Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

а то не функція людини - встановлювати справедливість, тим більше забираючи інше життя.

• Подобається Подобається x 2
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о_О
    і зброї до рук не візьмете?...
    і "ворогів" вбивати не будете?..
    і до війська не підете?...
    "таких"?...
    це яких?....
    які його "відмазали", чи таких, які "хабаря взяли", чи батьків "цього хлопця", чи самого "хлопця"?..
    і таке питання: ви точно знаєте, що він убив чотирьох людей?

• Подобається Подобається x 3
  3. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Казала, що не буду продовжувати, але таку, перепрошую, дурню читати теж не сила. Самі себе заперечують окремі персони тут. Інші взагалі якісь невизначені, так не можна. Я ж тут не переконую гладити таких по голівці. Просто кажу, що смертна кара - то зовсім не рішення. У США вона існує, чи поменшало там від того злочинів?

2 Натагадра: Та про то вже сказано-пересказано. Щоб такі звірі не виходили на волю, змінювати закони тре. То, що його вбити, не думаю, що когось це насторожить. Не такий зараз народ пішов. Отак передивіться дописи, виходить: він - звір, то ми теж ставаймо звірми? Бо реально я не бачу різниці. Як я вже писала, просто ми прикриваємось поняттями, а вони то роблять, ну, не знаю, зі звірства. психічних розладів, багато чого можна знайти. Я не кажу виправдати, просто ви його вб'єте, і тим станете такою ж. Якщо це вирішення проблеми...

2 Настінка: Перепрошую, але трохи дитяче ставлення у вас: "всяких там...". Виходить, вам взагалі все одно. Пливете за течією...

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя...
    Головне,що оті "захисники прав людини",що волають про милосердя,ніколи в житті не зустрічались зі справжніми бандитами,ґвалтівниками,вбивцями.
    Ніколи не чули запаху крові.
    Їх ставлення до цього питання помінялось би вмомент.

5. nastinka

nastinka відсутня

знаю точно.....незнаю, можливо це й залежало від батьків які дозволяли свому синові надто багато, але й він також в мірі винен, що допускається в такому вигляді до керма.

6. Муму

Муму Well-Known Member

Як на мене то покарання, навіть назву таку має, тому що ніколи не було превентивним засобом запобігання правопорушень. Покарання є якраз засобом відновлення рівноваги між злочинцем та потерпілим, рівень жорстокості покарання має бути рівноцінним скоєному злочину, але я ніколи не був за смертну кару – тому що це дуже гуманне покарання, яке аж ніяк не відновлює рівновагу, а тільки завдає страждань родичам страченого, для нього ж все проходить безболісно як сон. Покарання людини, як особистості має мати мінімальний фізичний вплив, потрібно максимізувати вплив саме психологічних факторів на особистість, створити умови для людини, в яких їй не залишиться більше нічого окрім як каятись. Для того щоб діяла саме система психологічного тиску потрібно повністю змінювати всю систему покарань. Про це можна вести дискусію роками, загальну точку зору свою я висловив.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я за смертну кару.І головним аргументом в цьому є горе батьків, у яких вбили дитину.Докажіть тій матері, що вбивці буде набагато гірше довічне ув"язнення, ніж страта.З кожним роком їх перебування за гратами покращується, скоро вже й інтернет для них проведуть, бідних.Сидять там на всьму готовому і не обов"язково навіть працювати.

8. Муму

Муму Well-Known Member

Я би таких на місяці 3 відправляв в будинок пристарілих сцяки відтирати і памперси міняти, а би потім не пити не їсти пів року не хотілося... І так кожного, хто хоча б 50 грам за кермом:ireful1:

Додано через 16 хвилин
    Ну помер він і що? Йому від того не боляче, повірте, от якщо його не годувати, доводити організм до зневоднення, позбавляти сну, але втримувати людину на межі розуму і його позбавлення - це буде набагато гірше покарання...:scare:

9. alex

alex Well-Known Member

Додано через 1 хвилину
    О,які вишукані тортури! Такі ж саме думки, напевно, були дуже поширені за часів інквізиції...

Моя думка - смертна кара повинна бути. Погоджуюсь, вбивство - гріх, можливо, ніхто не має права судити іншого, але у сучасному суспільстві це єдиний спосіб якось встановлювати рівновагу, наближатися до справедливості.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ага модерні боягузи зібрались. На вогонь всіх відьом-феміністок. А Януковича на диби обо кіньми розідрати.

11. Romko

І згідний.Але файно було б згадати старе,добре ретро...
    Паля....
    Прилюдно...
    Страчений вмирає довго,за цей час він встигне добре подумати:"А чи варто було?"
    І наука для тих,хто виношує намір злочину...

12. Лідуся

Лідуся New Member

А як же "насилля породжує насилля"? ( це так, між іншим...)
    Я за смертну кару, тільки наша судова система сама хвора, і дозволити їй виносити такі рішення, на мою думку, небезпечно!..

• Подобається Подобається x 5
  13. Муму

Муму Well-Known Member

Яка рівновага? Постраждалим від смерті злочинця легше не стане, стане гірше тільки його близким людям, які ні вчому не винні, а він просто помре і все, він навіть нічого не буде відчувати, а людей що страдають через нього буде тільки більше! Свою думку я вислов, я думаю, вже краще, як ви кажете, "інквізиція"...:cowboy:

14. Romko

В тому й вся проблема....:cowboy:
    Ггг...
    Су-ддю на ми-ло!:clapping:

15. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А що, досить пристойна країна була, ця нацистська Німеччина...

16. Муму

Муму Well-Known Member

В мене пропозиція, давайте просто всіх виродків стерелізуватити і обрубувати кінцівки рук, так що вони могли їсти лише як тварини і саджати їх у колонії загального режиму разом з усіма, для втіхи засуджених:shutup:

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

і колись виникне рух на захичт цих нещасних, позбавлених (штучно) елементарних людських можливостей... і бунт...

18. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Я все розумію. Але просто ідучи за такою логікою, виходить так: він - поганий, а я добрий. Давай я вбю поганого, тоді світ стане кращим. Вибачте, але я в це не вірю. На превеликий жаль ви обманюєте самі себе. Створюється замкнене коло. Давайте всіх побвиваємо, спокій буде і затишок.

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

О, теж гарний метод ... досить корисний

20. alex

alex Well-Known Member

Головне питання - хто буде суддею? Хто вирішуватиме ступінь провини і відповідне покарання?
    Адже ж було сказано: "Хто з нас не без гріха?"...

а де твій аватар? :)