Сдаётся мне, все поцреоты как один - пенсионеры. Иначе что они всё по пенсиям ровняют? В бывшем СССР далеко не все до пенсии доживают, а ведь до неё тоже надо как-то жить.
Цитата из статьи "Пожилым людям в ЛАТВИИ ничего хорошего не светит: http://www.demoscope.ru/weekly/2010/0417/gazeta018.php А ещё хочу добавить заголовок из другой статьи: Латвия: Пенсионный возраст поднимут до 70 лет При этом больше половины мужчин в стране не доживают до этого возраста. http://svpressa.ru/t/39681 И цитата из той же статьи:
Бачу тема - ігнорованих назбирала. Певно пишуть не про те, як відновити втрачену державу, а як добити і розчленувати її. НЄ? Тема для роздумів:
В древней Греции был такой механизм удаления неугодных обществу граждан - остракизм. Путём всеобщего голосования на собрании жителей полиса принималось решение об изгнании людей, которых общественность считала опасными для государства - полиса. Правда, иногда через некоторое время это же собрание принимало послать гонцов с мольбой к отвергнутым возвратиться, чтобы помочь государству вылезть из очередной дыры, куда оно попало без умного, но ставшего неугодным руководителя. На ЛФ отдельные представители свидомых считают себя выразителями общего мнения. И если он - данный свидомый- кому-то объявил игнор, то это, по его мнению, говорит о некоей ущербности игнорируемых им людей. Хотя, если нечего возразить оппоненту, не хватает ни ума, ни способностей, и вообще - все представители данной национальности или с такими взглядами ну очень не нравятся - лучше всего таких объявить в игнор. Особенно когда тебя многократно побивали в спорах. то лучший способ не выглядеть дураком - это объявить игнор тому самому обидчику. Так и себя можно начать уважать!
ИМХО, как говорится. Ставить в игнор, как и отмечать знаком "фе!" посты, могут только либо неадекватные люди, либо инфантильные.
Бути на 100 відсотків впевненим тільки у своїй правоті - це справа фашистів! Вважайте мене неадекватним - бо мені не подобається сучасна влада. Що таке інфантильний - навіть не знаю і не цікавить. Що до Ігнору - прохання перечитати 52 томи леніна від корки до корки і після завершення - ще раз прочитайте. В ігнор тексти лєніна не ставте - не будьте інфантильним... Далі будете стверджувати, що треба читати все підряд?
Да, логика, конечно, супер! Хотя, я труды великого вождя Революции игнорировал ещё тогда, когда их в обязательном порядке надо было изучать в курсе Истории КПСС и по диамату и истмату. Как-то удавалось. И при этом отличником оставался. А может быть, именно поэтому... А, может быть, зря... Достал недавно с книжной полки брошюру Ф.Энгельса Происхождение семьи, частной собственности и государства, перелистал - вообще-то не в бровь, а в глаз! Хотя некоторая вульгаризация имеет место наличествовать.
В мене нікого нема в ігнорі...пишуть...та й пишуть... а по темі...поезія - велика сила... Ганна Чубач гарно сказала те,в чім і я переконаний... Сорок пустелею. Триста в ярмі. Ті, що боролися, гнили в тюрмі. Ті, що змирилися, важко жили. Ті, що вслужилися, зрадні були. Кажуть: минулося. Знаю: дарма. Тим, що проснулися - місця нема. Поле засіяли. Де той врожай? Мрія — осміяна. Віра — чужа. Душі — руїнами. Плакать — не смій! Над Україною — Волі застій. Іншого виходу, мабуть, нема: Сорок пустелею вже без ярма...
На городі бузина, а в Києві дядько(с). Юначе, я Леніна перечитав наприкінці 80-х минулого сторіччя. І після цього написав заяву і вийшов із КПСС. Не Вам мені щось рекомендувати!
До речі. Визріло. Перед тим, як відновлювати державу, треба визначитися в якій (за якістю) країні ми хочемо жити і які в нас для цього є мотиви...
http://video.i.ua/user/613823/8535/252016/ Да-а...Невже це відбувається з нами? Видно що так!Треба щось робити... А Хто? А Як? А Коли? ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- Може та Європа та гАмерика шось порадить,придумає,допоможе? Але де-е-е там повім я Вам,коли там деякі речі нині також на піску збудовані! Мусимо самі собі раду давати! Як ОУН з УПА в свій долею принесений Той,як і Нині нелегкий час!Ну а як інакше?Може хто знає,та не хоче повідати? Ну,і який вихід з цього Кола Мацєя? Мусимо вчитися на своїй Історії панове...ну і Боротися,і меньше триндіти та заплутувати свій Нарід.І прислуховуватися до тих реальних шляхів,які нам світять! Які ще не згасли!
http://video.i.ua/user/613823/8535/252016/ Все! Починати танцювати потрібно Новій Україні від Цього відео! А далі видно буде,що робити! Ідеї в Народу можуть бути різні...Навіть така,коли Клин Клином Вибивають!
Запитання: як відновити втрачену державу? Яку державу і як ми втратили ? Потрібні пояснення - ми що, колись мали свою державу ?
Та бачив я то. Там проблем підкидає більше ніж бажань з цим боротися. На сході про це знають і вже звикли, а нам того вчитися не треба, хаба методам приходу до влади... Даєш Опитування? ---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- Ми їх втратили аж три. 1654-го, 1918-го, 1994-го.
Давай,комплексне!З постiйним,якимось регулярним опитуванням! Щоб смачно i серьозно було! Ну останню-то Ми ще не втратили,надiюсь.Це ж життя! Але те що це i боротьба за виживання,ну то так.Тому Mетоди i Iдеi можуть бути рiзними!
Біг"ме, я навіть не спОдівався, що моє повернення на Рідну Землю потєгне за собов таке жахіття, як фтрата держави... Певно не даремно мене в Дитячому Світі інструктували
А що ми мали? Державу,яка зветься Україна. Про неї мріяли цілі покоління українців.Згадаймо славних гетьманів запорізьських, згадаймо Шевченка, згадаймо січових стрільців, згадаймо Карпатську Україну. Згадаймо Центральну Раду.Згадаймо УПА і ОУН. Згадаймо шестидесятників і УХС. Вони могли тільки мріяти про те , що нам Леонід Макарович (використовуючи шанс, який дається раз в тисячоліття, побачивши тимчасову слабкість Москви) підніс абсолютно безкровно-на блюдечці з блакитною облямівкою подарок -незалежну державу. Кажуть перемога-яка дістається легко не ціниться.Так вийшло і у нас. Ми продовжували жити як і жили, давати хабарі як давали-йшли методом найменшого спротиву. Замість того, щоб використати потенціал всіх українців (не дивлячись на те, якої вони віри і якою мовою говорять) разом дати бій корупції і творити незалежну державу-ми почали ділитись на своїх і чужих, доказувати одне одному хто більше любить Україну і хто менше, ми забивали в кришку гроба України цвях за цвяхом, налаштовуючи проти себе розумних і толкових людей , наукову інтелгенцію, хороших спеціалістів і пропускаючи вперед вовків у овечій шкурі, які заховавши партквитки, стали на всіх майданах кричати : "Слава Україні" і вдягати вишиванки, співаючи :"Ще не вмерла Україна" замість "Інтернаціоналу". Ми так і не навчились відрізняти зерно від полови, купляючись на гарну обгортку не дивились що там всередині. А ті "овечки" посміялись з нас і з нашої незалежності, натравили західняків на східняків, і східняків на західняків і посмішкуючись грабили загальне добро, створене дідами і батьками, стали регіональними напівбогами і далі користуються з цієї незлагоди, створивши найгірший з державних устроїв,які знало людство-корпоративний капіталізм, і продовжують нас всіх зіштовхувати лобами, бо є ще добрий куш, що залишився в Україні-землі сільськогосподарського призначення. Так наші дійсно золоті чорноземи вони тепер приватизують, виростять екологічно чисті продукти, котр будуть продавати найбагатшим світу цього, за шалені гроші а українців(всіх жителів України) будуть в той час кормити китайською гречкою і генномодифікованими продуктами.Далі приймуть закон про мови, заставлять ще більше Захід ненавидіти Схід і навпаки, і так за допомогою цих мніпуляцій будуть далі красти всещо бачать і в тому числі нашу працю, наше здоров"я наші життя. І їм абсолютно наплювати якою мовою ми розмоляєм-у них одна мова - мова розрахунку. У нас ще дещо залишилось..... Красива обгортка.... З назвою Україна...Не ведімся на їхні техології.. Згадаймо нашого генія. ОБНІМІТЬСЯ БРАТИ МОЇ МОЛЮ ВАС БЛАГАЮ... ТАЙ РАЗОМ ВИГОСТРИТЬ СОКИРУ ТАЙ ЗАХОДИТЬСЯ ВЖЕ БУДИТЬ..-це ще один наш геній....