Як відновити втрачену державу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 28 лют 2011.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Буга-га!:)))

Ніколи так не ржав! :haha: (коні заздрять :))) )

Поділили ВВП на душу людей і вийшло що кожній людині (депутату) припадає по одній 450-ій долі ВВП.

А на душу населення залишається статистика...
    Бачу ви багатієте з кожним днем. Як там життя в Донецьку? ,
    Покращення вже сьогодні? :)))

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Так, в нас таки голий ВВП... :haha:

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

• Подобається Подобається x 3
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому ні-боротьба за сфери впливу, за паству.У нас в місті є грекокатолицька громада, 3 православні МП,євангелістська, адвентистів сьомого дня, п"ятидесятників. Так уявіть собі, що дозволять УПЦ МП. То ті три батюшки поб"ються-між ними і так напружені відносини за вірників-а вірники то гроші(не так їх вже багато на 3 церкви-населення не так багато-десь біля 10000чоловік-з дітьми і то 5 частина за кордоном). А школярі то майбутні вірники.

• Подобається Подобається x 1
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Согласен. Но ведь этож не то же, что и "строить", правда? То видать я сильно придрался к вашему "строить", или вы слишком абстрактно высказались... Неважно.

Не захотят. От них для детей их конфессий будут свои учителя.

Наверное только тем, что теперь они будут обязательными и ВЕЗДЕ.
    Главное, чтоб воспитание появилось и чтобы оно шло "не от денег", как сейчас. И привитие религиозности не сама цель, а вспомогательное средство отвернуть людей от пороков.
    А, ну..!
    Думаю, все "нормальные" и проверенные.
    А вот новомодным я б детей не доверил.

• Подобається Подобається x 2
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А як бути з свободою віросповідань???
    Я вважаю, що має залишитись так як є. Урок християнської етики відвідують ті діти, батьки яких написали відповідну заяву.
    Нічого доброго не буде, коли будуть нав"язувати "привитие религиозности".

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви бачили проект указу?:) У нас в місті 2 школи по 1000 дітей в кожній.В місті 5 або 6 конфесій.Наурок будуть приходити 5 священників зразу від кожної конфесії?
    А хто буде вирішувати про "нормальність і провіреність".А якщо в класі 3 дітей будуть з конфесіями,які не ввйдуть в список "нормальних і провірених" Їх силою "брати" будуть?

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Як відновити втрачену державу якої ніколи не мали ? Чи буде колись держава українською ? Чи притягнуть до відповідальності президентів-зрадників? Запитань більше ніж відповідей...

7. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

9. kym

kym Well-Known Member

Що за комплекси неповноцінності...????? Ми що не маємо границь, національної валюти, нац.армії, нац. інститутів влади...? Те що коло влади зараз бандити ...то тимчасово... що за паніка...? Мусимо напевно ще перерости...і нема на то ради, але все буде добре.

10. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

РФ была как пример отношения к этим показателям. Вот это соотношение зарплаты и цен это ж тоже довольно субъективно. Цены на гречку в разных столицах сравнивать будете? :)

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Але реально, на відміну від ВВП. Допустима похибка тут не прагне до безкінечності ;)
    Якщо ж ми вже згадали про гречку, то чи є у Латвії дефіцит шпротів? ;)

13. borkhes

На Украине есть дефицит сала? Думаю нет. Но значит ли это, что страны, где сало дороже или в дефиците - живут хуже? :)

Допустимая ошибка... ну как бы разный уровень жизни предполагает совершенно разную структуру расходов. Кто-то макароны с сосисками студенческими предпочитает, кто-то без свежих фруктов не может и так во всём. Потребительская корзина вполне бы подошла как некая универсальная мера, если бы не параноидальное неверие неё. :)

14. kym

kym Well-Known Member

З поляків, німців і інших європейців беруть у євро... за контрабанду на границі у євро і доларах ..... з вашої сторони у рублях..... будете давати гривню візьмуть у гривні.
    То напевно означає що гривня вільноко нвертована...... ))))))))
    Корупція інтернаціональна.... крім того поліцаї і митники - трохи психологи і говорять у валюті туриста бо так більше виходить, відносно цін країни туриста. Скажем для німця 100 євро не багато, а 1000 грн звучить страшно.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

А ви кажете, що можна щось по ВВП побачити :)))
    Самі ж собі і заперечуєте ;)

16. borkhes

В принципе верно, но для меня, когда пограничник при въезде на пост открыто говорит, что заплатив немного денег я проезжаю без малейшего досмотра - означает отсутствие границы как факта. Почти Евросоюз. :))) Вези что хочешь, только дай денег. Так что боритесь с коррупцией и глядишь у вас и границы появятся. :)

Буду признателен, если вы ещё и цитатку укажете, где я писал подобное про ВВП. Впрочем, не буду отрицать, что на макроуровне этот показатель так или иначе вполне показателен. Просто не стоит упираться в него рогом и ставить его, или какой-либо другой показатель во главу угла.

17. kym

kym Well-Known Member

Так на польській границі просто їдеш у зелений коридор і нічого платити не треба і теж вроді як би і границі нема. А попробуйте кинути в багажник кілограм наркотиків, підїдьте до границі і зразу відчуєте чи є границя чи нема.
    Це з вас 500 рублів беруть ....як з добрих сусідів ))))))))) Як будете знати добре митні правила то 500 р. не треба буде платити. Забудьте вже про советську границю... часи інакші.

18. borkhes

Кто вам сказал, что я их даю?

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Я в курсе как выглядят разные границы, не только Польши. Но уровень коррупции на вашей доставляет. У узбеков вроде бы такой же, там если денег не дашь, тоже самое - таможенники досмотром вещей за***т.

19. kym

kym Well-Known Member

Не переживайте ... нас він теж дістає... поки що нічого зробити не можемо бо бандити коло влади (ті що ваш уряд підтримав), а вони нормально не вміють.... почекайте трохи ... це все тимчасово.

20. borkhes

Хм... по словам старожилов, украинская таможня всегда бабла просила за проезд "без досмотра".

Я не переживаю. Довольно забавно наблюдать как снижается цена, когда сообщаешь, что тебе безразлично, заполнять ли декларацию, досматривать ли вещи... В июне у меня попросили: "Ну хоть десять рублей!.." :)))
    Просто с такой таможней и ментами разговор о государстве выглядит несколько смешным. Нет среди них Верещагина... :sorry:

а де твій аватар? :)