Як відновити втрачену державу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 28 лют 2011.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вибори давно треба зробити відкритими, щоб кожен ніс відповідальність за свій вчинок. І міг відкликати цей клятий голос....

2. Dars

Dars Well-Known Member

а я все чекаю коли нацики покаяться. Скажуть:
    "простіть нас українці, бо ПР прийшла до влади через нашу безпробудну тупість і недалекоглядність у внутрішній політиці країни. Пробачте нас безмозглих, ну селюки ми в переважній більшості, тому й мислення в нас хуторянське, тому і сприймаєм ми таку неосяжну державу Україна, як якусь хорунжевку. Не думали ми, що через свою нетерплячість і реакціонізм відштовхнем ми виборців. Тільки тепер, коли через нас в черговий раз страждає народ України, освідомили ми свою провину, посипали голову попілом, зробили висновки, і будемо щиро працювати заради розвитку нашою неньки України. А той, хто з нас не дотримується цього, того ми власноруч присипемо землею нашою українською."
    я пробачу.

• Подобається Подобається x 6
  3. Defender

Defender Well-Known Member

:) Чтобы заставить волка кашу есть, ему надо зубы выбить.

• Подобається Подобається x 7
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це набагато більшою мірою стосується саме москалів;)... Як кажуть: "Чия б корова мичала...":)))...

• Подобається Подобається x 1
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якщо під нациками йдеться про ВО Свобода
    то +100500
    Чим більше голосів за цю силу, тим сильніша ПР, тим менше шансів на зміни
    тільки каятися мають Фаріонші і Михальчишини, а не їх виборці

• Подобається Подобається x 2
  6. Dars

Dars Well-Known Member

чого ж тільки Свобода? Тут один козел прищавий за п"ять свобод наробив!

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ющ вже відійшов від справ
    і взагалі він якісь нєвмєняємий
    "народ мене не переобрав
    народ бидло
    я самий розумний"

8. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Для чого вовка заставляти їсти кашу? Чи для Вас глолвне заставить? Мабуть це москальська національна ідея - когось до чогось примушувати.

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ага - выходит принуждать "тiльки державною" - это идея "москалей"... Вот где они, оказывается, окопались - вот где их "пятая колонна" - среди "национально-озабоченных"... :haha:

• Подобається Подобається x 5
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Відносно Латвії можу сказати що не так просто все - Латвія сама зкацаплена прибалтійська країна. При чому кацапи поводять себе дуже зухвало і відверото ігноруть власне верховенство держави, де вони живуть. Все як наші - "Да ми здесь раділісь, ета наша страна. А йеслі ганси что-та імеють протів - так пусть валят атсюда". Більше про життя і культуру латвійських кацапів можна дізнатися за адресою http://urlas.ru/ (раніше носив домен .lv).

11. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Вас "вынуждали"? Може на нашому форумі? Чи може зуби вибивали?

12. Spika

Spika Well-Known Member

Поскольку вы изначально считаете, что выборы будут нечестными, то целесобразно не участвовать в них вообще. А участие в обмане (хоть в левую урну, хоть в правую...), это потакание обману. Это придание обману законного статуса. Вы опять ЗАКОННО приведете к власти какую-нибудь гадость.

Теперь вы будете из "волка" прикидываться в "невинную овцу"? В каждом слове националистов просматривается утверждение о подчинении всех требованиям титульной нации. А всех кто не согласен - принудить.

Да, и не это главный вопрос...

Хоть и гнусноватый сайт, но статья толковая.
    Попробуйте ответить на вопросы из статьи.
    А этого пока не сделано. Не сделано главное - не создан план будущего.

• Подобається Подобається x 3
  13. vseprav

vseprav Well-Known Member

є ще варіан найняти на чиновницькі посади іноземців(ну приміром японців:ninja:) і таким чином побороти корупцію та навести лад із законами, ну там ше найняти ДАІ митників. Раз самі не можемо справитись:suicide:

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Сформулюємо інакше. Я надіюсь, що вибори будуть чесними. Люди проголосують за своїх кандидатів. А ось сам підрахунок голосів буде нечесним. Велика підозра, що маніпуляції будуть зі сторони партії регіонів. Тому пропоную один із способів цьому протистояти, щоб не було обману.
    Не приймати участі в виборах, як я розумію, це Ваш вибір, я ж, навпаки, хочу брати участь. Якщо не ходити на вибори, боячись, що знову до влади прийде якась "гадость", тоді для чого взагалі вибори?

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Я не прикидаюся вівцею, і не такий вже я вовк, як Ви собі думаєте. Я не націоналіст, про титульну націю, це не до мене. Але мене кров нагла заливає, коли "соседи" пхають свого носа до моєї хати, і вчать мене жити, будучи беззаперечно впевненими в тому, що вони краще від мене знають як.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Якби ж-то я міг все на всіті знати. Може Ви знаєте? Напишіть нам тут на форумі. Будемо обговорювати. Але в дуже багатьох людей є побоювання, що як режим Януковича-Азарова не рухне, то післязавтра буде, м'яко кажучи, погане.

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

Тут я не погоджуюсь з Вами. Відношення до власної і економічної свободи зформульовані Конституцією України і законами України.
    Може не в повній мірі, так ніхто нам не заважає вносити зміни.

• Подобається Подобається x 4
  15. Дальневосточник

А соседям - укорот дадим. Вот только как быть типа со своими, которые к нашим соседям свой нос пхают? К примеру - поучают литовцев, как им жить в своей стране... :)
    Если бы я начал считать - сколько раз об этом писали мне на нашем форуме.... :)
    И - еще не вечер... Подросла молодежь, отравленная трупным ядом идей о мифической "пятой колонне", о том, что "во всем виноваты москали", а жизнь плохая - от того, что "кругом кацапы"... Им, убогим, и невдомек, что этот хорошо отлаженный механизм поиска врагов создал товарищ джугашвили. Действовал - отменно. Почему масла нет? Вредители! Почему электричество погасло? Троцкисты! Подобное поведение описывается в знаменитых Законах Мэрфи:"Сложные задачи всегда имеют простые, доступные, неправильные решения"(неправильное цитирование Гроссманом закона Х.Л. Менкена)

• Подобається Подобається x 5
  16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Саме так! Чи може в Росії не так? Може там дві державні і в ВНЗах навчаються якоюсь іншою мовою окрім російською (тільки не треба приводити філологічні факультети;) )?

• Подобається Подобається x 4
  17. Дальневосточник

Агов, пан Кассiр! Є ще до мене питання? :)

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Дякую, що турбуєтесь про моє здоров'я. Неодмінно скористаюсь Вашими порадами.
    Ваши размышления о том "Як відновити втрачену державу"?

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

20. Dars

Dars Well-Known Member

вам на думку не спадало, що може тре робити краще, ніж в Росії? ;)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)