Як відновити втрачену державу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 28 лют 2011.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І тому вибрали найтупішого з тупіших:haha:...

• Подобається Подобається x 5
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Слава двічі прем'єру і один раз президенту Януковичу :)))
    І слава Чітатєлю, що він не хоче захищати трудові права слюсаря, зате з таким запалом захищає олігархів, аби часом їх ніхто не звинуватив у нагнітанні мовної проблеми...

3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да же если и так?В чем проблема то?
    Вы же не пенсионерка и не инвалид,возможно даже не госслужащий.... Вы то что ждали от власти?Когда это власть заботилась о здоровых людях в возрасте от 18 до 55 (60) лет?

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

А зачем мне защищать права слесаря?????о_О
    Завтра и мой грузчик завопит о повышении ..и главбух.... тюковщик...сторож....
    Кстати...с разнорабочим (з/плата 3500-4000 грн на месяц) мы разговариваем на разных языках..и понимаем друг друга и не суперечимся!!!

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тєжке дитинство...деревянні іграшки...слизькі підвіконники...
    Мой адрєс,нє дом і нє уліца,мой адрєс - савєцькій союз.

• Подобається Подобається x 4
  5. Lassi

Lassi неисправимый флудер

Что мы жалкие людишки можем сделать??? Остается только надеяться и верить... Из тех кандидатов, некого было выбирать... и наверное пока и не будет.:sad::sorry:

6. Yarema

Щоб вона дала вудку, аби кожен бажаючий міг наловити риби;)...

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні.
    Нам поатрібні нові ідеї...

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

не дозволити наплювати собі в кашу...

До другого чи третього пришестя, перепрошую?

Значить треба вибирати болото по коліна а не по горло.
    Хто не хотів вибирати - буде плисти за течією. (а там глибина найбільша)

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Я би сказав інакше -
    Щоб вона не глушила рибу динамітом...

8. kym

kym Well-Known Member

Ну чого ви так про себе поганої думки. ми не "жалкие" люди ... ми громадяни України, які вибирають ту владу на яку ми заслужили. ми на заході проголосували проти Фітіля (Хама) на 90% (в середньому). На Сході проголосували за Хама (Фітіля) - за --- в середньому по 70%. У вас в Одещині 55-60% - за Хама. маєте ту владу за яку голосували. виглядає так що Західняки праві а Східняки купились. як в наперсточниках...... ну не ма на то ради.... робіть висновки.

• Подобається Подобається x 3
  9. Yarema

А в 2004 році західняки купились на Рябка...Рахунок 1:1:))).

• Подобається Подобається x 1
  10. Lassi

Та, я не поганої думки про себе. Це чиновники про нас такої думки. У нас на жаль хто має грошi, той i диктує свої правила. Нi та, нi ця влада нас до доброго не довела. Що там кривити душею. Я ось не знаю, як у вас у Львовi, а в Одесi гречки нема завсiм, пустi прилавки. А це вже страшно. (якщо вже продукти пропадають) А от що робити людям далi я не знаю... Маємо на жаль те що маємо.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

Получилася I вашим i нашим.
    А тепер треба iти одною дорогою i сходу i заходу. Тiльки на жаль нема достойного "путеводителя". :dntknw:

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ні. Нові ідеї потрібні лохотронщикам у владі і Конструкторським Бюро велосипедних заводів.
    Щоб відновити втрачену державу потрібно відновити втрачений народ, що "Здобуде державу, або загине..."

• Подобається Подобається x 4
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гречка, це вже елітний продукт)))...розкіш)...добре шо я її ніколи не любив)

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Дались вам ті путЄводітЄлі).....в них свої цілі в нас свої)...наврят чи колись будуть спільні)

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

А чого ви свій не намалюєте?
    Я свій почав. :)))

Так що починайте творити "дорожню карту"...

14. levandivka

Не пойняв... На сєвєр?

Зашпортався об прикольний кліп:
    http://www.youtube.com/watch?v=oKuLVIpnImw

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, влада активно користується своїми пільгами – банити народ (до Буди!)

А я вважаю, що кожному українцеві треба стати самому собі модератором, якщо не адміном…

16. levandivka

Точно! Най кожен піде своєю дорогою!
    http://www.youtube.com/watch?v=8CEhk31SKzA

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Про дороги
    Я тут недавно одного білоруса зустрів, на відрізку дороги Червоноград-Львів, в "найкращому" її місці поблизу Соснівки. Він бідака молотком рівняв диск і використовуючи всі можливі форми "изащной руской словесности" дивувався як ми по таких дорогах їздимо....

-Вам Батьку сюда нада, батька сказал если в яму попадьот посадіт нахер всех....ітп)
    І як ти йому темному поясниш шо в них там корумпований режим а в нас демократія)))
    Але я таки йому носа втер)....Наш кажу "батька" вертольота собі купив...йому пох** ями.....;)

• Подобається Подобається x 7
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Таку кашу в голові дехто активно проштовхує...
    (не я)

20. Lassi

дабре якщо на гречцi це все зупиниться. А якщо почне пропадати мука, цукор... о_О Вони ж все розпродують.
    Гречку я теж не люблю, але дитинi всоiй я даю, тому, що в нiй багато желIза.

а де твій аватар? :)