Як відновити втрачену державу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 28 лют 2011.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Цитата из статьи "Пожилым людям в ЛАТВИИ ничего хорошего не светит:

А ещё хочу добавить заголовок из другой статьи: Латвия: Пенсионный возраст поднимут до 70 лет
    При этом больше половины мужчин в стране не доживают до этого возраста. И цитата из той же статьи:

• Подобається Подобається x 4
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бачу тема - ігнорованих назбирала. Певно пишуть не про те, як відновити втрачену державу, а як добити і розчленувати її. НЄ?

Тема для роздумів:

• Подобається Подобається x 1
  4. FourA

В древней Греции был такой механизм удаления неугодных обществу граждан - остракизм. Путём всеобщего голосования на собрании жителей полиса принималось решение об изгнании людей, которых общественность считала опасными для государства - полиса. Правда, иногда через некоторое время это же собрание принимало послать гонцов с мольбой к отвергнутым возвратиться, чтобы помочь государству вылезть из очередной дыры, куда оно попало без умного, но ставшего неугодным руководителя.
    На ЛФ отдельные представители свидомых считают себя выразителями общего мнения. И если он - данный свидомый- кому-то объявил игнор, то это, по его мнению, говорит о некоей ущербности игнорируемых им людей.
    Хотя, если нечего возразить оппоненту, не хватает ни ума, ни способностей, и вообще - все представители данной национальности или с такими взглядами ну очень не нравятся - лучше всего таких объявить в игнор. Особенно когда тебя многократно побивали в спорах. то лучший способ не выглядеть дураком - это объявить игнор тому самому обидчику. Так и себя можно начать уважать!

• Подобається Подобається x 8
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

7. FourA

Да, логика, конечно, супер! Хотя, я труды великого вождя Революции игнорировал ещё тогда, когда их в обязательном порядке надо было изучать в курсе Истории КПСС и по диамату и истмату. Как-то удавалось. И при этом отличником оставался. А может быть, именно поэтому... А, может быть, зря... Достал недавно с книжной полки брошюру Ф.Энгельса Происхождение семьи, частной собственности и государства, перелистал - вообще-то не в бровь, а в глаз! Хотя некоторая вульгаризация имеет место наличествовать.

• Подобається Подобається x 5
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене нікого нема в ігнорі...пишуть...та й пишуть...
    а по темі...поезія - велика сила...
    Ганна Чубач гарно сказала те,в чім і я переконаний...

Сорок пустелею. Триста в ярмі.
    Ті, що боролися, гнили в тюрмі.
    Ті, що змирилися, важко жили.
    Ті, що вслужилися, зрадні були.
    Кажуть: минулося. Знаю: дарма.
    Тим, що проснулися - місця нема.
    Поле засіяли. Де той врожай?
    Мрія — осміяна. Віра — чужа.
    Душі — руїнами. Плакать — не смій!
    Над Україною — Волі застій.
    Іншого виходу, мабуть, нема:
    Сорок пустелею вже без ярма...

• Подобається Подобається x 5
  9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

На городі бузина, а в Києві дядько(с).
    Юначе,
    я Леніна перечитав наприкінці 80-х минулого сторіччя. І після цього написав заяву і вийшов із КПСС. Не Вам мені щось рекомендувати!

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

З ним не пив. (с.)

Кхи, кхи. Як посміли ігнорувати щось? :diablo:

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Romko де Ви їх берете. Такий вірш-прямо в точку.....

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

До речі. Визріло.

Перед тим, як відновлювати державу, треба визначитися в якій (за якістю) країні ми хочемо жити і які в нас для цього є мотиви...

• Подобається Подобається x 2
  13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

http://video.i.ua/user/613823/8535/252016/
    Да-а...Невже це відбувається з нами?
    Видно що так!Треба щось робити...
    А Хто? А Як? А Коли?

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Може та Європа та гАмерика шось порадить,придумає,допоможе?
    Але де-е-е там повім я Вам,коли там деякі речі нині також на піску збудовані!
    Мусимо самі собі раду давати! Як ОУН з УПА в свій долею принесений Той,як і Нині нелегкий час!Ну а як інакше?Може хто знає,та не хоче повідати?
    Ну,і який вихід з цього Кола Мацєя?
    Мусимо вчитися на своїй Історії панове...ну і Боротися,і меньше триндіти та заплутувати свій Нарід.І прислуховуватися до тих реальних шляхів,які нам світять! Які ще не згасли! :hi:

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може то голосування провести на кращу ідею...

15. Yurko NOTOCO

http://video.i.ua/user/613823/8535/252016/

Все! Починати танцювати потрібно Новій Україні від Цього відео!
    А далі видно буде,що робити!
    Ідеї в Народу можуть бути різні...Навіть така,коли Клин Клином Вибивають!

16. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Запитання: як відновити втрачену державу? Яку державу і як ми втратили ? Потрібні пояснення - ми що, колись мали свою державу ?

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та бачив я то. Там проблем підкидає більше ніж бажань з цим боротися. На сході про це знають і вже звикли, а нам того вчитися не треба, хаба методам приходу до влади...
    Даєш Опитування?

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Ми їх втратили аж три. 1654-го, 1918-го, 1994-го.

18. Yurko NOTOCO

Давай,комплексне!З постiйним,якимось регулярним опитуванням! Щоб смачно i серьозно було!
    Ну останню-то Ми ще не втратили,надiюсь.Це ж життя! Але те що це i боротьба за виживання,ну то так.Тому Mетоди i Iдеi можуть бути рiзними!
    :preved:

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Біг"ме, я навіть не спОдівався, що моє повернення на Рідну Землю потєгне за собов таке жахіття, як фтрата держави... :blush:
    Певно не даремно мене в Дитячому Світі інструктували :)))

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

А що ми мали? Державу,яка зветься Україна. Про неї мріяли цілі покоління українців.Згадаймо славних гетьманів запорізьських, згадаймо Шевченка, згадаймо січових стрільців, згадаймо Карпатську Україну. Згадаймо Центральну Раду.Згадаймо УПА і ОУН. Згадаймо шестидесятників і УХС. Вони могли тільки мріяти про те , що нам Леонід Макарович (використовуючи шанс, який дається раз в тисячоліття, побачивши тимчасову слабкість Москви) підніс абсолютно безкровно-на блюдечці з блакитною облямівкою подарок -незалежну державу. Кажуть перемога-яка дістається легко не ціниться.Так вийшло і у нас. Ми продовжували жити як і жили, давати хабарі як давали-йшли методом найменшого спротиву. Замість того, щоб використати потенціал всіх українців (не дивлячись на те, якої вони віри і якою мовою говорять) разом дати бій корупції і творити незалежну державу-ми почали ділитись на своїх і чужих, доказувати одне одному хто більше любить Україну і хто менше, ми забивали в кришку гроба України цвях за цвяхом, налаштовуючи проти себе розумних і толкових людей , наукову інтелгенцію, хороших спеціалістів і пропускаючи вперед вовків у овечій шкурі, які заховавши партквитки, стали на всіх майданах кричати : "Слава Україні" і вдягати вишиванки, співаючи :"Ще не вмерла Україна" замість "Інтернаціоналу". Ми так і не навчились відрізняти зерно від полови, купляючись на гарну обгортку не дивились що там всередині. А ті "овечки" посміялись з нас і з нашої незалежності, натравили західняків на східняків, і східняків на західняків і посмішкуючись грабили загальне добро, створене дідами і батьками, стали регіональними напівбогами і далі користуються з цієї незлагоди, створивши найгірший з державних устроїв,які знало людство-корпоративний капіталізм, і продовжують нас всіх зіштовхувати лобами, бо є ще добрий куш, що залишився в Україні-землі сільськогосподарського призначення. Так наші дійсно золоті чорноземи вони тепер приватизують, виростять екологічно чисті продукти, котр будуть продавати найбагатшим світу цього, за шалені гроші а українців(всіх жителів України) будуть в той час кормити китайською гречкою і генномодифікованими продуктами.Далі приймуть закон про мови, заставлять ще більше Захід ненавидіти Схід і навпаки, і так за допомогою цих мніпуляцій будуть далі красти всещо бачать і в тому числі нашу працю, наше здоров"я наші життя. І їм абсолютно наплювати якою мовою ми розмоляєм-у них одна мова - мова розрахунку. У нас ще дещо залишилось..... Красива обгортка.... З назвою Україна...Не ведімся на їхні техології..
    Згадаймо нашого генія. ОБНІМІТЬСЯ БРАТИ МОЇ МОЛЮ ВАС БЛАГАЮ...
    ТАЙ РАЗОМ ВИГОСТРИТЬ СОКИРУ ТАЙ ЗАХОДИТЬСЯ ВЖЕ БУДИТЬ..-це ще один наш геній....

а де твій аватар? :)