Як "витягнути" фото (кадр) з фільму?

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Lysenyatko, 28 жов 2008.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Борисе, дякую за роз"яснення.

2. Городецький

Городецький Well-Known Member

А Nero ShowTime, а Adobe Premiere, а Ulead VideoStudio або VirtualDub? Останні 3, правда, є редакторами, але дивитися можна й ними теж ;) Де, нарешті, "старічки" QuickTime, RealMedia i DivXPlayer, я Вас питаю? :)

У мене все вищеперлічене є, але реально користуюся LA i MPClassic для перегляду (подеколи, для "самопальних" DVD - Nero), а Ulead i Premiere для редагування. До речі, така "маловідома" прикладуха як Corel Capture (так-так, саме Corel) пречудово робить снапшоти (знімки з екрану) не тільки з відео, а й навіть з іграшок, абощо.

До речі, знечів'я, нещодавно у дорозі, локалізував Light Alloy 4-ї версії, кому тре', можу скинути мовний файлик. ;)

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та програвачів справді багато, але погоджуюсь з Лілею, що найзручніший GomPlayer. Єдиний мінус в ньому - інколи виникають проблеми при стягнутих з DVD фільмів (формату .vоb) "приторможує".
    А якщо пробуєш не окремим файлом, а з повним меню відкрити через цей програвач, то з'являються інші баги(типу чорного квадрату на половину екрана)
    В таких випадках стандартним користуюсь (windows media player)

4. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А можна просто натиснути кнопку PrtScr (ця кнопка фотографує зображення на моніторі) і маєте вже свій знімок в буфері. Лишається вставити зображення в потрібну папку

5. Городецький

Ну то спробуйте у будь-якому медіа-плеєрі, а вже потім радьте.

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

... буде фоторепродукція відомої картини Малевича :) :) :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Блін і справді темний знімок:blush::yes:

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Напевне весело було, коли вставили в пейнт, потім спробували посунути рамку ?

Максиме, більшість плейєрів оперує безпосередньо з пам"яттю відеокарти і лише деякі, при умові ввімкнення спеціальної опції, дозволяють робити снапшоти.

9. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Недопоможе. Якісно це зробити неможливо.

10. Городецький

Чому ж, є більш-менш хитрі програми, оброблять два-три послідовних кадри, теоретично можна досягти втричи більшої деталізації. Можливо все.

11. Yasmin

Yasmin Member

я нормальні кадри отримала за допомогою sony vegas,
    звичайно потрібно трошки обробляти, але цілком пристойні фотографії в підсумку маємо:blush:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)