Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

Что б успел хоть частично прочуствовать... А в остальное время - на каменоломни. (можно в шахту уголь добывать, там что-то аварий в последнее время много стало. Нормальных людей жалко гробить...)

• Подобається Подобається x 2
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Як собі панянки уявляють заставити працювати смертника, якщо йому уже нічого втрачати ?

3. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Так все-равно казнить-то кого-то придется. Иначе любой маньяк будет в курсе, что его элементарно разводят. :)

4. vasili

vasili Well-Known Member

Нарешті, тобто..., ви хотіли, хочете, але не можете....я вам можу допомогти...зрозуміти хоть поверхність !

5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Васили, научитесь сначала самому понимать что пишете, и для разнообразия прочитайте п.1.3. правил Львовского форума... Вам должно быть интересно ;)

6. vasili

vasili Well-Known Member

А можна завтра?

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так хлоп - то ж худоба. :D:D:D
    Батогом поза вуха і працюватиме. :D:D:D

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я - за смертную казнь.
    Убийца должен знать, что его убьют.

• Подобається Подобається x 6
  9. vasili

vasili Well-Known Member

Вы ставите под сомнение что то, это ваше право но вы не тот, кто может мне это сказать...вы то, и можете что такие цитаты с душком реанимировать...это не стоит моего внимания, а если я все таки уважил, то не нервируйте меня больше !

10. zet

zet Дуже важлива персона

(злорадно) Сейчас прибежит Лилия Романова и вам тоже накостыляет, а не только мне...:shy:

11. dArt

dArt Well-Known Member

Как то не очень логично, Вы ведь против насилия, а батог это что тогда? :bazar:

12. Liliyah Romanova

Ліля Романова сьогодні не в дусі. А взагалі, ну їх, тих хлопів. Хай собі б"ються, ріжуться, стріляються, лиш би мене не рухали.

13. dArt

dArt Well-Known Member

Упаси Боже Лилия, если Вы не маньяк-убийца - то ни одним пальчиком :borat:

Да и Вы простите и поймите, нам Гасконцам только да

Да и Вы простите и поймите, нам Гасконцам только дай достать шпагу и какому то маньяку крови пустить....

К стати только что проводил в дорогу сьемочную группу Мушкетеров, закончили съемки во Львове, теперь в Питер. Подробней отпишусь в специальной теме

14. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Аха i шо воно дає? Смертна кара дiє тiки в тому штатi де вона призначена, а якщо втiкти в iнший штат, де нема будеш мати довiчку , чим i користуються. Ну а нарах хiмiчних маньякiв, це ви батiнька гнете собi стару антибуржуйщину.
    Я проти смертної кари, але за показове позбавлення частин тiла.(По релiгiйним канонам -цiлком прийнатна справа- не де не сказано "не покалiч"). Вкрав- руку, вбив двi ноги iтд. Думаєте я не гуманний?;)

А чму саме ти маєш їх утримувати?Незгiден- у них такi самi шанси на виживання в цiй країнi, як i в тебе , чи будь кого iншого- вперед на рудники, най сам платить податки.

Бог дав Бог взяв, Ще питання, сумнiви є? Якщо того мало прошу милостi перечитай книгу Йова там в хлопа було ше гiрше мороки.:suicide:>>>>

Погоджуюсь.Дiтей же нiбито в дитинствi хто сварить,а хто вiтамiном Ре лiкує.Не обов'язково i калiчити дехто (он як мої батьки)капають на мозКи, поки не доб'уться свого i все. Нетакий страшний чорт , як ся малює- до ВСЬОГО є свiй пiдхiд.

Шановний, а якщо не припусти Боже, вашi рiднi загинуть скажiмов аварiї- би i авто будете на шматки рвати? Чи механiка найдете, хто ту машину ладнав? Може ви просто не вмiєте вiдпускати людей?

А Вам, шановний не здається що це закономiрний прогрес? Вiд коли жорстокiсть породжує умиротворенiсть?
    Здається що це просто опущений момент життя- "Сiєш вiтер- пожнеш бурю". Нафiга бити носи- лоховська це справа-грузи базаром- кажись менi так старшi роз'яснювали.

А пальцi в дверi! шо страшно?
    (жарт)

-Галю,вийди на двiр,Галю!
    -А ви зачiпати будете?
    - Нi ,Галю, не будемо.
    - Ну то по шо пiду?!:)

• Подобається Подобається x 1
  15. Liliyah Romanova

Хочу звернути увагу на те, що Зет - жінка. ;)

Дякую, Колобок, підняли ви мені настрій! А то ходила як у воду опущена.

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вполне.
    Только, глянув на Ваш ник, аж содрогнулся.
    Боже, что ж Вы такого натворили?..
    :)

• Подобається Подобається x 8
  17. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Прошу вибачення,
    P.s. чи я винний шо тут бантiкiв не роздають кому належить? :)

Ви ше б на мiй аватарчик кинули оком, тодi б все зрозумiли.:D

За тi якiсь карми тоже спасибi.
    п.с. Пiшов у роздуми " Шо то воно теє ото карми є, то до борщу дають чи в пивi мочать?" Але приємно всеодно.

18. Liliyah Romanova

О, видите, як гарно. Вже тепер знаємо, якого вам бантика подавати. ;)

Дуже прошу. ;) Карми - то спеції до вашої потрави, що ви на аватарці в пательні заготували. ;):)

19. veug

veug Active Member

Моє ставлення до смертної кари - позитивне...
    Вона зараз дуже необхідно.
    По-перше, що робити з людиною, яка винна у зумисному вбивстві?

посадити її пожиттєво, тримати її в камері, годувати її, охороняти її (тримати багато охоронців..., оскільки якщо у людини є зараз пожиттєвий строк ув'язнення, їй нічого іншого не буде, вона може зараз безнаказано вбити, наприклад охоронця... )
    це все за наші податки?

Чи зараз ввести смертну кару за "взятки"... Якщо людина (чиновник, депутат, Президент, тощо) наділена певними повноваженнями, то і відповідальність у неї має бути особлива.

Повірте, якщо б стратили, хоча б одну людину за "взятку", решта б хоча б замислилися.
    А так ми і живемо: вважаємо себе демократами, самі роздаємо "взятки" за все, а потім бідкаємося, що не можемо добитися справедливості.

:cowboy:

20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Я не панянка, но, позвольте, ответить.

Очень просто!
    Сначала объявляется приговор, потом сообщается, что приговор может быть изменён за образцовую работу, потом, когда надежда начнёт угасать объявляется, что завтра его поставят к стенке, а послезавтра - см. сначала.
    Но всё это время необходимо, чтобы не дай Бог не умер раньше времени от изнеможения или от истощения.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)