Як Ви ставитесь до смертної кари?

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем dArt, 7 сер 2007.

1. Tony

Tony Well-Known Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до смертної кари?

І що б з того було? Може взагалі зразу без суду застрілити і все? Завданням покарання є не тільки заподіяння моральних, фізичних страждань і обмежень прав але і перевиховання, реабілітайція і багато іншиого. Якби булуи такі жорстокі санкції то певно Україна нагадувала би нацисьтську німечччину

• Подобається Подобається x 1
  2. Уляна

Уляна Well-Known Member

І з нашою міліцією і методом її працювання сам раз вводити смертну кару. А де гарантія, що вони засудили саме того що скоїв цей злочин, а не першого перехожого( на якого вдалося повісити все, що завгодно,лиш би здати звіт перед начальством).
    Недумаю, що варто рівнятися до рівня вбивць.

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я за смертну кару,але публічну.Наші предки були мудрими...
    Коли отакий виродок наочно побачить палю із конаючим собі подібним,він сто разів подумає,чи варто йти тим шляхом...
    Але,для того,щоб ввести таке.потрібна безпристрастна і непідкупна судова влада.
    А цього в нас і близько нема...

4. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Ви вважаєте що падлюка яка протягом 3 днів безжально гвалтувала 5 річну дівчинку перевиховається. Я вважаю що ні , а ці свлота отримала усього 7 років і то частину йому зарахували за час сидіння в сізо , а ще він стовідсотково подаватиме на дострокове звільнення .

Дитина вижила але стала калікою і фізично іпсихічно на все життя
    Як почуватиметься тепер уже 12 річна дитина коли та падлюка вийде з тюрми і буде жити у сусідній квартирі

• Подобається Подобається x 5
  5. Myshka

Myshka Active Member

Або почне вбивати тих, кого раніше просто гвалтував і залишав живими, щоб втекти від відповідальності. Крім того, що буде з психікою тих людей, які і в гадці не мали нічого подібного, але побачать таке видовище? Хоча я проти того, щоб такі виродки ходили по світі і жили за наші податки. Та й таки наша правова система кульгає навіть не на 2 ноги.

6. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

За смерть треба платити смертю

7. Полковник

Полковник миється в бані

Прекрасный ЛОЗУНГ (ГАСЛО).
    Действительно. ПРЕКРАСНЫЙ,
    А КТО определять-то будет - на ПЛАХУ его, или НЕТ????

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вбивство з необережності (нещасний випадок)?..
    вбивство зі самозахисту?....
    вбивство з ... (мовчу)

9. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

ось я і не уявляю щоб могла б убити людину, навіть захищаючи себе.А також сказати "вбийте", тому що він убив.Казати так,робити іншого вбивцею. А так, вічне питання "що робити?".А якщо добре подумати, та і на вічну в'язницю, і на важку роботу в шахти наприклад.Чому в шахту спускаються молоді, здорові,да ще і з ризиком для життя, хай в цьому пеклі працюють вбивці. І хай доля за них вирішує скільки їм залишилося.
    Але волі їм не бачити ні коли!!!:suicide:

• Подобається Подобається x 2
  10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://ua.korrespondent.net/ukraine/434845

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо відверто,то я вважаю,що смертна кара для деяких злочинців - це занадто милосердно...

• Подобається Подобається x 5
  12. Городецький

Городецький Well-Known Member

А я уявляю! І зміг би захистити не тільки себе. Невже я маю карати сі тим, що можу протистояти злу?
    ПиСи: і буду, усіма можливими способами!
    ПиПиСи: і байдуже!
    ПиПиПиСи: не трапилося, і дай то Боже!

13. zet

zet Дуже важлива персона

У нас в городе 2-е пьяных "крутых" летели со скоростью 206 км в час. Сбили 3-х человек, причем, просто разорвало людей пополам... (У кого голова отдельно, кого просто поплам или отдельно руки/ногии..)
    Сами виноватые остались живы, помогли подушки безопасности, причем, их утром уже под залог выпустили.. Город "гудит", а "бабло рулит".
    (один из них директор пищевкусовой фабрики..)
    http://kremenchug.ua/

14. sselev

sselev Well-Known Member

Погоджуюсь на рахунок публічності. Такі видовища урізноманітніли б життя будь-якого міста.

15. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А хіба людина властна над чужим життям?...А якщо хтось скаже "ну він же вбив" - то хіба варто опускатись до того ж рівня?І ще один аргумент-багато людей були страчені на смерть,а потім вияснялось, що вони не винні...

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

додам: "смак крові" призводить до неприємних наслідків....
    людина перестає бути людиною....

• Подобається Подобається x 2
  17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Шоста Божа заповідь - " Не вбий". Особисто я іноді дивлюсь на мурашку, яка біжить по столі і шкода стає її малу та беззахистну. Іноді підставляю листок паперу та виношу на вулицю. Бджіл, ос та джмілів ловлю притиснувши відкриту сірникову коробку до скла у вікні, яку акуратно закриваю, коли туди потрапляє комаха і вийшовши на двір, випускаю. Бувають і прогріхи - вбиваю але потім шкода стає. Через це внутрішнє сприйняття навіть рибалку закинув, яку найбільше любив. Тим більше стосовно людей. Вважаю найкраще для серійних вбивць - це довічне позбавлення волі, хоч може якусь користь принесе, а з вбивства користі ніякої, крім гріха...

• Подобається Подобається x 4
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Люддська кров насильнійший наркотик. Влада над іншою людиною (її життям) дає найбільше задоволвння. Навіть шимпанзе мочать один одного.
    Поза тим я б не порівнював смертну кару з вбивством. Якби це було те саме напевно не існувало би різних слів для визначення.

19. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Різниця в тому що мурашка нікого не вбивала, а вбивця вбив,тому мурашку жалко-а вбивцю ні.

20. nastinka

nastinka відсутня

На мою думку, смертна кара повинна бути - для всяких там серійних убивць.
    Жоден хто живе на землі немає права забирати життя у іншого!
    Має бути справедливість, а у нас її нема.....
    у нас все продається та купується...
    От у нас на левандівці живе хлопець на його душі вже 4 вбивства - він вже збив машиною АЖ 4 ЛЮДЕЙ на смерть!!! А татко його відкупив, і права у нього не забрали!
    Таких тільки вбивати треба ;(

а де твій аватар? :)