Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

WIZARD, на це вже давали відводіть. Дану методу максимум на пів року хватить. Так чи інакше постане питання страчувати. Люди швидко до всього звикають Будете повторювати , ана 10-20 раз він скаже "мені !@#$%"

2. vasili

vasili Well-Known Member

Та де так затягувати на рудниках так довго не живуть...:crazy:

3. dArt

dArt Well-Known Member

Нам, Гасконцам только дай какого нибудь маньяка на кусочки покромсать - хлебом не корми.

ЗЫ Что то предъидущий пост оборвало.

4. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Думаю, що негуманний. Те, що пропонуєте - це звичайний садизм. Покалічені люди будуть мати додаткові підстави вчинити наступний важкий злочин.
    Дуже сміливо, а якщо точніше, то - пелюшками віддає. Таке може казати людина в якої немає дітей і яка на даний час не готова їх мати.
    До речі, книга Іова не для всіх людей є істиною в останній інстанції, та й висновки з написаного можна робити різні.

Як це відпускати? Це злочинців відпускати? Чи опускати?

Саме так, вже писав, що за хабарництво в велких розмірах потрібно давати смертну кару, інакше того спрута не подолати.

• Подобається Подобається x 3
  5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

С паршивой овцы - хоть шерсти клок.
    Может на эти пол-года оправдает своё содержание, а потом - на органы.

• Подобається Подобається x 1
  6. dArt

dArt Well-Known Member

Уважаемый, я не верующий.
    На Бога надейся, а сам не плошай.
    Вас послушать так, вообще никого наказывать не нужно, а только другую щеку подставлять и ждать пока Бог накажет всех грешников.
    Нет уж увольте. Каждое преступление должно быть адекватно наказано.:cowboy:

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Але слово "Бог" пишете з великої букви - це вже тішить...:) соррі за оффтопік...

8. veug

veug Active Member

Трохи продовжу свою тему:
    Людиною можна маніпулювати необов'язково напряму.

Можна, наприклад, напряму сказати людині щоб на роботі знімали верхній одяг. Це буде примусово.

А можна просто підвищити на декілька градусів температуру в приміщенні і людина сама зніме верхній одяг, по власному бажанню.

анекдот в тему, мовою оригіналу:
    "Поспорили русский, немец и француз у кого кошка съест больше горчицы за раз.
    Взял немец кошку, насильно впихнул ей ложку горчицы и заставил проглотить.
    Это насилие, возмутились русский и француз.
    Взял француз и подсыпал кошке в корм (скажем, мясо, рыба, китекет... :) ) две ложки горчицы. Кошка подошла и съела."
    Это обман, возмутились русский и немец.
    Взял русский и помазал кошке под хвостом .... горчицей и отпустил её. Кошка с мяуканьем начала вылизываться.
    Вот видите - самостоятельно и спесней. сказал русский"

це я трохи вдійшов від теми.
    Поки людина не буде мати чітку уяву, що за її вчинки її обов'язково буде очікувати покарання. Що відкупитися не вдасться. То в нас нічого не зміниться.

Зараз хочу звернутися до тих, хто не згідний зі мною:
    "Дуже легко бути справедливим і добрим до всіх, коли це Тебе особисто не зачіпило. Коли всі ті жахи є лише сюжетами по телевізору та на сторінках газет...
    На все приємно дивитися коли маєшь достатньо грошей, аби "дати на лапу", щоб Тебе обслужили поза чергою...
    коли їздишь на машині і впевнена, що квартира - то є захист..."

але в більшості (наголошую) в більшості людей це не так: страшно повертатися пішки ввечері додому, боязно лишати бтька одного аби до нього ніхто не вліз: красти всеодно нічого, але щоб йому нічого не зробили...

боязно, бо ми живемо (пробачте) як на зоні, "по понятиям"... кожен сам за себе... реально, звернутися по допомогу нікуди.

І саме головне, що ніщо не змінюється на краще:
    злочинцеві зараз нема чого боятися. Він або відкупиться або запугає свідків так, що НІХТО НІЧОГО НЕ БАЧИВ.

Тому, в даному випадку, вкрай необхідно виділити певну категорію злочинів, за які передбачити єдину вищу міру покарання - смертну кару.
    Як би ви поставилися до людини, яка скоїла:
    - гвалтування
    - навмисне вбивство
    і т.д.

або можна і надалі кричати, що головне це життя, ніхто не може його забирати... що людина - це головне...
    Але, чомусь, нажаль, злочинці вас не чують...

• Подобається Подобається x 3
  9. vasili

vasili Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=117839&postcount=122
    Тобто як я маю посаду і беру взятки мені вишку, а як той хто бандитизмом займається то навіть палець відрубати негуманно, неправельно все якось...Взяточникам треба по іншому якось наказувати, вони все ж таки розумні люди, як дішли до того, шо хм, несуть-несуть...всіх розумних переб"єм, дурні одні позалишаються, шо тоді робити будемо, нє ?

10. dArt

dArt Well-Known Member

А почему Вы считаете, что если я не верующий, я не уважаю чувства верующих? Стереотипы: если неверующий то атеист, если русский то комунист...

11. veug

veug Active Member

Не хвилюйтесь всіх не переб'ємо. Ви ніколи не замислювалися навіщо раніше смертна кара була ще показовою. Запевняю Вас, більшість розумних людей все зрозуміють миттєво. :)

12. vasili

vasili Well-Known Member

Это не стереотипы господин дАрт - это злось к братьям меньшим росиянам в Украине, то есть к оккупантам и гидре сволочной коммунистам и ихним соомарксистам...

Ні незамислювався над такими речами....:no:
    Може навчите...? Маєте можливість запевняти, то значить самі впевнені!:crazy:

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Необдуманно возвращаясь к теме... :)
    Лично считаю о необходимости смертной казни как таковой. Если брать аспект гуманности, то перспектива провести всю жизнь в тюрьме неминуемо губительна для сознания и личности осужденного. Нормальным этот чел уже никогда не станет, для общества он потерян однозначно. Нужен такой? Вряд ли.
    Видел осужденных пожизненно. Медленно сходят с ума, через лет 5-10 отсидки с уверенностью предпочли бы смерть. На самоубийство решаются не многие.
    Материальный вопрос их содержания за счет налогоплательщиков...
    Гуманность... я бы не сказал что пожизненное это гуманно. Превращать преступника в зверя в условиях созданных государством, это не гуманность... Это реально бессмысленный бред, порождение "цивилизованного" общества, которое таковым по сути еще не является.

• Подобається Подобається x 7
  14. Deus igrok

Абсолютно згідний

Доречі цікава постановка питання. В університеті нам для "затравки" таке ж питання ставили. Особа, яка змогла придумати і використати фінансові схеми для виводу значної суми ... є фінансовим професіоналом... ба навіть генієм. То чи не буде розумнішим збоку держави, таку людину взяти під свій контроль і використовувати на свою користь ?

Крім того, тема таки більше про убивць. Щодо фін. злочинів... то краще нову гілку відкрити, як є бажання дискутувати.

15. Капітан

Капітан Well-Known Member

Фінансового генія неможливо побачити у тюрмі :) Ваше побажання держава виконує із завидною регулярністю і пильністю :)

16. veug

veug Active Member

а не кажется ли Вам что меньшим - это неверно. Или вы тоже заразились старшим / младшим????
    Лучше уж говорите просто братьям россиянам, чтобы быть толерантным.

17. Melody

Melody Well-Known Member

Хто з присутніх на форумі прихильників смертної кари міг би бути катом? Хто з жінок хотів би мати чоловіка-ката?

(Навіяне фільмом "Зелена миля"...)

18. dArt

dArt Well-Known Member

Василий, читайте хоть иногда , что понаписывали.
    Злость вообще очень плохое чувство, в большинстве случаев злится тот , кто не прав. Почему то ни я ни мои русские друзья, проживающие во Львове, никто не ненавидит оппонентов, может и Вам следует этому научится?
    А по поводу меньших братьев, если проведут референдум по русскому языку, увидим, кто меньше а кто больше.

Если бы реально заслуживающего психопата убийцу некому было бы казнить, я бы нажал на кнопку.:ninja:

19. Melody

Melody Well-Known Member

Дякую за відверту відповідь.

А якби потрібно було щоденно цим займатися?

20. Deus igrok

Запитайте у солдатів які служать в гарячих точках. Начебто монстрами їх не називаємо .

а де твій аватар? :)