Як ви ставитеся до коаліції БЮТ і Партії регіонів?

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відповідь: Як ви ставитеся до коаліції БЮТ і Партії регіонів?

А про Англію ще додам. Живе там у мене подруга, котра каже, що в Англії є дуже багато прибульців з країн 3-го світу, тобто в переважній кількості з країн Середнього Сходу, Азії та Африки - ось їхня неграмотність чи то пак малограмотність, і відображається у цілодержавних статистиках.[/QUOTE]

Ні мова йшла про корінних англійців.Ніяк батько столяр не хоче зрозуміти,що сину потрібно знати алгебру і геометрію нащо,якшо він без цього має прекрасну зарплатню.Отож і бере батько сина у віці 6-7 класу з собою сина на роботу,і той перестає ходити в школу.Одна з англійських газет навіть називала це національною бідою-небажання батьків давати дітям середню освіту.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Яне про те,я про інше.Я просто запитав одну знайому,яка ще жила в моїй місцевості при СРСР,і між іншим пострадала від компартійної влади.Тепер вона пенсіонер і проживає в Угорщині.Я запитав,чи краще живеться людям в Угорщині після того як вони ввійшли в Євросоюз.Вона покрутила головою і сказала-набагато гірше.Це і все.Я не робив серйозних аналізів,не читав їхню пресу,я просто запитав у простої людини.І вона мені дала відповідь.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І тільки так? Або "в приймах", або "братом"? Іншого не дано? Якщо так, то я б вибрав "братом". Достойніше, знаєте. Хоча переконаний, що можна бути просто "хазяїном" у власному домі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)