, тобто Ви повинні будете переказувати по 3 грн. 15 коп., В сумі - 18 грн. 90 коп. УВАГА У ПРОГРАМІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ ЛИШЕ U-гаманець). Від себе зазначу, що зручно поповнити електронний гаманець зі спеціальних автоматів по прийому платежів, які часто розташовуються в магазинах і на станціях метро. Однак такі автомати знімають комісію, яка, як правило, знаходиться в межах 5% від внесеного платежу. Також можна поповнити електронний рахунок в банку. Як тільки Ви покладете на свій гаманець 18 грн. 90 коп, все готово, можете переходити до наступного кроку! 2. Необхідно перевести по 3 грн. 15 коп. (15 коп. Знімається службою перекладу за здійснення операції) на 6 пропонованих нижче WMU рахунків. Для того щоб здійснити переказ, необхідно зайти на сайт webmoney. Потім, якщо ви ще не ввійшли під своїм ім'ям, натисніть на посилання Увійти, яка розташовується в самому верху сторінки і виділена, синім кольором. Далі за підказками системи webmoney. Важливо! Перекази потрібно здійснювати на рахунок, а не на e-mail. Важливо! Після всіх відправлень ви відправляєте на e-mail, securitywebmoney@gmail.com наступну інформацію: номер вашого гаманця, дату, час відправлення, U-гаманці на котрі Ви відправляли гроші і відправленню суму. Щоб отримувати дохід, необхідно відправити на кожний із цих 6 гаманців по 3 грн 15 коп., Інакше Ви просто не будете включені в систему мережними модераторами webmoney transfer і не зможете зняти дохід (3 грн 15 коп - це відправляється Вами сума, при цьому одержувач отримує рівно 3 грн) Отже, відправте по 3 грн. 15 коп на кожен з таких рахунків: 1 - U386311134823 2 -U325991563270 3 - U580191544277 4 -U904866997202 5 - U146069678287 6 – U916589433769 ПОВТОРЮЮ, щоб отримувати дохід, необхідно відправити НА КОЖЕН із цих 6 гаманців по 3 грн. 15 коп - інакше, мережними модераторами webmoney - гаманців, ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти дохід. Тепер УВАГА! Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ий - на місце 5-ого! А у 6-ий номер, який виявився порожнім, впишіть НОМЕР Вашого гаманця! Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід у 5 000-10 000 грн. ЦЕ МІНІМУМ! протягом двох місяців! БІЛЬШЕ розміщень - більший дохід (при чому у геометричній прогресії).
    Необхідно зацікавити людей. БУДЬТЕ УВАЖНІ! Удачі Вам

19. Olenall

Olenall миється в бані

це як раніше в конвертах пересилали гроші, заробляли перші. щось подібне. Думаю любий заробіток легко не дається - це праця

20. Petrov

Petrov Well-Known Member

Тут загального правила бути не може, кожна людина сама повинна шукати джерела заробітка. Але, як не треба заробляти гроші, скажу: ніколи не грайте на Форексі!!!!! :)))

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)