Як Ви захищали диплом?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем nirvanka, 12 гру 2007.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Як Ви захищали диплом?

а смайли які файні!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я сьогодні бакалавра захистила на пять:radist:

• Подобається Подобається x 10
  3. volk

volk Well-Known Member

Вітаю! Ну, я надіюся, бакалавр Вам хоть пиво поставив? Ну, хоть каву?
    :)

• Подобається Подобається x 6
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

напевно - був достатньо симпатичним... тобто - безкоштовно

• Подобається Подобається x 2
  5. Масінька

Масінька Well-Known Member

Ой, а як згадаю свій захист.... Вдень на роботі - вночі пишу диплом, і так протягом місяця. Так дописалась, що в день захисту забула про нього, а диплом навіть зшитий в багетній майстерні ще не був (часу не вистачало). Як тепер пам"ятаю, беру з роботи таксі, лечу зшивати той диплом, тоді в інститут, на захист запізнилася, запехалася, ну прямо як в кіно :) Пронесло... Йшла на червоний диплом, захистилась на 5. Останнє питання, яке мені задав декан: "Скажіть чесно, коли Ви прошивали диплом?" Кажу: "менше години назад". На що слідує відповідь : "Ами то думаємо чого він ще такий гарячий" :radist:
    Тому тим, хто має захищатися бажаю щоб все пройшло без екстріму. Хоча, так навіть веселіше :)

• Подобається Подобається x 11
  6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ніфіга..она оказалась женщіной:)причому професорка

пиво не люблю, а каву п'ю без кофеїну поки що

Додано через 3 хвилини
    А в мене теж прикол вийшов, пішла прошивати бакалаврську, прошили,здала і тут звоню до керівнички, а вона мені каже..та все добре, не враховуючи тіки те,що три сторіни вниз головою і два рази титулка та й перелік розділів:shutup: Ну думаю....видно,що дописувалась робота в другій ночі і друкувалась, а сил передивлятись не було..так й прошила:) так й прийняли:)Треба ж винятки робити,а то сплошной стандарт

• Подобається Подобається x 7
  7. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В мене були теж цирки з прошиттям. Ніби нормальний диплом...їду прошивати.....попала в пробку....і то таку, що мені аж страшно стало, думаю - все, абзац, я вже прошила диплом (а захист на наступний день на 9 ранку). Поки стояла в пробці, щось мене дьоргнуло передивитися його....опа....а там є багато лишніх сторінок, з чорновика :). Я все переглянула, посортувала, і подумала, що всеж таки добре, що я в пробці :) Приїхала, ледь встигла, прийшла за 10 хв. до закриття. Вже не хотіли мене пускати, я їх прошу - в мене завтра захист, а вони вперлися рогом, і не хочуть брати мій диплом. Тут який хлопець, мене пропустив - каже в мене захит післязавтра, приїду завтра прошию, а ти йди.......... Світ не без добрих людей. Правда?

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Властиво те що я мусів здавати кожен тиждень в своїй школі в США причому навіть досконало не знаючи анґлійську перевершувало "диплом" в Україні. Скільки дипломів я здав за шість років? Питання на засипку. :)

9. viltis

viltis Well-Known Member

ВСЕ!!!! Остання недоспана ніч, 2 таблетки валеріанки, керівник, який виявився повним .... але це все позаду. 5 з відзнакою і скерування на впровадження:haha:) аа ...і найкращий захист...як сказала викладачка --зе бест:)_))))

Але до кінця я ще того не усвідомила ..та й піду напевне далі вчитись ...тому ....але не буду загадувати наперед...всім дякую за підтримку:haha:)))))))))

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

згадую, як ми з однокурсницею-закарпаткою готувалися до захисту з"ївши по 4 кавальчки їхнього густенького вина-мармеладу...
    нічо, якось вранці повставали...

11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Ми поки здали дипломи, то нас виганяли, як собак. По кілька разів передруковували, а плакати А1 - то взагалі суцільна аплікація.:) Рецензент - той взагалі нас заплутав, поки його знайшли,відчула себе героїнею якогось пригодницького фільму (піди туди, не знаю куди...). Зате захистила на 5,тепер не знаю, куди себе подіти, стільки вільного часу і світ ніби розвиднівся...:dance: Кайф...

12. hunter

hunter мандрівник

в мене десь за місяць здача диплому, і я шось аж дуже ним харюсь, точніше не так - а не знаю як, але то таке, розкажу як я з одногрупником здавали в коледжі дипломи.

отже - не хотілось мені тоді робити власними руками диплом, ше працював, і вирішив купити диплом (десь 75% групи покупляли)... і ось лишається пару днів до здачі... я вже видрукував диплом свій, всьо було, треба було тіко зшити його і А1 видрукувати пару штук (знайомому теж).
    і в перший день мав захищатись він, а в другий я, і ось він ніяк не встигав нічого зробити, ходили ми напередодні захисту в центрі шукати де б то можна зшити диплом, якось в останні секунди перед закриттям позшивали і ніби все добре, а ось роздрукувати на великих листочках не вийшло, казали зранку прийти на 9ту (а захист на 10ту був, а він десь третім мав захищатися...)...
    отож - приїхали ми туди на 9ту ранку, почекали трохи ще і тут нам кажуть шо не зможуть видрукувати, ато нема людини яка друкує такі формати о_О, одногрупник в шоці (а я на розслабоні, бо ше цілий день маю).
    зразу думали де б то ше можна друканути - пройшлись трохи по центру, на коперника теж є ше один магазин де друкують такі формати великі, а тут оп і такий "нЄжданьчик" - він забув флешку!!! Шо робити? до захисту десь пів години :wacko: взяв він таксі та й поїхав до дому за флешкою, взяв її, і приїхав назад (а я тут чекав, думав собі роздрукую, та де там...) Як виявилось - такий формат ( в якому були ті файли) - не відкриваються, ми в шоці, побігли в таксі шо чекало нас, тільки сіли в інше - і тут знайомий каже до водія - поїхали, а той - ви хто такі? він знову прозрів, вийшли звідти, сіли в наше таксі, поїхали до політеху - там теж можна роздрукувати... доїхали, а черга аж на вулицю (ше й по записах хто на котру годину!!), він попросився дуже, його без черги пропустили, роздрукували, за останні гроші доїхали до коледжу.
    В нього не було жодних підписів, нічого, то по черзі викладачі виходили з кабінету (де йшов захист) і підписувались :crazy:
    Він звісно що прогуляв свою чергу і тепер йшов останнім...

всі мої одногрупники були такі перелякані, коли виходили з того кабінету (де сиділи троє з політеху, декан, зам, куратор і ше інші викладачі) казали шо заікалися, шо руки у всіх тряслися, шо всьо забували, листки з рук падали :wacko:
    а я був "на приколі" (не в значені під наркотою, а любитель поприколюватись, і для мене та здача була як віршик розказати)...

тепер про мій захист - день перед тим я видрукував свої аркуші А1, мені ше викладач написав "доповідь" - яку я маю на захисті розказувати - а я такий халявщик, що не то шо не перелистав диплом, а навіть умудрився не перечитати ту доповідь! по темі диплому ніц звісно що не знав :))) правда по тих великих аркушах шось трохи розумів. і отже, я заходжу в середину, мені допомогли повішати ті листочки, взяв указку в руку, в іншу доповідь, подивився на тих девятьох людей шо там сиділи і почав розказувати по тих А1 - як на диво (хоч нічого і не знав) прощебетав по тому всьому на одному дихані, мене вічно зупиняли і казали давай далі по інших... - по тому все ідеально було.
    В мене зовсім руки не тряслися, не заікався, таке відчуття що дітям розказував :cool:
    І тут почався "провал" - почали мені задавати запитання всі кому не лінь - а таих виявилось багато! Всім давали по 2-3 запитання, а мені десь 6 чи 7!!! ото справедливість.... А найгірше це те, що на одне тільки дав відповідь, а на інші шось трошки "лівого" наговорив....
    Усьо, мене відпустили... кінець дня, вже всі позахищалися, сказали прийти за годину. Звісно що ми пішли на пиво :drinks:
    Я думав шо хоча б 4-ку поставлять.... було якось всеодно, і так той диплом нічого не вирішить в житті... (так і є).
    Потім зайшли взнавати оцінки - читають 5, 5, 4. 5, 5, пятірок було куча, і то в таких шо зовсім нічьо не шарять і шо казали шо дуже погано захистили диплом... Тут доходять до мого прізвища (я вже був довольний і впевнений шо 5 гарантовано) і.... 4.... я в ауті, оце "пІчяль!" І де справедливість?

та, не спорю шо я пальцем об палець не вдарив для диплому, але ж в "тлумків" п'ятірки, а в мене 4... ех... життя таке несправедливе, і з цим нічого не вдієш...

• Подобається Подобається x 10
  13. Peri

Peri Well-Known Member

О!Це чудові часи!Екстрім,адреналін,незабутні враження!Особливо,після захисту:mocking:
    Перша моя дипломна була повністю написана самостійно,на основі інтерв*ю і декількох коротеньких статей:cools:Було цікаво спілкуватися з людьми,про яких потім написала дипломну.
    Друга - просто записаний власний досвід (якось не хочеться писати "робочий" досвід...).Керівник диплому була(і є) чудова , надзвичайно приємна і розумна молода кобіта,яка могла б бути моєю донькою:)
    Ясно,що перший захист пройшов під студентським мандражем по повній програмі:)
    Вдруге,все було значно спокійніше,але не без хвилювання.
    До чого це веду?
    Бути студентом - то супер!!!І кожен наступний диплом - це такий досвід!
    Всі,хто готується до захисту - УДАЧІ!Все у ВАС буде ДОБРЕ!:give_rose:

• Подобається Подобається x 12
  14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Не мала терпцю чекати...тож захистила його перша,навіть не зі своєю групою,вони потім такі всі були на мене злі....але я так хвилювалась,поки дійшла б черга до нашої групи, я не знаю,що б зі мною було????:sad:
    Але студенські роки, для мене були найкращі.

• Подобається Подобається x 5
  15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так біля політехніки багато є копіцентрів, де друкують такі плакати.
    Про захист свого першого диплому, я вже мало що пам"ятаю.
    Трохи краще пам"ятаю, як спізнилась на захисть другого диплому, бо зима, позамітало, маршрутки не їздять, а пішком далеко....:blush:

16. hunter

hunter мандрівник

тоді я ше не бував там так часто і не траплялося мені друкувати такі формати... зелений ше був))

• Подобається Подобається x 3
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Після отримання диплому я ще мав двомісячну війну з Міністрерством промисловості засобів зв"язку (Москва) і гендиректором НПО "Маяк" (Київ) - з метою скасування совкового "розподілу" (примусових робіт терміном 2 роки на "обороному" відприємстві) і отримання "права вільного працевлаштування". Це - окрема пісня.

А потім... прийшло ТАКЕ ВІДЧУТТЯ СВОБОДИ !!!
    Свободи від побоювань бути виключеним з інституту - це могли бути і дисциплінарні стягнення, і просто наїзд дурного викладача (а одного я відмутузив у колгоспі), і заліт до міліції або гірше.

Мені пощастило вчасне випуститися. Молодші на 1-2 курси вже складали держіспити з наукового камунізьму і штудіювали нетлінні маразми Брежнєва. :)

Перша робота ...

• Подобається Подобається x 9
  18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я от думаю: як захищатися з таким рецензентом, як у мене. Гавкнула і зникла. Навіть не прийшла на захист. Завжди якесь г пливе до мого берега.

• Подобається Подобається x 5
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Filosof
    А куди Ви (та керівники/рецензенти) подінуться?
    Це ж ЇМ буде "нєзачот", коли вашу роботу неналежним чином оцінять!
    За останні роки в Києві НЕ захистила дисертацію лише одна біологіня із Севастополя і то ... через те, що не розуміла запитань до неї ... українською мовою. :)

20. Engineer

Engineer ..........

Захищався 1.5-року тому... Як говориться, 10 хв позору і ти інженер )))

На моєму захисті ні рецензента не було ні керівника і щей захищався перед повною комісією і публікою 5-того курсу - щоб бачили, як захищається дипломник. головне випити 50 гр коньяку або якогось іншого горючого шоб не хвилюватися )

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)