і ще маленьке зауваження: саме ті шестьорки засідають у Верховній Раді, дають прес-конференції, зустрічаються з виборцями і вішають лапшу на вуха виборця на Сході... Загалом так. В Україні - переважно ні. І якраз право спілкуватися та отримувати інформацію рідною мовою забезпечене найкраще. А трудові права - найгірше...
Вы думаете...что на Востоки Украины уж совсем дурные люди живут? Или думаете после М2004 еще остались лохи которые ведутся на лапшу на вуха?
Тоже позиция...поддерживаю...лучше уж противсех...чем за Юльку.. ну и против Януковича оно понятно!!!
І ще одне. Як і очікувалося, Чітатєль, ізвіняюсь, Обкома, тема трудових прав слюсаря зацікавила вас значно менше, ніж можливість зачепитися за обговорення виборчих симпатій
Да конечно же..ведь фактически прав то у него никаких и нету..... ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ---------- Вот только я не понял к чему вот эта фраза:
Так, давайте я не буду з вами на два фронти переконувати збиватися з виборчих тем. "Проти всіх" - це позиція, яка цілком сумлінням була обрана. Я особисто - прихильник тези про політичну участь виборця, яка передбачає, що ти несеш відповідальність за того, за кого проголосував. Я за потенційні дії Тимошенко нести відповідальність не мав наміру, тому й не голосував. На цьому для себе я розмову на цю тему закриваю, поспілкуйтеся, за бажання, з Чітатєлєм, ізвіняюсь, Обкома, а я і так півтайму Барселони тільки одним оком бачив...
Вечiрня молитва. Любий Боже! У минулому році Ти забрав мого улюбленого співака, Майкла Джексона, У цьому, мого улюбленого актора Патріка Суейзі. Дозволь мені нагадати, що мій улюблений політик - Віктор Янукович. Заздалегідь вдячна. Це, я до того, що повисити вам настрiй. Надiюся, що доречно...
Хто воны???? Я допустим голосовал за Януковича,хотя абсолютно ничего хорошего от него не ожидал?И что? ---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- В данном контесте...треба згадывать Барака О. (как было в оригинале )
Да никто от него естейственно хорошего не ожидал. Просто голосовали уже за другую власть, что бы было и вам и нам. Конечно все мы понимаем, что нам нужны новые умные люди. Новая власть. Но к сожелению наверное Украина не заслужила на это. Одесситы вообще голосовали против Юли.