Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. dArt

dArt Well-Known Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

Спасибо, у меня и так хорошо бизнес идет.
    А реально, за денюжку всегда найдутся желающие.

2. vasili

vasili Well-Known Member

Да заразился....увы!:naci:
    Вот завтра будет выходной и мысли станут добрее, этточно!:cowboy:

3. veug

veug Active Member

Вижу не один я живу ожиданием выходного:y:

• Подобається Подобається x 1
  4. vasili

vasili Well-Known Member

Своих местных русских я тоже в обиду не дам, все таки вместе уж 77 годов, ведь, не чем не отличишь ихних от наших, я скажу так что 1908 в Черновицах проживало 8 чел росиян., а теперь ихнего поболее будет и они подзабыли что они всего лишь гости. По были по гостили пора и честь знать!

5. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ви зробили неправильні висновки з мого допису. Я противник щоб комусь щось відрубувати. Злочинці, що вчинили важкі злочини повинні бути покарані насмерть.

З таким самим успіхом можна поставити і питання про вбивць: їх теоретично можна було б використовувати в армії, чи спецслужбах, але рідко яка держава таке робить, бо насправді це палка з 2 кінцями - небезпечна то гра. Простіше знайти законопослушних професіоналів.

Як свідчить історія в катах ніколи дефіциту не було.

6. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Я рахую що смертна кара цілком відповідає нашому суспільству, а у випадку помилки судді чи ще кого не будь з відповідальних осіб ,то його також потрібно повісити ,що сприведе до більшої відповідальності ,а незаменимих у нас не буває .

7. vasili

vasili Well-Known Member

а ви зробили неправельний висновок, що до моїх постів я теж вважаю що злочинці, що вчинили важкі злочини повинні бути покарані насмерть, бо все життя мучатись не є гуманно...чик і немає злочинця, немає злочинця немає проблеми...

8. veug

veug Active Member

vasili, Ти не перебільшуй. Звісно поняття провини є доволі відносним. Але кожну ситуацію, звісно, необхідно індивідуально розглядати. Ніхто не каже, що смертний вирок необхідно одразу виконувати. Та і призначати смертну кару, напевно, має не "трійка", як колись.
    Крім того покарання(вирок) має бути співідносним до злочину.

Ніхто не каже, що за те, що Ти переходив дорогу на червоний - Тебе мають стратити.:)

9. zet

zet Дуже важлива персона

даже в СССР кнопки никто не нажимал, настолько все было автоматизированно. Мой папа один раз, как врач, константировал смерть казненного. Правда, потом всегда отказывался (у них свой врач тогда заболел, при чем работала там женщина)... Мой не смог - давление просто зашкалило. Если бы еще и этот процесс автоматизировать, то...
    А вообще-то смертная казнь в нашем сегодняшнем обществе необходима. Преступник не понимает, что от пожизненного он сойдет с ума, он только понимает, что ему ничего не сделают и всё...
    Только список преступлений достойных этого резко б сократила до:
    1) серийные убийства
    2) изнасилование
    3) маньяки всевозможные и т.д.

10. veug

veug Active Member

"незаменимых", звісно нема, але деяких дуже важко замінити. Звісно, наприклад, каміння тягати можно знайти заміну, напевно швидко.

а вченого чи викладача, що все життя займався якоюсь конкретною задачею, важко. Навіть, якщо можливо, то на це можуть піти роки... і заміна може бути нерівнозначною...
    Знайдіть, наприклад, заміну письменникам: І.Франко, Т.Шевченко, Л.Українка...
    вченим - Патону...

11. vasili

vasili Well-Known Member

Добре на ти перейдемо....але вчому я перебільшую а взагалі згоден що то звучить трохи суб"єктивно але у перебільшенні ви мене напрасно звинувачуєте...

12. veug

veug Active Member

Цікаво, звертаюся до тих, хто проти смертної кари:
    що ви пропонуєте як альтернативу за тяжкі злочини?
    пожиттєвий строк???
    Чи просто пожурити та відпустити з надією, що злочинець виправився???

13. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Я вже казав.Тут закинули що знов пiде на злочин.Шановнi з чим? Ви самi попробуйте за лiкоть вкуситися.:)

Ну цевже подробицi, яких доречi ви не знаєте.Ви нiколи не втрачали близьких вам людей(коханих, дружин, дiтей)? Недай Боже...
    Питка не битка.для загального свiторозширення ражу почитати- там абсолютно нема нiх мудрьоного- цiлком реальна iсторiя.

Хм цiкаво, i якuм же макаром? Уподiбнишись примiтивним?Доречi в яких "виконуючий обов'язки" самi находитеся? Хто Вам надав таке право(в Бога ж ви нiб не вiрете, а то б подумав що ви Його посланець)?

14. dArt

dArt Well-Known Member

Колобок, давайте не переходить на личности, а? Я что то говорил в Ваш личный адрес? Хотя ассоциаций возникло достаточно.
    Вы что всю систему судопросизводства считаете примитивной? Право поддерживать порядок и наказывать провинившихся имеет государство (я говорю о нормальном государстве) и это является признаком цивилизации, или Вы и это считаете примитивным?

15. Гусь

Гусь Well-Known Member

Как раз во время публичных казней, в толпе зевак наблюдавших за действом, совершалось наибольшее количество карманных краж.

16. ~KOLOBOK~

Шановний , вибачайте, але я нетiки вас одного мав наувазi. I доречi де це "цивiлiзована" держава у нас , у вас, може в Африцi? я радше повiрю в правильнiсть 10 заповiдей а нiж в КУ чи взагалi в повний маразму ККУ, за мерику просто мовчу - тут це ще один вид доходу.

17. dArt

dArt Well-Known Member

Нет абсолютно цивилизованых государств, есть стремление к цивилизации.
    Как мне кажется максимально продвинутые по этому направлению страны Евросоюза.
    Окей, 10 заповедей это хорошо. А что по Вашему делать с человеком который их хронически нарушает? Особенно "Не убий". Наложить епитимью по 50 "Отче наш" и отпустить с миром?

Или же Вы предлагаете возобновить торговлю индульгенциями? Вообще замечательная штука - предоплаченый грех. Покупаем пистолет вместе с индульгенцией. Брр...

18. ~KOLOBOK~

пане дAрте, ви маєте чудову нагоду ознайомитися с моєю судовою системою, перечитавши мої пости даної теми. Тiки прошу четайте уважно,а то ше i хрестовi походи менi припишете.

19. dArt

dArt Well-Known Member

Вам не кажется что это звучит несколько пафосно? Даже немного отдает манией величия.
    Будем с нетерпением ожидать еще и Вашей Конституции.

О, простите. Так это Вы автор идеи публичной вивисекции. Я просто забыл ник. Склероз понимаете ли. В общем неплохо, коллега, но с органами , думаю будет поинтересней, пользы больше для общества.
    А как публичное отсечение конечностей согласуется с Вашими Религиозными убеждениями? Неужели такая милитивая религия, как Христианство одобряет это? Тут скорее Исламом попахивает.

20. ~KOLOBOK~

Ну то вибирайте мене тодi вже i в президенти, може i вам мiсце яке нагрiю.:D
    p.s.Моя Конституцiя була створена ще до мене i вас, як-не-як беззмiн уже понад 2000 лiт. А ви кажете пафос. :cowboy:

Япка тре бiльше їсти, кажуть то помiчне. :)

Доречi Iслам далеко не втiк, там Коран доречi дуже похожий, як маєте нагоду тоже можете взяти почитати для порiвняня, ци як казали в нас у школi- для розширення свiтогляду.

I проста ремарка, не плутайте вiруючих з релiгiйниками, то є рiзне, пора би знати.;)

а де твій аватар? :)