А Ви були за кордоном?Мені дай Боже вже 22,а просили показати ідентифікаційне посвідчення як в магазині ,так і в ресторані ,так і на дискотеці!Це про щось тай свідчить?! Я просто навела приклади бiологічноі зброї,не кажучи про ядерну!
За кордонами України? Так, бував. Впевнений, що міссіс або міс Білл з Оттави не заслана резидентом на привокзальний ринок Львову, для продажу цигарок неповнолітнім. Я про це... А "пані" Фрося з сусіднього будинку, яка працює в цій "крапці" отримує "заробіток" з продажу пива і цигарок, а не за винищення народу країни, що не входить в нату...
О це вже вчепились!!!Я мала наувазі чому в одній країні це питання стоіть на високому рівні а в іншій ні?!Так ось і чому хочу в НАТО, може хоч вони порядок наведуть.
Сучасна Церква залишає це державі, бо “bojownik Boży nie wikła się w sprawy tego świata” - 2 Tm 2, 4 Але про позицію Церкви я вже написала. Вбивці під амністію не підпадають. Не плутайте термін від 5 до 10 років з довічним ув"язненням. Може і цегла на голову впасти, то що - розібрати всі цегляні будівлі у місті? Не ліпіть всього в одну купу. Бо тоді можна дійти до того, що після психотестів відразу садити всіх " неблагонадійних". Це мабуть коли на підставі доказів і свідчень вина людини не залишає сумнівів. Бувають, зрештою випадки, коли людина сама зізнається. (тільки не починайте зараз про наше недосконале судочинство і пішло-поїхало...) Я думаю, що всі мають право на надію і не нам з вами її відбирати.
Була тема, була. А хто дітям купує "дитяче шампанське"? Може, закордонні шпійони? Хто купує дітям напої типу бренді-коли, ром-коли? (Від своїх батьків знаю, що мають учнів, яким власні батьки такі напої купують.) А тітоньки в кіосках теж кимось підіслані? При тому, що в них наліпки в тих кіосках є - "неповнолітнім не продаємо". Ага, ще й як продають. Я вам щиро скажу, коли в мене дитина народилася, я такі речі постійно помічала, бо загострилася увага до всього. Так от я би свою дитину в кіоск пускати боялася. Я би навіть до школи боялася пускати, бо поруч зі школами стоять кіоски, де дітям продають алкоголь та цигарки. Повірте, з такими людьми, як у нас, котрі лише про власну д...у дбають і про майбутнє навіть на пару днів наперед не думають, нам ворогів ніяких не треба. І навести порядок чужі нам не зможуть. У головах порядок треба насамперед наводити, а тут нато точно безсиле. Ат... Szkoda gadania.
Ух, як вас мої слова зачепили! До себе приміряли? Зрештою, це і так помітно, не конче було аж писати.
Але щодо смертної кари... Як на мене, краще хай мене повісять (не дай Боже!), аніж пожиттєве ув'язнення. У християн є ще такий аргумент: людина на давала життя іншій людині, то не їй і відбирати. А я запитую: а хіба людина давала свободу іншій людині?
У нас є тема про можливість вбивства. В поєднанні із цією темою, скажу однозначно - я за смертну кару. І я вбивав би таких власноручно.