Відповідь: Як Ви захищали диплом? В мене захист вроді як у всіх людей,от тільки супроводжувався біганням на перший поверх,щоб погодувати малу,їй ще 2 місяців не було.Поки я захищалась,то чоловік з каляскою кругом універу круги мотав.
Відповідь: Як Ви захищали диплом? А я захищалась з величезним пузіком!!!! Декан переживав, шоб я не вродила на захисті, тому я пішла перша і не отримала жодного запитання!!! А наступний мусів іти чоловік, бо я і за нього дуже переймалась...ось так ми першими в групі захистились, ну звичайно на "5"!!!!
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Нічого особливого в моєму захисті не було. Політех, грудень 2004. Папірчик від рецензента отримав за 30 хв до доповіді, мої одногрупники постарались і поставили мене першим у черзі. Розказав-показав по темі, відповів на кілька питань членів комісії. От власне і все. ps. нікому не лапу не давав
Відповідь: Як Ви захищали диплом? У мого захисту є ще передісторія . За два 1,5 міс перед захистом диплому занесла керівничці коробку цукерок із словами "Не хвилюйтесь, але...побачимось на захисті":agree: і з чистою совісттю поїхала до коханого в Київ. Все класно, тиждень пишу, другий пишу... В кінці 3 тиждня в один "прекрасний" день чоловікові надумалось Віндовс перестановлювати... Чи варто говорити, що каструля з нашою вечерею летіла після того через всю кімнату, а я виплакавшись погнала на вокзал за квитками до Львова?.. Мені пощастило - частина інформації збереглась на компі на моїй колишній роботі, інше реанімовувала по пам"яті... Захист був відкритим у два дні. Я мала бути третьою в другий день. Крім того мала додатковий обов"язок - знімала виступи колег-магістрів на відео на поганеньку аналогову камеру, яка включалась в розетку, бо акомулятор в неї був ще гірший... Починається захист другого дня, я за камерою, а голова комісії відсутній. Викладачі порадились і вирішили що першим повинен захищатись хтось, кого можна "дотягнути" до приходу голови... тобто я. На ходу пояснюю комусь як користуватись камерою - і "пошла жара на север". Коли люди захищались по пів-години, мені довелось відстрілюватись більше години. Але реакція присутніх була того варта !!! Ну і звичайно оцінка відмінно :radist: та щире здивування керівнички ...
Відповідь: Як Ви захищали диплом? А "за що" давати ? Хіба що за "червоний диплом" ? Здається, якщо кафедра когось "не випустить", то буде показником поганої роботи кафедри. Я після захисту кілька днів "виставлявся" молодшим технікам та лаборантам, які впродовж кількох років пускали мене за вимірювальні прилади для моїх фрілансерських робіт. А потім був тиждень підвищеного травматизму в усієї нашої компахи: після мого святкування вдома з керівником та друзями, один з гостей (один з двох близнюків, зростом 195) зламав ногу на порозі свого будинку. Коли я його провідав, по дорозі додому впав при виході з трамваю фейсом на кущі (лікував око 2 тижні). Другий з близнюків провідав мене - в протилежному (???) районі Києва побився 1 проти 8 і йому мало не відкрутили вухо (уявляю собі, які "політравми" були у супротивників; хлопець був перспективним регбістом). Отож домовилися один одного більше не провідувати, бо якась весела смуга пішла. Ще пригадав: отримавши диплом, вирішив схуліганити: ввечері підключився до деканської телефонної лінії і поговорив 45 хвилин з родичами в Туркменістані.
Відповідь: Як Ви захищали диплом? пане Борисе, от читаю я Ваші дописи ...і вже той диплом не таким страшним здається .... дякую за позитив, які Ви видаєте на цій та інших гілках
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Viltis, як казав Швейк (справжній, не форумський) - приблизно - "Не може бути, щоби воно було ніяк. Якось, але воно буде". Ще за півроку до диплому декан запитав, чому в мене єдина трійка зі спецпредмету. Типу якщо я перездам, то буде червоний диплом. ... а а за прочиненими дверима стояв той, хто мені трійку поставив... Я голосно відповідаю деканові: - Він вліпив мені трійку, бо я на 3 курсі начистив йому писок у колгоспі. було за що. І він не дочекається від мене приниження. Нехай буде трійка. А предмет я знаю краще за нього. І дійсно. Предмет "виміри на звукових та ультразвукових частотах". Вже працюючи у фірмі, довелося приладами зразку 70-х років вимірювати таке, що тому бовдуру й не снилося. Одна дівчинка з паралельної групи (євреєчка, "синя панчоха") якось сказала подругам "я не переживу, якщо Борис отримає червоний диплом". (мала на увазі, що я іноді з"являвся в інституті один раз на два тижні - відпрацювати лабораторні роботи). Мені то передали, а я попросив її заспокоїти - "буває або синя морда /червоний диплом, або червона морда /синій диплом. Я обираю друге". Деякі "кафедрали" мене ненавиділи - мовляв, займаюся "радіоаматорством", "халтурами" і не пашу в "студентському наукокому товаристві" (тобто на дисертантів та інших любителів загрібати жар чужими руками). Кожному - своє. А Вам, Viltis, легкого й приємного захисту!
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Дякую, наскільки може бути приємним цей весь процес ....єдине, що тішить, на 2 день після вручення обидвох дипломів в мене день народження Мені завжди шкода мою маму ....яка дуже розумна жінка, закінчила Політех енну кількість років тому ...і ніяк не може зараз второпати нашу систему освіти з взятками, модулями, змівною питань на екзамен за 2 дні до нього ..або ж взагалі відсутність тих питань...як викладач може не прийти на пару і т.д.....Поки вчилась я, зрадниця сімейних традицій ( всі мої родичі вчились в Політесі і одна я пішла в Універ і Інфіз, то вона казала, шо то певно такий там бардак ...а того року поступив брат ...в Політех...мама тихо прозріває....
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Вільтіс,а Ви в універі на якому факультеті вчитеся?? бо я теж в універі вчуся може десь пересікалися
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Іспанко, і Вам - приємного отримання диплому (його вже надруковано ? ) Після захисту напишете мені обіцяний переклад "Кукарачі" ?
Відповідь: Як Ви захищали диплом? на Географічному ...пересікались хіба на БЖД якщо ходити до нас на факультет..але може, як Бозя дасть мені сил, то прийду до Вас на репетиторство --візьмете?
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Дякую Борисе.14 червня тримайте за мене кулакисама собі дивуюся-я,така любителька робіння всього в останній момент маю вже надрукований весь диплом,тільки треба внести деякі корективи і додати кілька прикладів.в пятницю несу реєструвати його і рецензенту на вичитку переклад буде,як тільки відійду від захисту Додано через 1 хвилину візьму чого б то хорошу людину не повчити на БЖД ходили на географічний, і на цивільну оборону,і на медицину.такшо напевно пересікалися
Відповідь: Як Ви захищали диплом? В деяких ВУЗах давати треба, бо викладачі на це прямо чи непрямо натякають перед захистом. На 1-2-3 курсі займався набором курсових/дипломів, так от доводилось в деякі роботи по декілька раз вносити правки, бо комусь з викладачів щось "не подобалось". Підключення до телефону - радіофакультет? Якщо так, то респект і уважуха браттям по розуму, я теж на радіо вчився.
Відповідь: Як Ви захищали диплом? А у мене в понеділок державний іспит (5-й курс заочно), а 17 червня захист бакалавра...От думаю чи то чоловіка під універ з малим запросити чи щось придумати. Іспит обіцяють легким, а захист ще не відомо.
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Ах, сижу я зі своїм коханим дипломом, обнімаюся ....Не хочу вчитися, а треба ще трошички, зовсім трошички і все, я вже не студентка
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Була в нашого головбуха практикантка, писала диплом. Раптом, за день чи два до захисту прибігає й панікує: - в універі полетів вінчестер (де був її диплом), а на останніх дискетах - вірус. А там була безліч таблиць (дещо роздрукувала на папері). Тоді я доручив черговому техніку реанімувати одну дискету, а другу взяв додому - витягувати текст і деякі вставлені малюнки BMP (благо, формат файлу "передбачуваний") - "по секторах". О першій годині ночі все що можна - витягли. А якісь таблиці вона взяла зі старого - до правок - варіанту. Відстрілялася, задоволена була як слон. Таку поляну накрила в офісі - в основному мені й тому техніку. Потім виставилася вдруге - коли в рідній Білій Церкві влаштувалася головбухом маленької фірми. Дрібничка, а приємно!
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Чесно? Я б ще повчилася. Це з одної сторони, а з другою тішуся. І сама незнаю, чи добре, що закінчую чи ні. Студенське життя більше не повернеться. Хоча я вже давно вважаю себе не студенткою, до 3 курсу так, а потім коли ийшла заміж - все закінчилось...і студенське життя також
Відповідь: Як Ви захищали диплом? Як я закінчував диплом - ніяк, за пів року до захисту в одній із "айві лееґ" шкіл втік з коханкою в Амстердам (не люблю американську освіту ще з СШ). До цих пір не жалію.