а ви все метаєтесь і катаєте істерику по всьому форумі, місця собі не знаходите. пофлудіть ще в темі про анальний секс
Вам, наверное, там интереснее будет. Я не очень интересуюсь. ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ---------- Виноват, исправлюсь! Недельку не буду метаться и флудить. Свою часть флуда завещаю Вам. Хуанита, без обид!
нажаль це не можливо, це на генетичному рівні. Цікаво чи ваші діти знають про ваші проблеми з головою, я надіюсь їм ваші "властивості" не передались.
Я чмо компьютерное. Начну пытаться - полчаса убъю даром. Если у Вас рука набита, будьте добры, поставьте: "Скучно. Ъ" ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ---------- Есть такой альбом у Кинчева - "Ъ". Это оттуда мною спионерено.
ну а дійсно, від чого залежить можливість ставити підпис: від часу, від карми чи від кількості дописів?
Ні. Там є: "Аватар Изменить е-пошту и пароль Параметри Ігноровані тими Редагуваті список ігнорування" Де "Изменить підпис"? ---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ---------- Спасибі. Треба 10 постів? (Я хочу зробити допис "Мій план - прибрати Путіна. Але спонсорів немає." Буду поки робити допіс ручну, а імеено - так --------------------------------------------------- "Мій план - прибрати Путіна. Але спонсорів немає."