Як відновити втрачену державу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 28 лют 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

У тім то й річ, що вони то пов'язані, але далеко не прямо пропорційні. Думаю, що ви й самі прекрасно розумієте, що багато залежить ще й від структури ВВП, частки оплати праці у витратах і ще купи чинників, не згадуючи вже про рівень корупції і махінації зі статистикою.
    У нашому випадку зростання ВВП далеко не завжди передбачає зростання рівня життя. А саме він, а не ВВП мав би бути основним показником.

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та хоть в лоб хоч по лобі -за ВВП брешуть а з рівнем доходів вийдіть на вулицю і подивіться.

• Подобається Подобається x 5
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

В нас ні.

Я голова нацбанку і намалюю собі зарплату 2,7 мрд!!! ( я ж працював, нє? )
    ВВП піднялося на 1 відсоток! :)))
    Чого ви не тішетеся за ріст свого "благополуччя"? Невже слабо потішитися ?

• Подобається Подобається x 3
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не сомневался, что Вы это понимаете.
    Поэтому удивился тому, что у Вас получилось чуть ли не противопоставление ВВП у уровня доходов.
    Не такое уж и безобидное.

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Ваши познания в экономике тоже буквально валят с ног.

5. Bambook

Нічого я не протиставляв. Лише зауважую, що це не одне й те саме, тому не варто заміняти одне іншим.
    Порівнювати економіки лише за ВВП - це те саме, що порівнювати достаток двох сімей лише за тим, що в однієї двокімнатна квартира, а в іншої - пятикімнатна, не зважаючи на те, що при цьому в другої не лишилося грошей ні на авто, ні на відпочинок, та й харчуватися вони змушені лише кількою і макаронами.

• Подобається Подобається x 4
  6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Радужная у вас картина. Мне кажется довольно большое количество людей были б рады купить двухкомнатную квартиру даже при перспективе дальнейшего питания кильками и макаронами.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

Как считать будете и сравнивать? Средняя зарплата в РФ, насколько я помню, национально озабоченных форумчан ЛФ не устроила как показатель. Надо полагать, что и потребительская корзина вам тоже не понравится. :pardon:
    Чем измерять будете?
    И главное - что вам это даст?

7. Bambook

А до чого тут РФ? Ми про Україну і Латвію говорили. Як на мене, найкращий показник - це не просто зарплата, а співвідношення зарплати і цін (не люблю вислову "споживчий кошик").
    І не треба за мене вирішувати, що МЕНІ сподобається чи не сподобається ;)

• Подобається Подобається x 3
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ви нам зараз розкажете скільльки мільйонів тонн мемалу в Україні виготовляється нелегально? (Глянемо на ваші пізнання економіки)

Слухаємо уважно...[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вы чо смеетесь что ли??????????о_Оо_Оо_Оо_О
    Какое дело Ахметову..... Фирташу....Порошенко есть дело до мовы????о_О
    Им то пофигу на каком языке на них горбатятся....:dntknw:
    Вот кучке...яворивских....парубиев....кириленок...драчей...дело есть.
    Вот они то и мутят воду!!!:ireful1:

10. Bambook

Не валяйте Ваньку.Думаю, ви прекрасно зрозуміли, про що говорить Сміт. Про те, що доки народ чубиться за мову, він не бореться за свої реальні права. Трудові права зокрема. От власне цим та вся ситуація вигідна і Ахметову, і Фірташу. І Димінському з Жеваго. І Фельдману, і Васадзе, і Порошенку. І їхнім лобістам - Кириленку, Колєснічєнку, Мірошниченку, Парубію, Чєчєтову...

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хіба? А мені завжди здавалось що саме колєснічєнкам, лєвчєнкам, болдирєвим, грачам...А названих Вами, якраз статус єдиної державної мови цілком задовольняє. Нє?;)

12. Читатель_Обкома

Да Вы бы сами не валяли...пролетариату нет никакого дела до мовы..а вот всяким интелегнтишкам.....и к ним примкнувшимся люмпенам есть.И подогревают это яворивские ,кириленки с тягинибоками!,которые регулярно об этом волают!!!:ireful1::ireful1::ireful1:

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

А это хто?????о_Оо_Оо_Оо_О
    Олигархи??????о_О

13. Bambook

Регулярно про це волаєте ви, Чітатєль, Чітатєль... ізвіняюсь, Обкома. І Колєснічєнко, Мірошнічєнко, Чєчєтов. А Яворівський з кириленком останні пару років тільки реагують на ваші воплі.

14. Yarema

Нє, шестьоркі.;)

15. Читатель_Обкома

Ой да не надо ля-ля-ля...лично мне этот вопрос по фигу!!!
    А вот Яворивский...где не появится так ...мова...мова...мова...ну и тягнибоковцы...тех вообще хоть ни пускай никуда,сценарий известен....

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Хай шестерки!Вам что они не пофигу?

16. Bambook

Що ж ви про нього, Чітатєль, ізвіняюсь, Обкома, так багато пишете? Вже вам тут більшість опонентів сказали: Чітатєль, ізвіняюсь, Обкома, давайте про економіку поговоримо, нєфіг вестися на мовні провокації. Нє, треба таки перевести тему на мову, ще й з якими емоціями, вже від ваших злобних смайлів в очах рябить...

• Подобається Подобається x 5
  17. Читатель_Обкома

:good::good::good:
    Вы как считаете...базис,то есть экономика первична?Или надстройка ,то есть идеалогия на первом месте?

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Вы считаете,что я Вас плохо розумею?о_О
    Или думает...я к старости научусь вымовлять правильно паляница?

18. Bambook

Я вважаю, що первсіною є ідея економічної свободи та інших свобод особистості. Всіх, разом взятих, які нереально реалізувати окремо одну від одної.
    Ринкова економіка - похідне від тої ідеї.
    Політика - похідне від економіки.
    А ідеологія - лише інструмент політики.
    сподіваюся, зрозуміло пояснив? ;)

19. Читатель_Обкома

Не-а...:nea:
    Вот это:
    Слесар завода...свободный человек?

20. Yarema

Нєа! Справа в тім, що "мал клоп, но вонюч":)))...

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Думаю, що в ідеалі так, якщо має непогану кваліфікацію. В таких умовах у нього завжди є вибір, кому продати свої руки..Окрім того, в демократичному суспільстві в нього є організація, що захищає його інтереси - профспілка...

а де твій аватар? :)