У мої 16 - 17 років таке постійно бувало. Правда думка "і як я то могла любити?" з'являлась не через роки, а через два - три тижні Закохувалась я тоді з першого ж погляду, а от трохи поспілкувавшись з людиною, воно якось не те виявлялось
А якщо хтось не має хисту до господарювання - то вже не Homo sapiens? А "господарів" то не стосується, тілько господинь?:smile:
Стосується. Просто "господарювати", "господарка" в мене перш за все асоціюється з жінкою, тому так і написала.
Я нiколи нiкому не зiзнавалась! Хоча деколи iтак було видно в чому справа. Але всi мої закоханостi забулись коли я їх не бачила i не чула i не мала найменшої можливостi їх побачити - по приїздi в США. На щастя тут все стало навпаки ( на щастя для мене, звичайно)
Згідна і незгідна. Мій Роман страшенно переживати, як ми будемо окремо жити, бо я майже ніц не робила по хаті чи в кухні, коли ми жили у моїх батьків. Коли ми переселилися, він був шокований моїм перевтіленням. Але він просто не знав, що із моєї мамою тіснувато на кухні, а я крім всього перфекціоністка і коли мені кажуть, що все не так, то я просто не роблю ніц, аби того не чути. Голодний він ніколи не був. А гостей завжди була повна хата. Як і в моєї мами. Її завжди люди питають, як то так є, що в неї вдома всім так добре.
хм..забути нещасне кохання....я забувала через метод - зненавидіти....мені було так найлегше..знайти весь негатив і перенести на обєкт моєї привязаності....не знаю може це і не правильно,зате дієво...
Метод класичний і давній. Поради Трістана з "Собаки на сіні": Все это так - архитектура. Вас от недуга излечу, Вы мне доверьтесь, как врачу, Поможет вам моя микстура. На девиц глядите с нужной точки, Наливайте из медовой бочки, Только дегтю добавляйте к меду. Вникнуть попрошу в мою методу: Если вы на женщин слишком падки, В прелестях ищите недостатки. Станет сразу все намного проще: Девушка стройна, мы скажем: мощи! Умницу мы наречем уродкой, Добрую объявим сумасбродкой. Ласковая - стало быть, липучка, Держит себя строго - значит, злючка. Назовем кокетливую шлюхой, Скажем про веселую - под мухой. Пухленькая - скоро лопнет с жиру, Щедрую перекрестим в транжиру. Ну, а бережлива? - Окрестим в сквалыгу! Если маленькая? - Ростом с фигу! Если рослая? - Тогда верзила! Через день, глядишь, Через день, глядишь, Через день, глядишь, Любовь остыла!!!
іноді люди швидко відпускають кохання, іноді довго не можуть забути. але я вважаю, що якщо ви розійшлись, то для того повинні бути серйозні причини. і саме вони нагадуватимуть про те, що недарма ви розійшлися. а інакше не треба рвати нічого. бо коли відпускаєш "не своє", то навіть легше становиться.
Кохання - дар Божий. Та так вже склалося, що через власне невігластво люди, здебільш, не вміють прийняти і бути вдячними за дари від Бога.
Нет законов для моря житейского (с) В коханні сторонні поради можуть бути зовсім непридатні. А зрада чи нерозділене кохання може принести в життя такі руйнування, що і на здоров'ї відіб'ється. Мені в школі подобався хлопець, та не тільки мені він подобався. Я дуже старалася, щоб він не дізнався)) Але марно, бо його друг потім казав, що він таки знав) І віршів про кохання понаписувала цілий зошит, а як страждала, господи... Але на другому курсі інституту вийшла заміж, а те шкільне кохання мені до сих пір може наснитися, хоча його вже років 20 як поховали, зовсім молодим. Отак воно засіло в підкорку)