Як Ви захищали диплом?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем nirvanka, 12 гру 2007.

1. Princess

Princess Well-Known Member

Відповідь: Як Ви захищали диплом?

мені треба було для аспірантури раніше захиститись на місяць, ніж було заплановано для всіх решта. ми з подругами зуміли вибрати 5 тем, які пов*язані між собою і стосувались одного проекту, і захищались разом, а ще керівником робіт був мій тато :) рідна кафедра нас м*яко кажучи недолюблювала (вважали сильно "вумними"), тому в принципі мали гарну нагоду на нас окремо "відірватись" по повній програмі. але захист був в листопаді 2004, тому через "революційну ситуацію" все відбулось досить нормально. трохи дурнуватих питань, хитань головами, прицмокувань і вимахувань, але зрештою у всіх відмінно :) коли ми вийшли в коридор після власне захисту, поки комісія радилась щодо оцінок - то емоцій не стримували і кричали "все, кінець!!" прямо під дверима :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

УРАААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!! КІНЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАХИСТИЛАСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  3. viltis

viltis Well-Known Member

2-44 на годинику. З зарубок на стіні :
    - перший ДЕк в Інфізі на 5
    - зданий екзамен на идачу сертифіката масажиста

Наступна стадія диплом. На столі лежить :
    - 2 екземляри англійського варіанту, повністю готових і допущених
    - перший розділ українського диплому
    На компі: ЛФ, 2-3 розділи українського диплому, купа додатків і фоток. До того, щоб покласти попердній варіант на стіл викладачу залишилось 9 годин.

До захисту залишилось 10 днів

• Подобається Подобається x 7
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

У нас захист був 13 грудня (бо вчилися ми 5 з половиною років), в групі два Андрія :)
    Викладачі якісь там перестановки в списку зробили і так вийшло, що я мала йти першою. Переживала страшенно, але тим часом наші два Андрія збігали в "Зорю"(хто вчився в Політесі, той знає) і купили коньяк. Я коньяку не люблю зовсім, але в цій ситуації трошки випила. Через хвилин 15 пішла захищатися. Як мені було легко! Язик "розв"язався", рум"янець на щоках з"явився, усмішка сяяла, очі теж сяяли, на всі додаткові питання відповідала з легкістю. :D Здала я на п"ятірку.
    А тема в мене була: Визначення ймовірності банкрутства в класичній моделі ризику. Здається, так, бо дослівно вже не пам"ятаю - давно це було.

• Подобається Подобається x 9
  5. volk

volk Well-Known Member

Я захищався без проблем. Питання типу "а що оце там в куті у Вас?" - нє в счьот. На консультаціях народу було мало, багато хто легковажив і затягував до останнього. Весь ДП робив сам, а креслень там було багатенько, до того ж в ті роки все робилося "ручками". Так що коли часу до захисту лишилося мало, і весь нарід повалив до керівника проекту, то він і так вже був щасливий, що хоть зі мною в нього немає проблем. :)
    Платити нікому нічого не платили, - так, декану коньяк, цукерки і квіти в зв"язку з закінченням.
    Ну, після захисту, звісно, гулянка, з червоним кримським шампанським...
    Всім бажаю успішної здачі/захисту!

• Подобається Подобається x 5
  6. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Головне вивчити виступ,щоб не читати а з голови розказувати.Тоді гарантовано,як мінімум "4" буде. На додаткові запитання ніколи не відповідайте незнаю,краще щось говорити чим таке сказати. Тоді буде все гаразд:)

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ТАЙСЬКОГО ????

• Подобається Подобається x 4
  8. volk

volk Well-Known Member

КИ-тайського? кунг-фу називається:ninja:
    (по-японськи КИ те саме, що по-китайськи ЦИ- енергія, сутність)

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Угу в мене десь є диплом ветеринара-ослолоґа. Якраз підходить. :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

[​IMG]а в мене завтра захист[​IMG]таке відчуття,що я ту ніч не переживу....

• Подобається Подобається x 6
  11. Boris_Kiev

Іспанко,
    завтра напишете - пережили чи не пережили.
    А сьогодні раджу сходити на дискотеку !

12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Нема чого переживати....то все дурниці.....сама то минулого тижня пережила....нічого страшного. Головне що ще раз так хочу....ну не сам захист, а те що було після захисту :ninja::shy:

так що тримайся, все пройде чудова. Зате потім таке полегшення....досі не можу відійти, літаю вся від щастя:):radist::radist::radist::radist:

13. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дійсно - саме складне - не захист, а наслідки...

• Подобається Подобається x 2
  14. viltis

viltis Well-Known Member

Іспаночко, люба моя ...всьо буде супер-пупер гуд:haha: Я от вже навіть не переживаю, просто сходила на захисти попередніх груп, подивилась, прицінилась ...а таке золото,як ти точно не відпустяти з Універи ...а попросять залишитись надовго на кафедрі ..проків так ..на 10....а потім стати завідувачем цієї самої кафедри:haha:)

• Подобається Подобається x 3
  15. vanilia

vanilia Well-Known Member

Іспанко, вдало захиститися!!! :)

• Подобається Подобається x 3
  16. Іспанка

Надю,сонце,дякую за підтримку!![​IMG]отак зайшла на хвильку на форум - аж легше стало. Твої слова - та й Богу у вуха:):)буду сподіватися,що так воно і буде:)

Додано через 2 хвилини
    Борисе,дякую за пораду,але я краще посиджу ше щось почитаю..[​IMG]

Додано через 5 хвилин
    Дякую,Панадолочко!!після всього прочитаного вже менше переймаюся..от ще зо два рази перечитаю диплом і можна буде спатки іти[​IMG]
    Додано через 9 хвилин
    Ванілько,дякую Вам за підтримку!!![​IMG]
    Дякую всім!!!!з Вашою підтримкою можна не те,що іти диплом захищати,а гори звертати можна!!!ДЯКУЮ!!!!ЛЮБЛЮ ВАС!!![​IMG]

17. Boris_Kiev

Та скільки можна читати ? І навіщо ???
    Іспаночко, усі запитання будуть в такому стилі:
    "Хто за горщиком сидить і вусами ворушить ? Ну давайте, я скажу "Кука", а Ви - "Рача". Кукарача!"

Хіба Ви маєте ЩЕ якісь сумніви ?

• Подобається Подобається x 6
  18. Іспанка

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Гггггггггггггггг..насмішили Борисе....+100000..

19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Іспанко, Борис правду пише. На нашій кафедрі дипломи захищалися подібно. Ще перед захистом було відомо, хто на яку оцінку претендує. На захисті всі такі оцінки і дістали.

20. Іспанка

ЗДАЛА!!!!ЗАХИСТИЛАСЯ!!!!СЬОГОДНІ!!!НА 5!!!!!!ЮХУУУУУУУУУУУ!!!![​IMG][​IMG][​IMG]
    МОЖЕТЕ МЕНЕ ПРИВІТАТИ!!!!Я ТЕПЕР МАГІСТР ФІЛОЛОГІЇ,ВИКЛАДАЧ ІСПАНСЬКОЇ ТА АНГЛІЙСЬКОЇ МОВ ТА СВІТОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ!!!!![​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 15
а де твій аватар? :)