Можна ще полонених на корм переробляти і годувати їм бездомних кiцьок. Такі пропозиції небезпечні, якщо керiвнiцтву сподобається гандлювати органами конченных злочинців "раскрываемость" швидше за все підвищиться.
В Іспанії за Франка були випадки -тюремний доктор засвідчив смерть тіло віддавали родині а воно знову в гори фашистiв воювати. Тепер у деяких країнах трупам немає довіри і у родину не віддають або віддають коли термін пройде. Summer ну в Китаї все законно... За соціалістіческой законності" ім'ям трудового народу бла ,бла, бла ",може бути законно але не кошерне і не халяльно. Треба у місцевих басмачiв спитати законно або не дуже.
Я ЗА смертну кару,тільки при цьому,ОБОВ'ЯЗКОВО,феміду нашу,належним чином треба вилікувати,щоб "закон і дишло"у нас перестали бути синонімами.
А я сьогодні дізнався,про чергове подорожчання ліків. Топамакс вже коштує 700 гривень/пачка(28 таблеток). От би відновити смертну кару -паля. Суто для обраних. Депутатів всіх рівнів,чиновників. Або ще страшнішу кару - щоб жили на єдну зарплату... І проконтролювати цю справу
І зразу всі притихли... Люди,я розумію,що це надто жорстоко... Але то тільки для чиновників і депутатів... Ну не є я вже аж настільки садистом...
А я б для вбивць, маньяків, гвалтівників не то шоб смертну кару запропонувала, я б взагалі казала відрізати їм наживо всі частини тіла по 1 см., і хай би тварюки мучились дооооовго!
Я РАХУЮ ШО ТИХ ПАДЛЮК ТРЕБА ЖОРСТОКО ВБИВАТИ!!! От тільки ніхто несхоче об таке лайно мазати руки, тому пропоную створити спеціально запрограмовану машину яка то все робитиме! Просто як читаю в газеті чи дивлюсь по телевізору новини, чи якісь передачі, в яких показують, що вбили і згвалтували маленьку дитину, чи задушили когось, чи ше позбавали якось когось життя, то аж волосся не то шо дибки стає................
То яка різниця тоді? Ви на моє питання не відповіли. Так, їхній учинок жахливий, це ніхто не підважує, але я питала про інше. Із новин почула, що школярі побили вчителя музики до струсу мозку. Уявіть, що колись ваш син чи донька (гіпотетично) щось таке вчинить, або ще гірше, гірше настільки, що заслужить кари смерті. Яка ваша буде реакція? Ви би хотіли, аби вашого сина чи доньку повільно розчленовували?
А що ви хочете, щоб я відповіла, шо маньяків жаліти треба, чи шо!? Потрібно виховувати дітей так, щоб вони такого не робили! Та ше й незнати за шо того вчителя побили... Я за справедливість, і за то, шоб ніякому дибілу то з рук не сходило!
Та ні. Я вважаю, що до них не можна уподібнюватися. От смертну кару вже так вирафінували, а все одно - хтось має натиснути ґудзика, і в кожному випадку тим кимось доведеться бути живій людині, і в тому кожному випадку та жива людина й так стає вбивцею, хай і маніяка. "Потрібно виховувати" - то річ відносна. Наперед і так не перестрахуєшся ніколи. Ну тільки не будьте мамою, в якої дитина ніколи не винна, а лише всі навколо. Учитель не пустив старшокласників на свій урок до 7-го класу. Кримінал?
То вже шось аж за дуже, ше й в 7 класі... То якісь майбутні ... навіть незнаю яке слово підібрати... погані люди...