Як відновити втрачену державу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 28 лют 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Кожному своє. У кого багато ярликів "нацианал-азабочєнний" - розвішує їх, а у кого багато ярликів "троль" - такі і розвішує.
    А якщо серйозно - якщо тикати постійно українцям під носа Гумільова й інших любителів розповісти, що "нє била нікагда нікакіх украінцев", то не дивно, що зрештою у відповідь хтось почне підшуковувати першу-ліпшу гидоту в бік росіян...

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А за базар відповісти слабо??? :bazar:

• Подобається Подобається x 1
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Держава - це не влада. Влада - просто найомні працівники. Держава - це громадянське суспільство, свобода слова, чесні вибори.

Жодна "вєртікаль власті" не вбереже державу від корупції. Не поставиш же за кожним поліцая... А за ним кого? А за тим!?

Тільки повна відкритість і доступ МІЛЬЙОНІВ громадян та ЗМІ до повної інформації про витрати і доходи держави і системи прийняття важливих суспільних рішень може врятувати державу від корупції. Бо корупція - зло найстрашніше. Вона породжує і націоналізм (щоб ошукати громадян, їх зіштовхують лобами на "національному грунті"), і економічний занепад, і технічну та наукову відсталість... І це не все. Корупція створює спотворену "кадрову систему", коли наверх пролазить той, хто рве зубами з горлянки... І тягне за собою своє кодло...

Що і відбувається тут, во всєй красє.

• Подобається Подобається x 5
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

На жаль Ви не зрозуміли суті мого допису ЯК ЗАВЖДИ.

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

С таким основательным знанием и Л.Н. Гумилёва, и А.Толстого, какое проявили Вы, мне трудно что-то сказать. Я уже писал здесь об этих "цитатах" вроде русских вроде бы писателей, которые вроде бы говорили такое. Если Вы укажете мне произведение и страницу, на которой это написал А.Толстой, то я соглашусь с Вашим утверждением. А так - не верьте всему написанному. Я тоже один раз поверил было тому, что было написано на заборе, поближе подошёл, рукой потрогал,, а там на самом деле - доски! А что именно у Гумилёва Вы читали, и с чем у него Вы не согласны? Или, как один товарисч, прославившийся на почве борьбы с мерзкими животными - котами, заявите - я с обоими несогласен!

• Подобається Подобається x 6
  6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вы плакат отложите, я не омоновец с дубинкой, а вы не "несогласный" на Манежной. Не получится поговорить, потому, что вам экономика не интересна и скучна, как и большинству ваших сограждан, вам ближе политические битвы, вы вот и пишите такими оборотами, извиняюсь, как будто на митинге выступаете. Кто, кого куда продал...

• Подобається Подобається x 4
  7. kym

kym Well-Known Member

Сайт створений для контр агітації і перекручування правди. Навожу приклад з сайту

Хто не знає про існування рускої мафії...?????
    Переконайте читачів форуму що руска армія не насилувала німецьких жінок під час окупації Німечиини і думаю цифра 2 міліони - дуже скромна, якщо врахувати що загальної армії було 5 млн.
    CDU - фашистська партія...... запитайте німців що це так...?
    Аналітики з ФСБ виробляють різні методи захисту.... але крім брехні і перекручування фактів нічого не можуть протиставити

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Плакатами не користуюсь. До чого тут плакати? Я говорив про те, що нас правляча купка олігархів спеціально провокує на сварку. Спочатку мовою, далі ще чимось а ми ведемось а вони крадуть. Я казав, що нам на це не треба вестись а дати їм під зад разом. Ось і вся моя логіка а Ви плакати, а може Ви спеціально на них працюєте і сієте розбрат між нами-тоді "пьоришко Вам......." .

• Подобається Подобається x 4
  9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Так-так...Пьоришком то добре...і час від часу слід,щоб не запарювались!
    А в Литві,в демократичній-то Литві,дивіться,як почали боротись з кандидатами в президенти.
    Ужасть і Демократія!
    В нас таке не проходить!А в них напевно по-інакшому не виходить!
    :preved:
    http://www.regnum.ru/news/1380510.html

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Раз уж Вы завели разговор о массовых изнасилованиях немок в 1945г., я попробую ответить. Тем более, я не раз бывал в Германии, и мой сын женат на немке. То есть, наша сваха - немка из Западной Германии, 41-го года рождения.
    Прежде всего, никаких разговоров о массовых изнасилованиях советскими солдатами немецких женщин до 1990 г. не было. Они появились в конце 90-х начале 2000-х годов после выхода книги английского публициста Энтони Бивора «Падение Берлина. 1945», и последующей волны публикаций в западных СМИ, с большой охотой подхвативших эту тему.
    Я допускаю, что изнасилования могли быть. Не буду рассуждать о моральности или аморальности этого, я буду придерживаться фактов. Перед вступлением Красной Армии на территорию Германии в войсках был зачитан приказ Верховного главнокомандующего о недопустимости случаев насилия, грабежа мирного населения. Приказ зачитывали командиры частей перед строем, и он был доведен до сведения всех солдат Красной Армии. Надеюсь, вы представляете, каким было наказание для нарушивших этот приказ. И каков был авторитет Верховного Главнокомандующего в конце войны.
    Далее, даже антисоветски настроенные авторы никогда не говорили, что Советское командование проводило репрессии против немецкого населения. Это через 50 лет после окончания войны опять стало выгодным показывать русских, как дикую орду, нахлынувшую на цивилизованную и мирную Европу - штамп геббельсовской пропаганды.
    Кстати, в послевоенной Германии рождалось много негритят... Это, безусловно, доказывает ваш тезис о массовых изнасилованиях немок советскими солдатами - ведь всем известно, что в Красной Армии добрая половина солдат были неграми!
    И про мафию вы абсолютно правы! Мафия - исконно русское слово! Его оттуда позаимствовали все языки мира.

• Подобається Подобається x 3
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я Вас теж поважаю, але цей допис о_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_О NO COMMENTS. Я в шоці. Кожен бачить те що хоче бачити. Страус теж нічого не бачить бо сховав голову в пвсок. Після переяславських угод на які Україна пішла вимушено(не з доброї волі а вимушено бо її з усіх сторін шматували татари, поляки, турки).Угода передбачала військовий союз але після підписання угод Ой Богдане!
    Нерозумний сину!
    Подивись тепер на матір,
    На свою Вкраїну,
    Що, колишучи, співала
    Про свою недолю,
    Що, співаючи, ридала,
    Виглядала волю.
    Ой Богдане, Богданочку,
    Якби була знала,
    У колисці б задушила,
    Під серцем приспала.

..................................
    І могили мої милі
    Москаль розриває...
    Нехай риє, розкопує,
    Не своє шукає,
    .................................
    А тим часом перевертні
    Нехай підростають
    Та поможуть москалеві
    Господарювати,
    Та з матері полатану
    Сорочку знімати.
    Помагайте, недолюдки,
    Матір катувати».
    (а це вгадайте про кого Тарас писав)
    .........................................

Ото церков Богданова.

Там-то він молився.

Щоб москаль добром і лихом

З козаком ділився.

Мир душі твоїй, Богдане!

Не так воно стало;

Москалики, що заздріли,

То все очухрали.

Могили вже розривають

Та грошей шукають,

Льохи твої розкопують

Та тебе ж і лають,

Що й за труди не находять!

Отак-то, Богдане!

Занапастив єси вбогу Сироту Украйну!

За те ж тобі така й дяка.

Церков-домовину

Нема кому полагодить!!

На тій Україні,

На тій самій, що з тобою

Ляха задавила!

Байстрюки Єкатерини

Сараною сіли.

Отаке-то, Зіновію,

Олексіїв друже!

Ти все оддав приятелям.

А їм і байдуже.

Кажуть, бачиш, що все то те

Таки й було наше.

Що вони тілько наймали

Татарам на пашу

Та полякам... Може, й справді!

Нехай і так буде!

Так сміються ж з України

Стороннії люди!
    А тепер про те чи хотіли українці своєї держави:
    Церков-домовина ,

Розвалиться... і з-під неї

Встане Україна.

І розвіє тьму неволі,

Світ правди засвітить,

І помоляться на волі

Невольничі діти!.. це той же Т.Г Шевченко і ще
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Російсько-українська_війна_(1658-1659)
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Конотопська_битва
    Я не буду про більш пізню історію, про Мазепу, про Крути ,про Петлюру, про Махно,про УПА.

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Іноземці в Україні. Прояви окупації.

04.03.2011
    Магазинам, які дискримінували українських дівчат, розбили вітрини

http://www.youtube.com/watch?v=WatYAR3uk-E&feature=player_embedded

Молодіжна референтура ОУН привітала українських жінок із весняними святами побиттям вітрин двох магазинів у центрі Києва: «Lapin House» та «Spazio».

Директори цих закладів відмовились влаштовувати на роботу дівчат за те, що ті розмовляють українською.

Ресторан, де в лютому 2011 р. трапився аналогічний випадок, наразі встановлюється.

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Гранд я думал вы мужчина, а вы пацан (ребёнок). Украинофобы должны радоваться, как вы опускаете Украину. И врага не надо, на стольких темах раскидали этот фильм.

14. kym

kym Well-Known Member

Ви доказали що грабежів і насилувань не було..... ))))))))))))))))))))))))))))))
    Тільки чому "героя" Жукова зняли з усіх військових посад ..... часом не за вивезений состав нагробованого... назвати вам ще генералів.... а рядовим посилки не більше 10 кг і все що може на собі винести.... теж в приказі було.....
    я вам не про насилування а про методичну брехню і штампи розроблені в стінах КГБ а тепер ФСБ.

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Ну чого ж ви так.... чоловік робить добру справу вчить молодь як боротись з українофобами.....

15. Bambook

Ну так і ви фільтруйте, що копіюєте. Не варто брехні брехнями заперечувати. Бо поміж правдою вклали трохи брехні (я про ті 2 мільйони згвалтованих) - і віри вам вже нема... З такими однодумцями ворогів не треба...

Он як. Гекмареба (знеславлення) - то для вас не метод боротьби. Лампочки вкручувати - то до лампочки. То треба систему міняти. А вітрини бити - то сила...
    Тьху...

16. kym

kym Well-Known Member

Гей.... шановний... ви про що ... 2 міліони то німці цифру дали.... і чому я їй маю не довіряти ... що краще - довіряти цифрі з Кремля. Німаки то точно порахували то є їхнє. Так само як українці своє рахують, а Кремль нам свої цифри пхає і каже що геноциду голодомором не було... Кажете віри нема.... а що є метод направити людей судитися з начальником жеку, коли є спроба українську державність перетворити в олігархічний заповідник для неукраїнських латифундистів. Так люди і без вас знають де і з ким судитись. Складніше системний спротив організувати.... і ті хлопці що вікна бють є одним із реальних елементів. і добре що вони є бо поки ви будете громадянське суспільство організовувати ... вже не буде держави в якій це суспільство жити має.

17. Bambook

Взагалі-то це якісь росіяни дали цифру, яку нібито дали німці. Я так розумію, ви тих німецьких новин самі не бачили? ;)

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний
    FourA. Я б про це взагалі не спорив.Чому? Та тому що в армії не тільки моралісти-там всякі люди бувають.Одному "башню" зносить від того, що в нього в руках зброя, у другого просто синдром переможця, в третього той же фашист вдома так само згвалтував близьку людину. І ніяками указами це не зупиниш.Колись наші предки захоплюючи турецькі фортеці-міста також не лекції мирним громадянам читали.Так що про ці речі краще не спорити-так було завжди є і буде, і не тільки в радянській армії а і у всіх арміях світу. Хіба американці у В"єтнамі не робили те саме? А радянські війська в Афгані? Там правда було трохи інше-саме перше що робили наші солдати ввірвавшись в афганську хату-шукали гроші-за що і страждали-душмани при цьому найбільше їх вбивали(солдати при цьому втрачали пильність) .

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы полагаете, что эти вещи никак не связаны?

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це напряму впливає на рівень доходів людей.....список конкретних людей скласти не важко :mocking:

а де твій аватар? :)