Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

Не переживайте судді знайдуться.:bazar:

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

Без сумніву...

• Подобається Подобається x 2
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Чим довше я живу в Амер. тим бiльше згiдна з смертною карою, правда тiльки за тяжкi злочини проти людини, а не всякi економiчнi. Недавно дивилась передачу "Mind of a Serial Killer" "Думки Серiйного Вбивцi" там показували покидька якого посадили за вбивство 8рiчної дiвчини i ще пiдозрюють у iншому вбивствi, але немає доказу. Вiн розмовляв з репортером, i на запитання про шкодування iтд нiчого переконливого не казав. Тодi репортер каже "Ти напевно шкодуєш тiльки про те що тебе зловили?" I вбивця каже "Саме так". Йому довiчне ув'язнення нi до чого. Вiн проживе у фантазiї про вбивство i надiї на апеляцiю що колись групка захисникiв "прав" його витягне звiдти, щоб вiн знов мiг убити дитину. Йому пряма дорога на стiл для смертної iн'єкцiї, що ще й поблажно, як на таку звiрину, я думаю. Електричний стiлець на сухо - в самий раз.

• Подобається Подобається x 5
  4. NIK

NIK Well-Known Member

Деякі злочини потребують смертної кари, як наприклад:
    На Черкащині дід зарізав власну внучку. Дівчинці не виповнилося й двох років. За словами вбивці, різанину спровокувала фінансова криза. А на внучці він просто зірвав зло: не міг пробачити, що в такий час хтось може радіти звичайним дитячим іграшкам.

Убивцю дитини чекає довічне ув'язнення.

Тетяна, мати дівчинки, спала, коли до її кімнати зайшов свекор і, ввімкнувши світло, сказав: вставай, ти спиш, а твою дитину зарізали. Мати повернулася на інший бік і продовжила спати. Думала, ці слова їй приснилися.

Маленьку Софійку знайшли на кухні. Дитя лежало в калюжі власної крові. Поряд лежав ніж, який всаджував у неї дід. За словами сусідів, у ту мить старий втратив глузд від горілки. Убивши внучку, він почав бігати по селу й усім розповідати про подію.

Уже після затримання, в міліції дід під протокол говорив, що дівчинка його просто дратувала. Розсипала по підлозі кольорові ґудзики, сміялася й гралася ними, немов коштовностями. Вбивці було погано від того, що дитина може веселитися в його будинку, коли у господаря справи не йдуть.

Начальник районної міліції Валентин Олабін повідомив, що під час на
    # Жінка намагалася заспокоїти немовля уколом димедролу
    # Внук зарізав свою бабусю, яку вважав відьмою
    # Тіло новонародженої знайшли на смітнику
    дання свідчень у вбивці часто звучала фраза: з фінансами у нього негаразди. Тому на беззахисній дитині він і вирішив зірвати зло. Тепер дідові внучка сниться щоночі.

Маленьку Софійку поховали поряд з батьком, який загинув минулого року. Серед численних вінків і квітів на могилу дівчинки поклали її улюблену іграшку - ведмежа. Тепер гратися з ним у будинку нікому.

Я вважаю, що у даному випадку необхідна смертна кара з відстрочкою.... Щоб вбивця щодня декілька років до виконання вироку здригався коли чув кроки у коридорі.....

• Подобається Подобається x 3
  5. fuxx

fuxx Member

Звісно, згідно статистики в Америці проживає 5 % населення землі і 25% з усіх увязнених на землі.

• Подобається Подобається x 1
  6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Бо на щастя в Америцi не дуже церемоняться iз злочинцями. Поки що вiдкупитись можна хiба шо за ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЖЕ великi грошi, i то не завжди. З О.Джей. Сiмпсоном раз лоханулись... потiм всеодно посадили.

За вбивство не дають 15 рокiв... а тим бiльше за серiйне.

Я згiдна!

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я проти смертної кари.

І не з гуманних міркувань.

Я вважаю, що якщо людина вчинила не по-людськи, то смертна кара - занадто мала кара для нелюда.

В кар"єри, на уранові рудники таких, аби плакав кров"ю, аби клаптями злазила шкіра, тіло розкладалось за життя, і кожний день неодмінно нагадувати, чого він там опинився.

• Подобається Подобається x 7
  8. fuxx

fuxx Member

Злісний злочинець повинен відмучитися за скоєне в тюрмі, а не так - раз-два і смерть. Але з іншої сторони не хочеться щоб держава годувала їх за наш кошт.

9. Максим

Максим Well-Known Member

1. Помилкові звинувачення трапляються не так вже і рідко. У випадку смертної кари несправедливо обвинуваченому і його родині легше не стане, якщо за рік, два, десять його виправдають.
    2. В Україні, з наскрізь купленими суддями, слідчими, прокурорами, смертна кара була б зручним способом позбутися будь-кого, причому з вигодою для самих слідчих - на такого обвинуваченого можна начіпити розкриття важких злочинів і поліпшити показники.

Туди звичайних в'язнів відправляють на роботи. А тіло за життя розкладатися починає вже в слідчому ізоляторі. Мало хто звідти виходить здоровий. Причому це ще не ув'язнення - в СІЗО сидять всього лиш підозрювані.

10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не люблю такі теми.
    Но раз відписалися не байдужі мені особи що до костелу ходять і взагалі.
    Сом переколол би полонених не боляче зробив би їм ефтаназію або завдав удар милосердя ,аби не здати в констабор імені фрау Un.Known.
    Садістiв згоден маленькими в пicочнице ховати поки не виросли ,якщо Папа чи Янгол з Неба скаже що це садисти і сатанисти.
    Зовіть ксьонза або попа він вам пояснить.

Будь яка держава має ізолювати злочинця від суспільства якщо вона буде виконувати роль Сатани мучити лиходія , перейду на сторону Джедаев.

Останнє редагування: 20 бер 2009
  11. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

довічне в наших тюрмах це помоєму погірше смертної кари, слава богу гребучі гуманісти цього не розуміють

12. Un.Known

...а держава у цьому випадку має заплатити відшкодування несправедливо осудженому (читайте потерпілому) за власну неспроможність.

Почну з того, що в такий "концтабір" я б посилала таких, котрі відначились особливою жорстокістю. Хтось тут запитував про наше відношення чи нашу кару для вбивці чи насильника, котрий би убив чи скривдив наших найближчих чи найрідніших. Я б не просила смертної кари, повторюю, його смерть - занадто мала плата за занапащене життя жертви і її рідних.

А от від Вашого коментаря віє саме отою "гуманністю", котра переймається більше не жертвою, а наружником.

Так, зовіть. Смертна кара - також вбивство. Тобто вбивця перетворюється у жертву. Держава і суспільство, як виконавці, знеможнюють навернення до Бога, убивши злочинця. Отут би просила коментар пані Лілі - виправте мене, якщо я неправа.

От хай і заробляють собі самі на хліб і воду.

13. Чупага

Чупага Well-Known Member

Якщо злодій беззбройни або замкнені в крати то він не ворог- трофей або експонат як у ЗОО.Гіен і крокодилів годуемо на лиходія гроша шкода?
    У старі часи їх шляхетни паненкі ченстували перничками.
    Ейку краше як в поганом Риме дивитися хто сильніше крокодил або педофіл з мачете.Тако i грошей на хлiб злидням назбираемо.

14. Un.Known

То що пропонуєте - пальчиком посварити і відпустити?

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Тигрів та мавп з ЗОО теж не випускаємо і не досилаем ім вошей в пуделку або скла в їжі, якщо ми самі не дурнi.

16. Un.Known

Недоречне прирівняння.

Ви злочинців ніби і захищаєте, а з іншої сторони їх до тварин прирівнюєте, хоча особливо жорстоких і людьми назвати навіть не важко - просто шкода їх так називати.

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Un.Known
    Я вважаю, що якщо людина вчинила не по-людськи, то смертна кара - занадто мала кара для нелюда.

Хоча б надати їм права тварин.
    Особливо жорстокі злочинци- психічно хворі люди ліквідувати неповносправних вирішив фюрер але тоді війна була і ніхто їх спеціально не мучив (може тiлькi щo медики) Ми повинни бути хоч трошку добрее предків інакше все повернеться і повориться.
    Садістка держава не краще Содому і Гомори.

18. Un.Known

За що? Бо вони не хотіли бути людьми?

Я не закликаю ні мучити, ні ліквідувати. Звичайно, неповносправні є неповносправні, цих треба просто ізолювати. Але у деяких з головою все навіть дуже в порядку.

19. D.M.

D.M. Well-Known Member

Отже, він чесний.

То й хай собі живе в цій фантазії та надії. Він нікому не зашкодить. Якщо ж його випустять достроково, а він знову вб'є, значить неправильно випустили; але це вже питання не про смертну кару, а про довічне ув'язнення та дострокове звільнення.

Мене дивує, що саме ЦЕЙ випадок Ви вважаєте таким, що потребує смертної кари. Невже Вам не ШКОДА цього тупого діда?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тільки торкнеться....
    Я згадаю ВСЕ чому мене ВЧИЛИ і застосую ВСЕ що я ЗНАЮ.

а де твій аватар? :)